HONDA VFR 800 2002r
• Strona 1 z 1
HONDA VFR 800 2002r
Witam szukalem troszke o VFR ce na forum po przez "szukaj" i nic mi nie wyszukalo moze cos nie tak.
Ale postanowilem ze zaloze temat.
Wlasnie kupilem Honde VFR 800 2002r
i prosze o wasze rady,uwagi na temat jaki olej najlepiej stosowac w gre wchodzi polsyntetyk),
i jaki akumulator polecacie bo chcialbym cos za przystepna cene ale nie taki ktory co troche bede musial "reanimowac"
i co oznacza kontrolka "WI"
i czemu sluzy okragly maly przycisk pod obrotomierzem moze dla niektorych banalne pytanie ale ja posiadam ten motocykl dopiero 2gi dzien i dopiero w sobote zasiade zeby "pogrzebac"
)))))))))))))))))))))
aha czym moze byc spowodowane to ze nie wyswietla mi temperatury powietrza ? z gory dziekuje za wszelkie wpisy te dobre,interesujace jak i te , mniej interesujace :-ppppp
Ale postanowilem ze zaloze temat.
Wlasnie kupilem Honde VFR 800 2002r
i prosze o wasze rady,uwagi na temat jaki olej najlepiej stosowac w gre wchodzi polsyntetyk),
i jaki akumulator polecacie bo chcialbym cos za przystepna cene ale nie taki ktory co troche bede musial "reanimowac"
i co oznacza kontrolka "WI"
i czemu sluzy okragly maly przycisk pod obrotomierzem moze dla niektorych banalne pytanie ale ja posiadam ten motocykl dopiero 2gi dzien i dopiero w sobote zasiade zeby "pogrzebac"

aha czym moze byc spowodowane to ze nie wyswietla mi temperatury powietrza ? z gory dziekuje za wszelkie wpisy te dobre,interesujace jak i te , mniej interesujace :-ppppp
Życie jest Bogiem,podróże nałogiem,prędkość zabawą,MOTOCYKL PODSTAWĄ! 

- paulmoto
- Świeżak
Wyświetla temp. silnika lub powietrza po przestawieniu (jeśli nie wyświetla temp. powietrza - brak lub uszkodzony czujnik)
http://www.sklep.motorista.pl/
Jest montowany na przewodach od licznika.
Powinny być 2 guziki, zmiana przebiegu dziennego i zmiana temperatury powietrza i cieczy.
Kontrolka FI - układ wtryskowy awaria (jeśli świeci na pracującym silniku).
Akumulator JMT, Yuasa, (jak kupisz jakiś tani to może nawet sezonu nie przetrzymać).
http://www.sklep.motorista.pl/
Jest montowany na przewodach od licznika.
Powinny być 2 guziki, zmiana przebiegu dziennego i zmiana temperatury powietrza i cieczy.
Kontrolka FI - układ wtryskowy awaria (jeśli świeci na pracującym silniku).
Akumulator JMT, Yuasa, (jak kupisz jakiś tani to może nawet sezonu nie przetrzymać).
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości