Zobacz wÄ…tek - Marushin SAMURA - warto?
NAS Analytics TAG

Marushin SAMURA - warto?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Marushin SAMURA - warto?

Postprzez kasia_bbb » 16/3/2010, 09:52

hej:)
znalazłam kask na ebay -jak w temacie... podobny kask mierzyłam nie ten model ale tej marki.. rozmiar się zgadza...
i mam dylemat... nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat tegoż kasku .. może Wy pomożecie?

podajÄ™ link: http://cgi.ebay.co.uk/Marushin-Samura-H ... 45f12fb8c0

wysłałam maila do sprzedawcy... sprzedaje bo... za dużo odkrywa mu uszy?! :shock: i nie bardzo wiem co teraz?
kasia_bbb
Świeżak

Postprzez Nigoss » 16/3/2010, 17:40

Wyczytalem w necie, ze ponoc niezla firma, aczkolwiek w Polsce bardzo zadko spotykana. Ostatnio widzialem kaski Marushina na zywo i byly spoko, tylko za ceny rzedu ponad 600zl sa troche jak dla mnie dosyc spore, bo za ta kase mozna znalezc kaski znanych, dobrych firm. Jedyne z czego chcialo mi sie smiac to fakt ze sprzedawczyni zachwalala te kaski i mowila, ze bardzo znana firma dziwiac sie, ze o niej w zyciu nie slyszalem. Wiec podsumowujac firma niby dobra, japonska, ale nie spotkalem nigdy osoby, ktora by kask tej firmy miala wiec nie wiem jak sie spisuja.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
Nigoss
Bywalec

Postprzez slusar_o2 » 16/3/2010, 18:15

nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale wg strony marushina to jest kask dziecięcy

dokładnie model 111. O i na stronie dystrybutora też jest napisane, że ma więcej miejsca na uszy, wiec sprzedawca nie kłamie :)

a co do jakości to firma jest teraz w rękach niemieckich i raczej jest to niska klasa średnia ze starym marushinem niemająca za wiele wspólnego, poza nazwą.
To opinie zebrane z internetu bo sam nie miałem okazji mieć kasku w ręce, ale przymierzałem się właśnie do tej firmy i zrobiłem mały research ;)
slusar_o2
Świeżak

Postprzez zadzior » 16/3/2010, 18:50

Jeździłem w tnt 777 i na pewno nie dałbym za niego 600zł :o
zadzior
Stały bywalec

Postprzez kasia_bbb » 17/3/2010, 08:20

tzn wiem, że link jest z kaskiem dziecięcym;)
chodziło mi tylko o wygląd + model... ponieważ chcę dokładnie taki sam tylko mój rozmiar...
ehhhh.. czyli cudów nie ma...

no nic dziękuje:)
kasia_bbb
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê