Utrudnij życie motocykliście :shock: ???
• Strona 1 z 1
Utrudnij życie motocykliście :shock: ???
Ostatnio edytowano 4/3/2010, 20:19 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Już o tym czytałem. Brak słów...
Bez komentarza.
Bez komentarza.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
też czytałem, najlepsza jest odpowiedz modów NK...
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
heh no coz , dwie strony medalu niestety. Z jednej owszem motocyklisci lamia przepisy - z drugiej jest to dosc prowokacyjny profil.
Uwazam podobnie jak administracja NK, nie nawoluje on do niczego zlego ale ma wstrzasnac i sprawic by wszyscy pomysleli. I uzytkownicy 2 i 4 kolek. I jedni i drudzy maja duzo za uszami i tak na prawde tylko zrozumienie i wspolpraca daje szanse na bezpieczne drogi.
Owszem profil nadaje sie na jedynkÄ™ superexpresu czy faktu - ale jesli chociaz kilka osob zobaczy ze to prowokacja majaca na celu zastanowienie sie nad swoim postepowaniem - i jesli te kilka osob zacznie jezdzic spokojniej / zerkac w lusterka - niech bedzie.
Uwazam podobnie jak administracja NK, nie nawoluje on do niczego zlego ale ma wstrzasnac i sprawic by wszyscy pomysleli. I uzytkownicy 2 i 4 kolek. I jedni i drudzy maja duzo za uszami i tak na prawde tylko zrozumienie i wspolpraca daje szanse na bezpieczne drogi.
Owszem profil nadaje sie na jedynkÄ™ superexpresu czy faktu - ale jesli chociaz kilka osob zobaczy ze to prowokacja majaca na celu zastanowienie sie nad swoim postepowaniem - i jesli te kilka osob zacznie jezdzic spokojniej / zerkac w lusterka - niech bedzie.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
K***a....
w naszym kraju naprawdÄ™ robi siÄ™ nieciekawie...
a to nawoływanie do agresji na policjantów a teraz nawoływanie do agresji na motocyklistów...
odpowiedź NK jest co najmniej zastanawiająca :/
A Ty umiesz czytać? jak to nie nawołuje do niczego złego?!?
"zajeżdżajmy drogę" , "w korkach stajemy na skos"
w naszym kraju naprawdÄ™ robi siÄ™ nieciekawie...
a to nawoływanie do agresji na policjantów a teraz nawoływanie do agresji na motocyklistów...
odpowiedź NK jest co najmniej zastanawiająca :/
simonw napisał(a):Uwazam podobnie jak administracja NK, nie nawoluje on do niczego zlego
A Ty umiesz czytać? jak to nie nawołuje do niczego złego?!?
"zajeżdżajmy drogę" , "w korkach stajemy na skos"
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
ja mam propozycję jak ktoś wam zajedzie drogę to wyciągamy pacjenta z auta (w stylu gier GTA), kaskiem po mordzie, perswazja słowna, lustereczko do kolekcji i odjeżdżamy spokojnie. a to, że se jakiś pajac na nk konto założył, niech se zakłada, w necie każdy jest kozakiem.
-
wikples - Bywalec
I przez to juz dawno usunałem konto na nk-najwieksze siedlisko debili,idiotów i zakompleksionych opedałow w pl...Co do tematu-idiocie zajezdzajacemu droge najlepiej sie odwdzieczyc z kultura,np zarysowac bok,urwac lusterko i niechcacy zapomniec zostawic swojego kontaktu.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Kiedyś czytałem o gościu, który, kiedy kierowca samochodu nie włączał kierunku, to mu przez otwartą szybę wyrywał dźwignię o kierunków, mówiąc, że i tak mu się nie przyda
Ludzie to mają problemy jednak ... Ale statystycznie na 100 motocykli, ile jedzie przepisowo ? 2 ? 3 ? Samochody statystycznie jeżdżą bardziej przepisowo, ja osobiście samochodziarzy rozumiem, sam nie lubie jak obok mnie dosłownie PRZELATUJE motocykl.

Ludzie to mają problemy jednak ... Ale statystycznie na 100 motocykli, ile jedzie przepisowo ? 2 ? 3 ? Samochody statystycznie jeżdżą bardziej przepisowo, ja osobiście samochodziarzy rozumiem, sam nie lubie jak obok mnie dosłownie PRZELATUJE motocykl.
- Drifte
- Świeżak
Koval135 napisał(a):I przez to juz dawno usunałem konto na nk-najwieksze siedlisko debili,idiotów i zakompleksionych opedałow w pl...Co do tematu-idiocie zajezdzajacemu droge najlepiej sie odwdzieczyc z kultura,np zarysowac bok,urwac lusterko i niechcacy zapomniec zostawic swojego kontaktu.
Podpisuję się pod tym kolego. Też skasowałem konto dosyć dawno temu. Słitaśnym fotom oraz kozaczeniu zza kompa mówimy stanowcze nie - tak jak i kretynom w puszkach którzy stojąc w korku i widząc motocyklistę przedzierającego się na przód otwierają dumnie drzwi. Kumpel mógł mieć lustereczko do kolekcji, ale nie zdążył zebrać z ziemi.
Chory kraj, chorzy ludzie. Żal dupsko ściska i tyle. Ale spoko bo sezon idzie. I tym razem mamusia im nie pomoże.
-
lonewolf - Bywalec
Pocisłem troche typowi na tym profilu przeciwko motocyklistom i
ten frajer sie cwani teraz hehehe:
http://nasza-klasa.pl/profile/16670595
ten frajer sie cwani teraz hehehe:
http://nasza-klasa.pl/profile/16670595
WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
- gsx_750_f
- Świeżak
tak wnioskuje kolego.
Skoro pisze w tym profilu:
http://nasza-klasa.pl/profile/25521451
że właściciel tegoż zapierdala na rowerku trzykołowym i żal mu dupe sciska że nie ma moto , a tu mi ten typ co wyrzej podałem link do jego profilu odpisuje że pisze zaczepne teksty i ze jak jestem kozak to zaprasza do wawy to wnioskuje ze on jest włascicielem tego syfu.
Skoro pisze w tym profilu:
http://nasza-klasa.pl/profile/25521451
że właściciel tegoż zapierdala na rowerku trzykołowym i żal mu dupe sciska że nie ma moto , a tu mi ten typ co wyrzej podałem link do jego profilu odpisuje że pisze zaczepne teksty i ze jak jestem kozak to zaprasza do wawy to wnioskuje ze on jest włascicielem tego syfu.
WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
- gsx_750_f
- Świeżak
z miłą chęcią **** gruby sie kurwa nie moze zmiescić na moto to go **** strzela drecha.
W stolicy sa motocykliści to powinni sie nim zająć i pokazac mu co znaczy zadzierać z motonitami i czym grozi zajechanie drogi
W stolicy sa motocykliści to powinni sie nim zająć i pokazac mu co znaczy zadzierać z motonitami i czym grozi zajechanie drogi
WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
- gsx_750_f
- Świeżak
-
jordan23 - Stały bywalec
Jest ktoś z wawy?? Pisałbym się na tą rozmowę, tylko za daleko...
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
nie warto
na usta ciśnie mi się opinia mojej śp. babci:
nie ruszaj gówna, bo śmierdzi
na usta ciśnie mi się opinia mojej śp. babci:
nie ruszaj gówna, bo śmierdzi
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości