Buty... Falco, Astar, Sidi?
• Strona 1 z 1
Buty... Falco, Astar, Sidi?
jol.
Co mozecie polecic ze sportowo-turystycznych butów?
Do wydania mam okolo 500 - 800zł.
Rozglądałem się tu i tam... Teraz chwile przed sezonem sa jeszcze jakies promocje, przejde do rzeczy:
* Pierwsze, ktore mierzylem to Falco Sirius. But na pierwszy rzut oka solidny i wygodny. Przemawia za nimi rowniez cena - 540zł.
* Alpinestars SMX 5, nie probowalem na zywo. Zacheca marka
i calkiem przyzwoita cena - około 750zł.
* Sidi B-2 - cena przystepna, do do wykonania to nie mam watpliwosci.
* Wisienka na torcie - Sidi Vertigo sa najdrozsze, ale jakosc jest na wyzszym poziomie. Jestem w stanie dolozyc ze 100zł.
Czekam na wasze opinie. Czy warto przeplacac?
Obecnie posiadam enduro, ale w niedalekiej przyszlosci zmienie na plastika, wiec buty powinny byc w miare uniwersalne. Maja sluzyc do jazdy po miescie, czasem jakis wypad i do lansu
.
Najbardziej przekonuja mnie buty Falco, z racji, ze widzialem je na zywo, mierzylem, ale jezeli macie jakies inne poglady to z mila checia przeczytam.
Strzała!
Co mozecie polecic ze sportowo-turystycznych butów?
Do wydania mam okolo 500 - 800zł.
Rozglądałem się tu i tam... Teraz chwile przed sezonem sa jeszcze jakies promocje, przejde do rzeczy:
* Pierwsze, ktore mierzylem to Falco Sirius. But na pierwszy rzut oka solidny i wygodny. Przemawia za nimi rowniez cena - 540zł.
* Alpinestars SMX 5, nie probowalem na zywo. Zacheca marka

* Sidi B-2 - cena przystepna, do do wykonania to nie mam watpliwosci.
* Wisienka na torcie - Sidi Vertigo sa najdrozsze, ale jakosc jest na wyzszym poziomie. Jestem w stanie dolozyc ze 100zł.
Czekam na wasze opinie. Czy warto przeplacac?
Obecnie posiadam enduro, ale w niedalekiej przyszlosci zmienie na plastika, wiec buty powinny byc w miare uniwersalne. Maja sluzyc do jazdy po miescie, czasem jakis wypad i do lansu

Najbardziej przekonuja mnie buty Falco, z racji, ze widzialem je na zywo, mierzylem, ale jezeli macie jakies inne poglady to z mila checia przeczytam.
Strzała!
Fighting solves everything.
-
Piechot - Świeżak
ja mam B dwójeczki, są bardzo, bardzo wygodne, jeżdże na Hornecie i idealnie do niego pasują, pochodzić się w nich da, tylko moje skrzypią, nie wiem czy inne też, ale mnie to nie przeszkadza. Poza tym, dobrze wykonane, zameczki, ślizgi itd. elegancja, w tym przedziale cenowym mój wybór padł na nie.
-
wikples - Bywalec
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości