Zobacz wÄ…tek - Buty... Falco, Astar, Sidi?
NAS Analytics TAG

Buty... Falco, Astar, Sidi?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Buty... Falco, Astar, Sidi?

Postprzez Piechot » 4/3/2010, 17:41

jol.
Co mozecie polecic ze sportowo-turystycznych butów?

Do wydania mam okolo 500 - 800zł.

Rozglądałem się tu i tam... Teraz chwile przed sezonem sa jeszcze jakies promocje, przejde do rzeczy:

* Pierwsze, ktore mierzylem to Falco Sirius. But na pierwszy rzut oka solidny i wygodny. Przemawia za nimi rowniez cena - 540zł.

* Alpinestars SMX 5, nie probowalem na zywo. Zacheca marka :D i calkiem przyzwoita cena - około 750zł.

* Sidi B-2 - cena przystepna, do do wykonania to nie mam watpliwosci.

* Wisienka na torcie - Sidi Vertigo sa najdrozsze, ale jakosc jest na wyzszym poziomie. Jestem w stanie dolozyc ze 100zł.

Czekam na wasze opinie. Czy warto przeplacac?

Obecnie posiadam enduro, ale w niedalekiej przyszlosci zmienie na plastika, wiec buty powinny byc w miare uniwersalne. Maja sluzyc do jazdy po miescie, czasem jakis wypad i do lansu :twisted: .

Najbardziej przekonuja mnie buty Falco, z racji, ze widzialem je na zywo, mierzylem, ale jezeli macie jakies inne poglady to z mila checia przeczytam.
Strzała!
Fighting solves everything.
Piechot
Świeżak

Postprzez Husarr » 4/3/2010, 19:48

Nie wiem jak reszt butów bo nie miałem, ale mam buty vertigo corsa air i powiem Tobie że są bardzo przyjemne w uzyciu:) nie moge zlego slowa powiedzieć
Husarr
Świeżak

Postprzez wikples » 4/3/2010, 19:51

ja mam B dwójeczki, są bardzo, bardzo wygodne, jeżdże na Hornecie i idealnie do niego pasują, pochodzić się w nich da, tylko moje skrzypią, nie wiem czy inne też, ale mnie to nie przeszkadza. Poza tym, dobrze wykonane, zameczki, ślizgi itd. elegancja, w tym przedziale cenowym mój wybór padł na nie.
wikples
Bywalec

Postprzez Leg1oN » 7/3/2010, 21:34

ja bym bral SMX-y lub vertigo.. potem b2 a na koncu falco..
Leg1oN
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gel3k » 8/3/2010, 09:20

W prawdzie ich tu nie wymieniałeś, ale ja bym zwrócił uwagę jeszcze na Gaerne, ładne, 'nie drogie', BARDZO wygodne. Sam się przymierzam do zakupu. A z tych co wymieniłeś to vertigo. Powodzenia :)
gel3k
Świeżak

Postprzez kosta » 8/3/2010, 10:38

ja głosuje za vertigo, najwyższy poziom bezpieczeństa, jak chcesz taniej to zap. na privvvv
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez xede » 8/3/2010, 21:09

ja zainwestowalem w smx-r i innych butow po przymierzeniu tych bym nie kupil :)
xede
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê