Problem z kawasaki gpz 500s
• Strona 1 z 1
Problem z kawasaki gpz 500s
Witam!
Od niedawna jestem posiadaczem kawy gpz 500s z 93 roku, sprowadzilem z anglii, z poczÄ…tku moto palil bez zarzutu. Postanowilem go troche odswierzyc, wyczyscic tu i tam, podmalowac i tp. Wymienilem olej.
Problem jest nastepujacy:
Odpalam moto na luzie chodzi bez problemu, wciskam sprzeglo wlaczam 1 bieg dodaje gazu i popuszczam sprzeglo i w tym momencie dzieje sie cos dziwnego gdyz moto zaczyna sie dusic, gdy wcisne z powrotem sprzeglo (czyli jest na luzie) wchodzi na wolne obroty i sobie spokojnie pyrka.
Jezeli ktos spotkal sie z czyms takim prosze o pomoc gdyz nie jestem jeszcze obeznany jezeli chodzi o mechanike. Mozna smialo pisac na maila sk-k@o2.pl
Od niedawna jestem posiadaczem kawy gpz 500s z 93 roku, sprowadzilem z anglii, z poczÄ…tku moto palil bez zarzutu. Postanowilem go troche odswierzyc, wyczyscic tu i tam, podmalowac i tp. Wymienilem olej.
Problem jest nastepujacy:
Odpalam moto na luzie chodzi bez problemu, wciskam sprzeglo wlaczam 1 bieg dodaje gazu i popuszczam sprzeglo i w tym momencie dzieje sie cos dziwnego gdyz moto zaczyna sie dusic, gdy wcisne z powrotem sprzeglo (czyli jest na luzie) wchodzi na wolne obroty i sobie spokojnie pyrka.
Jezeli ktos spotkal sie z czyms takim prosze o pomoc gdyz nie jestem jeszcze obeznany jezeli chodzi o mechanike. Mozna smialo pisac na maila sk-k@o2.pl
- sławoń
- Świeżak
Sprawdz czy wszystkie rury sie grzeja kolektorowe to bedziesz wiedzial czy na wszystkie gary tanczy. Ja bym pogrzebał w gaznikach (gdybym umiał ;/).
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
To co napisałeś pasuje mi do jednego przypadku: zabezpieczenie przed jazdą jeżeli moto stoi na podnóżce.
Posprawdzaj może w tym temacie leży przyczyna.
Posprawdzaj może w tym temacie leży przyczyna.
-
dominik528 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości