Wymiana płynu hamulcowego krok po kroku
• Strona 1 z 1
Wymiana płynu hamulcowego krok po kroku
Tak jak w temacie. Chciałbym wymienić płyn hamulcowy i nie wiem jak się do tego zabrać. Przeszukiwałem wcześniej forum ale nic takiego nie znalazłem. Chciałbym prosić o dokładny opis. A i jeszcze coś. Czy płyn hamulcowy DOT-3 lub 4 samochodowy się nada czy koniecznie musi być do motocykli?
Z góry dziękuje za odpowiedź. Jeżeli taki temat jednak kiedyś był to bardzo przepraszam:)
Pozdrawiam Artur
EDIT: Wymiana dotyczy Kymco Vitality 07r.
Z góry dziękuje za odpowiedź. Jeżeli taki temat jednak kiedyś był to bardzo przepraszam:)
Pozdrawiam Artur
EDIT: Wymiana dotyczy Kymco Vitality 07r.

-
Arturo925 - Stały bywalec
Czyli samochodowy nie robi różnicy i mogę go wlać?
Jeżeli możecie to prosiłbym o opis co i jak bo jestem w tym zielony a wolałbym żeby mnie hamulce nie zawiodły gdy będą potrzebne. To moja pierwsza wymiana dlatego proszę pisać w miarę przejrzystym językiem:)
Jeżeli możecie to prosiłbym o opis co i jak bo jestem w tym zielony a wolałbym żeby mnie hamulce nie zawiodły gdy będą potrzebne. To moja pierwsza wymiana dlatego proszę pisać w miarę przejrzystym językiem:)
-
Arturo925 - Stały bywalec
mozesz spokojnie zalewac dot4 bo to głównie chodzi z tymi dot o temperature wrzenia czyli zeby ci nie wywaliło płynu góra
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości