[Aktualności] Jak podnieść leżący motocykl?
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Jak podnieść leżący motocykl?
Dyskusja na temat: Jak podnieść leżący motocykl?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jak podnieść leżący motocykl?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jak podnieść leżący motocykl?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ciekawe czy poszłoby jej tak łatwo gdyby stała w kałuzy oleju wyciekającego z rozerwanego dekla,,, <br><hr>melvin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Znaczy się amerykanckie motóry mają kosy z obu stron? Czy też wywracają się tylko na prawą stronę?
Inny sposób - leży na lewej stronie, to wywracamy na prawą, rozkładamy kosę i stawiamy
<br><hr>JareckiB12

Inny sposób - leży na lewej stronie, to wywracamy na prawą, rozkładamy kosę i stawiamy

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Daj spokój. Ten sposób podnoszenia jest stary chyba tak jak motocykle, żadna nowość. Nie wiem tylko dlaczego nie uczą tego na kursie :/<br><hr>JareckiB12Komentatorzy napisał(a):ważne że już wiesz od czego zacząć... mnie się podoba<br><hr>Hakubo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
stary nie staryKomentatorzy napisał(a):ważne że już wiesz od czego zacząć... mnie się podoba<br><hr>Hakubo<br>Komentatorzy napisał(a):Daj spokój. Ten sposób podnoszenia jest stary chyba tak jak motocykle, żadna nowość. Nie wiem tylko dlaczego nie uczą tego na kursie :/<br><hr>JareckiB12<br>
nie każdy o nim wie
bo
nie uczÄ… go na kursie
więc chyba warto pokazywać takie rzeczy<br><hr>Hakubo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No jakby był taki znany, to byłby na kursieKomentatorzy napisał(a):ważne że już wiesz od czego zacząć... mnie się podoba<br><hr>Hakubo<br>Komentatorzy napisał(a):Daj spokój. Ten sposób podnoszenia jest stary chyba tak jak motocykle, żadna nowość. Nie wiem tylko dlaczego nie uczą tego na kursie :/<br><hr>JareckiB12<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na kursie bywa tak, że nie ma nawet awaryjnego hamowania, a ty tu o jakimś podnoszeniuKomentatorzy napisał(a):ważne że już wiesz od czego zacząć... mnie się podoba<br><hr>Hakubo<br>Komentatorzy napisał(a):Daj spokój. Ten sposób podnoszenia jest stary chyba tak jak motocykle, żadna nowość. Nie wiem tylko dlaczego nie uczą tego na kursie :/<br><hr>JareckiB12<br>Komentatorzy napisał(a):No jakby był taki znany, to byłby na kursie<br><hr>Bim<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też prawda...Komentatorzy napisał(a):ważne że już wiesz od czego zacząć... mnie się podoba<br><hr>Hakubo<br>Komentatorzy napisał(a):Daj spokój. Ten sposób podnoszenia jest stary chyba tak jak motocykle, żadna nowość. Nie wiem tylko dlaczego nie uczą tego na kursie :/<br><hr>JareckiB12<br>Komentatorzy napisał(a):No jakby był taki znany, to byłby na kursie<br><hr>Bim<br>
Komentatorzy napisał(a):Na kursie bywa tak, że nie ma nawet awaryjnego hamowania, a ty tu o jakimś podnoszeniu<br><hr>Bartek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zależy od kursu. Ja kończyłam kurs u Tomka Kulika i tam zarówno hamowanie awaryjne jak i podnoszenie motocykla było praktykowane. Fakt jednak faktem na większości kursów jest to jedynie "teoria", która na praktykę rzadko kiedy ma przełożenie.<br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):ważne że już wiesz od czego zacząć... mnie się podoba<br><hr>Hakubo<br>Komentatorzy napisał(a):Daj spokój. Ten sposób podnoszenia jest stary chyba tak jak motocykle, żadna nowość. Nie wiem tylko dlaczego nie uczą tego na kursie :/<br><hr>JareckiB12<br>Komentatorzy napisał(a):No jakby był taki znany, to byłby na kursie<br><hr>Bim<br>
Komentatorzy napisał(a):Na kursie bywa tak, że nie ma nawet awaryjnego hamowania, a ty tu o jakimś podnoszeniu<br><hr>Bartek<br>
Komentatorzy napisał(a):Też prawda...<br><hr>Bim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie odpaliłeś bombę:)<br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):teraz wiadomo do czego człowiekowi plecaczek na moto, do podnoszenia sprzęta <br><hr>melvin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taak dobre rady tam są... "upewnij się, że nie cieknie olej" - a jak cieknie?
"dobrze, jakby motocykl był na płaskiej drodze" - a jak jest górka?<br><hr>motórzysta
"dobrze, jakby motocykl był na płaskiej drodze" - a jak jest górka?<br><hr>motórzysta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obawiam sie ze tylko amerykanskie plecaczki maja odpowiednią gramaturę do podnoszenia sprzetów. Moj plecaczek nawet by nie drgnął z tym sprzetem...<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):teraz wiadomo do czego człowiekowi plecaczek na moto, do podnoszenia sprzęta <br><hr>melvin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak spadniesz na lewa to najpierw trzeba przerzucic go na prawaKomentatorzy napisał(a):Znaczy się amerykanckie motóry mają kosy z obu stron? Czy też wywracają się tylko na prawą stronę?
Inny sposób - leży na lewej stronie, to wywracamy na prawą, rozkładamy kosę i stawiamy<br><hr>JareckiB12<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam sięKomentatorzy napisał(a):teraz wiadomo do czego człowiekowi plecaczek na moto, do podnoszenia sprzęta <br><hr>melvin<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
albo jak sie motul wyje bie na druga strone ;/<br><hr>takKomentatorzy napisał(a):Taak dobre rady tam są... "upewnij się, że nie cieknie olej" - a jak cieknie?
"dobrze, jakby motocykl był na płaskiej drodze" - a jak jest górka?<br><hr>motórzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości