Ilu z Was ...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Ja śmigałem pół sezonu bez A. Policjant mnie złapał pod wydziałem komunikacji jak przyjechałem sprawdzić czy jest już prawko. Prawka nie było a mandat 300 tak.
W ostatnią niedzielę świąteczną też mnie kontrolowali, było śmiesznie:
"Tablica nie podgięta , kategoria A jest więc szerokiej drogi życzę "
Masakra nawet OC ani dowodu rej. do ręki nie wziął.
W ostatnią niedzielę świąteczną też mnie kontrolowali, było śmiesznie:
"Tablica nie podgięta , kategoria A jest więc szerokiej drogi życzę "
Masakra nawet OC ani dowodu rej. do ręki nie wziął.
-
nurofen - Świeżak
4 sezony śmigałem bez - i w 4'tym skasowałem sprzęta - lajtowo - ale do kasacji - lagi, czacha, bok, tylny zawias, klatka pod czachą - poszedł na części za 2,5k pln - obiecałem sobie że nie wsiądę już na 2oo bez A i ubezpieczenia AC - miałbym dziś innego ACK'a a tak ? gówno mam ;(
edit : jestem już po kursie.
edit : jestem już po kursie.

-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
a u mnie sprawa wygląda tak że śmigam na motorach bez uprawnień od 2007i w 2008miałem pierwszą i jak na razie jedyną kontrole na moim mini chopperku który nie miał homologacji i jak mnie zatrzymali to miałem na szczęście kartę motorowerową i mnie puścili tyle że moto musiałem pchać... i potem 125miałęm bez rejestracji i prawka i teraz kawa lecz ta już zarejestrowana xd i śmigam nią tyle żę tak unikam głównych drug, i jak jadę gdzieś dalej to bocznymi trasami przez wsie i jak na razie bez żadnych kontroli lecz strach że mnie zatrzymają jest cały czas i już za micha zapisuje sie na prawka A i B i w wakacje zdaje bo za duże ryzyko bez prawka....
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
Najpierw prawko później motocykl
Nie mam kasy na mandaty, zresztą nie miałem motocykla żeby na nim jeździć.

Nie mam kasy na mandaty, zresztą nie miałem motocykla żeby na nim jeździć.
-
patryk83 - Bywalec
oczywiście i ja sie przyłączę, jeżdziłem długo bez prawka, przez 6 lat, miałem jedną kontrolę, teraz w końcu mam zamiar zrobić "pozwolenie". Jak już ktoś wcześniej wspomniał- dobrze jest mieć co pokazać funkcjonariuszowi 

-
>Blade< - Świeżak
Ja śmigałem bez prawka od października zeszłego roku. Tzn najpierw kupiłem moto (ER 6N) i za tydzień zapisałem sie na kurs. Oczywiście B od nastu lat w kieszeni. Jedna przygoda z policją
. Brak uprawnień, brak ważnego przeglądu..i brak tablicy rejestracyjnej
(ot człowiek GUPI i zapominalski bywa). Szęśliwie trafiłem na motocyklistę...wiec skończyło sie na ..pouczeniu. bo i kasy nie miałem. Od miesiąca prawko w kieszeni. Ale nie żałuję że zacząłem wcześniej. Przynajmniej na egazminie umiałem jeździć a nie tylko zdać egzamin 

- szachista1809
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości