Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Ignorancja – narzędzie linczu...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Ignorancja – narzędzie linczu...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 13:54

Komentatorzy napisał(a):nasza klasa zasłania się tym, że profil może zostać usunięty tylko jeśli jego treści łamią prawo - a że nie są prawnikami nie im to rozstrzygać
wiec - czy ktoś rozważał pójście do prokuratury i doniesienie o nakłanianiu do przestępstwa? może to by zadziałało? ja szerze mówić jestem bliski tego żeby tam się przejsć<br><hr>skaua<br>
Palantaria ze strony Nasz...- Nie trzeba być prawnikiem żeby wiedzieć że PODRZEGANIE DO PRZESTĘPSTWA ( jakiegokolwiek) jest bezspzrecznie przestępstwem. Najprościej złożyć doniesienie do prokuratury, ale czy w PAŃSTWIE WIELKIEGO PRAWA DLA MAŁYCH i bezprawia dla wielkich efekt jest już dziś pzrewidywalny. Rozsądny portal wygasiłby poprostu DEBILA I DEWIANTA i po krzyku, ale ten portal nie jest rozsądny!!<br><hr>Krzyś K
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 15:59

Zacznijmy jechać po innych może co?? Po kierowcach aut, albo narciarzach, albo traktorzystach...

"Wal w ciągnik, on niszczy glebę" ... Szok i debilizm<br><hr>miki1406
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 16:14

Może byśmy stworzyli jedno wspólne pismo i wysłali mailami (każdy z osobna) do N-K i zasypali ich tym... A tak w ogóle to może któryś z Was jest prawnikiem i mógłby coś s tej sprawie zadziałać?<br><hr>Filip
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 17:23

Komentatorzy napisał(a):Może byśmy stworzyli jedno wspólne pismo i wysłali mailami (każdy z osobna) do N-K i zasypali ich tym... A tak w ogóle to może któryś z Was jest prawnikiem i mógłby coś s tej sprawie zadziałać?<br><hr>Filip<br>
"Momentalnie organizowana jest akcja pomocy i zbiórka pieniędzy na nowe słoiki."

Rozbroiło mnie to<br><hr>Amek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 20:00

nasza klasa sie konczy i dlatego szuka sensacji.padlo na nas i dlatego zycze nk-sie szybkiego konca!!!!zalosne.widocznie spadaja im obroty ,kasa zadzi tym swiatem i niestety nieudacznicy zyciowi moga bezimiennie i jak na razie bezkarnie wypowiadac sie ,choc ich ograniczony umysl nie jest w stanie pojac tego co pisza.szkoda takich baranow bo to ludzie chorzy i bez zadnej perespektywy na radosne zycie ktore jest piekne.a jazda motorem jest przyjemnoscia ktorej tacy jak ten gosciu nie jest w stanie pojac bo nigdy motorkiem nie jezdzil i niestety nie jest to dla niego osiagalne .potawmy frajerowi krzy......<br><hr>Pawel.K
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 20:11

Śledzik to jest dobry do wódeczki a skót NK przyświecał autorom chyba jako Na ..j to K..wa. Do tej pory nie wiem po co i na co komu te portale z którymi więcej szkody niż pożytku, i może dlatego nie mam i nie będe miał potrzeby zakładania konta nie dlatego że jestem zacofany ale z czystej moralności. Zawsze tak było że głupie pomysły są najbardziej w cenie, i tak długo będzie jak długo ludzie będą to tolerować w końcu społeczeństwo się cofa zamiast rozwijać... Nie jest powiedziane że takie konta tworzą nieletni równie dobrze mogą to być świadomi prowokanci lub osoby starsze które żyją w własnym świecie pochłoniętym przez depresje i inne podobne albo tacy co muszą się zemścić za to że motocyklista śmignoł w korku koło nich a oni dalej stali w swojej blaszanej puszce. W świecie musi panować ład i harmonia ale dużo jest takich co o tym zapominają i zamiast robić coś konstruktywnego siedzą i szukają coraz to nowych pomysłów jak zabłysnąć głupotą.<br><hr>Stoppie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 21:20

Ze wszystkim sie zgadzam ale napisz nam lepiej co mozna z tym zrobic... moze zorganizowac parade motocyklistow majaca na celu jakis protescik/manifestacje ? ;><br><hr>biker
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 22:40

to już jest przesada. nie obchodził mnie ten portal, ale teraz brak słów. Tępi ludzie z XV w.<br><hr>Oski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2010, 23:08

tutaj mozna zobaczyc potege mediow, czlowiek ktory nigdy w zyciu nie widzial ( bardzo prawdopodobne ) wypadku drogowego, nie wspomniajac juz jakiegos z motocyklista wlacznie pisze takie bzdury bo co ? bo telewizja mowi takie brednie a on jak kon prowadzony przez jezdzca idzie za reszta jak pies za kielbasa !
watpie aby dorosly czlowiek trzezwo myslacy mogl stworzyc cos takiego bo sam nie chcialby aby ktos nawet w samochodzie zajechal mu droge...
pozatym wiecej ludzi ginie na drogach przez zwyklych kierowcow niz motocyklistow.... a ich nikt nie oczernia...<br><hr>Kaz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 09:56

jestem wielkim fanem motocykli ale jeszcze wiekszym quadów ,te dwie grupy łaczny jedno i motocyklistów i quadowców w myśl co niektórych pismaków trzeba nas wyciąc ,zakazac jazdy itd.....robimy samo zło i juz to ich opinia!!!!
panstwo dopuszczając do sprzedazy motocykli i quadów bierze kasę ,podatki itp. powinno wreszcie ustanowić prawo powtarzam prawo a nie bubel opracowany przez ludzi któzy nigdy w życiu nie zasiedli na żadnym quadzie czy motorze ,prawo takie powinni tworzyc albo chociaż pomagać w tworzeniu ludzie z naszego środowiska a nie "leśne dziaki"
pozdrwawiam
<br><hr>normalny -bezpartyjny miłośnik wszelakiej motoryza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 11:06

przecież to powinno być do prokuratury zgłoszone! jest to podżeganie do popełnienia przestępstwa.A ze znalezieniem tego półgłówka co założył profil problemu większego być nie powinno.przecież są numery ip i takie tam po których można zidentyfikować każdego użytkownika w sieci.Uważam ,że ścigacz w imieniu świadka motocyklistów,a przecież jesteśmy dużą i znaczącą się grupą społecznościową powinien zrobić coś więcej.Strony z zawartoscią o tematyce faszystowskiej są nielegalne i likwidowane bo namawiają do zła,przemocy i dyskryminacji.Podobnie również w tym przypadku jest !<br><hr>Art. 18 § 2 kodeksu karnego; Art. 24 kodeksu karne
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 15:49

Nie ma rady! Trzeba się przyzwyczajać do złego wizerunku...
Nie możemy się przejmować szczeniakami z NK bo szkoda naszych nerwów. Pociesza mnie tylko fakt że większość z nich tylko głośno szczeka a jak przychodzi co do czego to szczają pod siebie.
<br><hr>BORN TO RIDE
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 16:10

dla mnie to jest chore, tylko w Polsce moga sie dziac takie rzeczy i nic dziwniego ze niemcy, francuzi czy brytyjczycy maja o nas wyrobione zdanie:/
kocham motocykle i nawet jezeli beda nielegalne to i tak bede jezdzil, a takie chwasty ktore promuja hasla "zajedz droge" itp. to najchetniej bym wlasnorecznie powycinal<br><hr>exel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/3/2010, 22:34

POWIEM JEDNO PORTAL SCIGACZ.PL MAM OGROMNY SZACUNEK ZA TO CO ROBICIE. ARTYKUŁ UKAZUJE PROBLEM OD DAWIEN DAWNA, KTÓRY NIE JEST PORUSZANY BOWIEM UZNAWANY JEST ZA "NORMALKE" A O TYM TRZEBA ROZMAWIAĆ. IM W PUSZKACH NIC NIE BĘDZIE, A ZE MNIE BĘDZIE NIC.<br><hr>SKALPEL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2010, 00:22

Osoby pokroju tego chłystka mają niemałe szczęście że przez ukochaną mi osobę nie idę do szkółki podoficerskiej bo kto wie czy jakbym dostał broń do ręki nie zrobiłbym z niej użytku na drodze widząc takiego pajaca za "kółkiem"... Chamstwa nie ma końca kocham motocykle i uważam że ta reakcja jest jak najbardziej słuszna. Lincz powinien się odbyć lecz na ludziach typu tego "moderatora konta" (czyt. BURAKA) na n-k... Lewa w górę, pozdrawiam<br><hr>Koolejarz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2010, 08:35

Komentatorzy napisał(a):Osoby pokroju tego chłystka mają niemałe szczęście że przez ukochaną mi osobę nie idę do szkółki podoficerskiej bo kto wie czy jakbym dostał broń do ręki nie zrobiłbym z niej użytku na drodze widząc takiego pajaca za "kółkiem"... Chamstwa nie ma końca kocham motocykle i uważam że ta reakcja jest jak najbardziej słuszna. Lincz powinien się odbyć lecz na ludziach typu tego "moderatora konta" (czyt. BURAKA) na n-k... Lewa w górę, pozdrawiam<br><hr>Koolejarz<br>
I teraz ktoś mógłby ci zarzucić groźby karalne i namawianie do linczu :) Nie zniżajmy się do ich poziomu. Wymagamy od innych, to od siebie wymagajmy 2x więcej.<br><hr>pietja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2010, 09:42

"wyznajemy zasadę : jeden szajbus mniej, zawsze bezpieczniej na ulicy"

w myśl powyższej zasady proponuje założycielom tej jakże interesującej akcji społecznej dokonać błyskawicznego samobójstwa!<br><hr>jimozol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2010, 13:05

Komentatorzy napisał(a):tutaj mozna zobaczyc potege mediow, czlowiek ktory nigdy w zyciu nie widzial ( bardzo prawdopodobne ) wypadku drogowego, nie wspomniajac juz jakiegos z motocyklista wlacznie pisze takie bzdury bo co ? bo telewizja mowi takie brednie a on jak kon prowadzony przez jezdzca idzie za reszta jak pies za kielbasa !
watpie aby dorosly czlowiek trzezwo myslacy mogl stworzyc cos takiego bo sam nie chcialby aby ktos nawet w samochodzie zajechal mu droge...
pozatym wiecej ludzi ginie na drogach przez zwyklych kierowcow niz motocyklistow.... a ich nikt nie oczernia...<br><hr>Kaz<br>
Ja się zastanawiam cały czas, dlaczego nie zrobią czegoś z pijanymi kierowcami? Przecież to jest plaga, rocznie to są kosmiczne sumy. Dlaczego o nich nikt nie mówi? Zabijają ludzi przez głupote totalną, ale za to grozi im mandat...to śmieszne jest. Przypierdzialją się do Nas, a najpierw niech każdy spojrzy na siebie. Ilu jest debili w puszkach, którzy zapierdzielają przez małe osiedlowe uliczki po 120km/h, przez miasto podobnie (nie mówcie, że gadam głupoty, u mnie tak właśnie jest), ale ja nie mówie, że wszyscy puszkarze to debile. Dlaczego więc to działa tak w drugą stronę? Pijak za 4 kółkami to bohater, a motocyklista to debil.<br><hr>aaaa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2010, 19:46

I dlatego wlanie wyjechalem z polski. teraz jezdze drozej ale przyjemniej i bezpieczniej. <br><hr>miro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2010, 22:01

Myślę ,że chodzi o coś innego.Bezpieczeństwo motocyklistów to w głównej mierze bezpieczne drogi,których państwo nie umie nam zapewnić.Aby uchronić się przed obwinieniem o śmierć motocyklistów rozpętano wojnę z motocyklistami robiąc z nich wrogów publicznych i samobójców.Nawet policjanci przyznają że istnieje silna nagonka na motocyklistów.W tym kraju zamiast coś robić w kierunku bezpieczeństwa i żebyśmy mogli czuć się europejczykami postawiono na wyciąganie pieniędzy z kieszeni kierowców i na szczucie jednych na drugich.Do puki kierowcy będą na siebie naskakiwać to rząd się będzie cieszył i nie będzie musiał robić nic,a niestety Polak jest taki,że kupi wszystko co mu podsunie propaganda.<br><hr>marian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl