Yamaha r6 2001 prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Yamaha r6 2001 prosze o pomoc
Mam następujący problem. posiadam R-6 z 2001r gdy jechałem swoją niunią poprostu mi zgasła i juz jej tak zostało. nie chce odpalić. Sprawdziłem iskre i jest, sprawdziłem czy pompka podaje paliwo (podaje) sciągnąlem dekiel zeby sprawdzic rozrząd jest napiety tak jak powinien skonczyły mi sie pomysły wiec proszę o pomoc byc moze ktos miał juz taki problem. wstrzykiwałem paliwo strzykawka do przepustnic i nic sie nie odzywa, probowałem ja wziąść na plaka i także nic czasem tylko strzeli z rury
- Martinn28
- Świeżak
Yamaha r-6
iskra jest napewno sprawdziłem kazda cewke, paliwo w gaznikach jest a swiece sa nowe. jedyne co nie zrobilem to nie sprawdziłem cisnienia na cylindrach. wczesniej zadnych objawow nie bylo, zadnych stukow nic kompletnie poprostu zgasl i do garazu mosial wrocic juz na busie. od wymiany swiec, oleji, filtrow zrobil 65km i od tej pory mysle co tu jeszcze sprawdzic. sprawdzałem rowniez czujnik ktory jest w deklu po stronie rozrzadu i jest ok zreszta jakby byl walniety to by iskry nie bylo bo on za nia odpowiada. z tego co widze to zostało mi sprawdzic cisnienie. jezeli to bedzie ok. to nie wiem gdzie dalej szukac. ale zgory dzieki
- Martinn28
- Świeżak
yamaha r-6 2001
kompresja jest ale nie sprawdzona na zegarach
- Martinn28
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości