monster czy sv650?
• Strona 1 z 1
monster czy sv650?
...do niedawna bylem nastawiony na kupno sv 650, ale ostatnio spodobal mi sie ducati monster 620 dark. Co sadziecie zwlaszcza o tej drugiej maszynie. Motocykl bedzie uzywany przede wszystkim w miescie, ale weekendowo takze turystycznie. Slyszalem ze wloszki czesto sie psuja...ale to moga byc tylko plotki. Dysponuje ok 20tys zlotych takze w gre wchodza maszynki ok 2-3 letnie. Dzieki z gory za pomoc.
- siwerus
- Świeżak
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
stac cie na utrzymanie duka bierz duka.
po za tym jak warczy silnik, ze duke to krol wsrod motocykli i takie tam...
no i laski sikaja
VER 1.
czym jezdzisz ??
-SV
-co to kurvva jest sv ??
VER 2.
czym jezdzisz ??
- DUCATI
- LOL strzelic ci gale tu czy gdzies pojedziemy ??
wybieraj
mialem duka i dla mnie duke i tylko duke, gixxera kupilem tylko dlatego ze mnie na 999 nie bylo stac
po za tym jak warczy silnik, ze duke to krol wsrod motocykli i takie tam...
no i laski sikaja

VER 1.
czym jezdzisz ??
-SV
-co to kurvva jest sv ??
VER 2.
czym jezdzisz ??
- DUCATI
- LOL strzelic ci gale tu czy gdzies pojedziemy ??
wybieraj

mialem duka i dla mnie duke i tylko duke, gixxera kupilem tylko dlatego ze mnie na 999 nie bylo stac

- Ziolo
- Świeżak
Ziolo napisał(a):no i laski sikaja
Wiesz co, powiem ci szczerze, że mimo iż mój kolega ma takiego dukata, to wiesz mi, ja nie sikam na jego widok.
Phi to jest bardzo płytkie. Kobieta, proszę pana, ma lecieć na twój urok osobisty a nie na twoje moto ( no chyba, że go nie masz i stosujesz metodę kompensacji).

-
gosia - VIP Åšcigacz.pl
Zapomniałaś, że istnie jeszcze taki popularny ostatnio gatunek kobiet, o nazwie blachary. 

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Pamiętam artykuł w którym o SV pisano że to takie Ducati dla ubogich. I nie chodzi mi w tej chwili o finanse tylko kto tu jest protoplastą.
SV - zero jaj. Nowszy model trochę fajniejszy ale starsza wygląda mniej niż przeciętnie. Alternatywą jest jeszcze Cagiva raptor - silnik z SV a stylizacja z Włoch - może to byłby wybór dla Ciebie.
Ja osobiście wybrałem Monstera bo na SV jakoś patrzeć nie mogłem no i poza wszystkim to jest legenda a Suzuki... może lepsze ale co z tego.
SV - zero jaj. Nowszy model trochę fajniejszy ale starsza wygląda mniej niż przeciętnie. Alternatywą jest jeszcze Cagiva raptor - silnik z SV a stylizacja z Włoch - może to byłby wybór dla Ciebie.
Ja osobiście wybrałem Monstera bo na SV jakoś patrzeć nie mogłem no i poza wszystkim to jest legenda a Suzuki... może lepsze ale co z tego.
- wicio
- Świeżak
bierz sv
1 jest wiecej egzemplarzy a tym samym wiecej czesci uzywanych chyba ze Cie stac na nowe
2 sv mniej sie psuje
3 ducati ładny ale nic pozatym, slabe osiagi , drogie czesci, o uzywanych zapomnij, czesto sie psuje
1 jest wiecej egzemplarzy a tym samym wiecej czesci uzywanych chyba ze Cie stac na nowe

2 sv mniej sie psuje
3 ducati ładny ale nic pozatym, slabe osiagi , drogie czesci, o uzywanych zapomnij, czesto sie psuje
- fandzoilisz
- Bywalec
Cagiva raptor jest dosc ciekawa maszynka-fajnie wyglada i silnik od sv . W tym sezonie ma kosztowac kolo 25 tys.-taniej od sv. Wyglada fajnie -2 dziala z tylu jak w monsterku. Tylko firma ma podobno spore problemy finansowe i co bedzie z serwisem
- skwarek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości