Zobacz wÄ…tek - Kranik,sitko zbiornik Honda cbr 900
NAS Analytics TAG

Kranik,sitko zbiornik Honda cbr 900

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Kranik,sitko zbiornik Honda cbr 900

Postprzez fake` » 4/3/2010, 16:29

Witam, czy ktoś mogłby mnie oświecić w jakis sposob wyjac sitko ktore jest nalozone na kranik paliwa w Hondzie CBR 900 sc28 ? odkrecilem i wyjalem krnaik, ale sitko zostalo. i za nic nie moge go wyjac, tak stawrdnialo i sie przykleilo czy to jest wkrecane, czy mzoe wpychane do srodka zbiornika? o co kaman?? chcialbym to zrobic bez uskzodzenia tego sitka..
Akcja w celu wyczyszczenia syfu z naszych CPNów..
%#Honda CBR 900 RR Fireblade!
Burn Rubber, Not Your Soul...
fake`
Świeżak

Postprzez toper-utl » 4/3/2010, 17:14

Ten filterek jest tylko wciśniety,. Pewnie długio nie był wyjmowany i daltego teraz ciężko będzie go wytargać. Jakiegos super sposobu nie mam, u mnie po prostu złapałem go kombinerkami i po kilku próbach się poddał.
toper-utl
Świeżak

Postprzez fake` » 4/3/2010, 17:44

aha takie buty, tak jak myslalem. dzieki za rade spraktykowaną a nie: `a ja myślę ze..` :) to u mnie zapewne bardzo długo nie było wyjmowane te sitko.. moze lzej wyjdzie jak bedzie wieksza temp. bo probowalem to zrobic w garazu bez ogrzewania ;| wszystko namarźniete i ani rusz.. do kotlowni zaniose zbiornik i sproboje po jakimstam czasie. dzieki! ;)
fake`
Świeżak

Postprzez fake` » 5/3/2010, 17:38

Tak było jak być mialo :) zostawilem na noc w cieplym pomieszczeniu, zalalem deczko WD40 i dzisiaj zrobilem. Sitko jest na wcisk. Chociaz to plastik ale siedziało konkretnie.. Wszystko juz przeczyszczone, złożone. Dzieki toper-utl
Temat zamkniety.
fake`
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości

na górê