kawasaki zzr 600 problem ze skrzynia biegow
• Strona 1 z 1
kawasaki zzr 600 problem ze skrzynia biegow
Witam,mam problem z moja kawa nie chca mi wchodzic biegi,jedynka wchodzi normalnie ale 2,3,4,5,6 nie,ani na odpalonym silniku czy tez na zgaszonym, niewiem co z tym zrobic,czy trzeba rozbierac silnik czy moze nie.Moze miał ktos taki problem... dzieki za odp. 

- gipsion
- Świeżak
- Grzesiek-88
- Świeżak
heh...na postoju nie wbijesz biegów czasem wyżej niż własnie jeden nawet bo niby jak zęby mają się ułożyć na poszczególnych biegach bez ich ruszenia? Kulając motocykl do przodu już wbijesz po kolei wszystkie.
I wiesz... sprzedaj tę 600te bo na pierwsze moto jest za duża i za ciężka.
Aha - i sprzęgło jest po lewej stronie a jak napiszesz, że nie pali to najpierw zaciągnij ssanie - jest tez po lewej stronie.
Poza tym tak btw - nie wiesz jak zmieniać biegi a chciałeś rozbierać w drobny mak silnik??
I wiesz... sprzedaj tę 600te bo na pierwsze moto jest za duża i za ciężka.
Aha - i sprzęgło jest po lewej stronie a jak napiszesz, że nie pali to najpierw zaciągnij ssanie - jest tez po lewej stronie.
Poza tym tak btw - nie wiesz jak zmieniać biegi a chciałeś rozbierać w drobny mak silnik??

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
No to teraz wiem dlaczego nie moglem wbic dwojki na pycha
probowalem odpalic na jedynce jak mi aku padl ale kolo w poslizg i nie odpalil, w koncu kupilem ladowarke do aku i pali od tej pory na dotyk
U mnie tez nie wbije sie nic poza 1 jak stoi.

Kawasaki ZX10R
-
nexus2k - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości