Berik vs 4sr
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mam pytanie:
kombi, a wlasciwie kurtka nieco ogranicza mi ruchy tzn. przy pozycji 75stopni jest ok ale chodzac ruchy sa nieco skrempowane a i rozciagnac sie nie da (w sensie poziomo rece do tylu wypycham
)
nie jestem w temacie a to moj pierwszy kombi skorzany wiec chcialem sie dowiedziec czy sie ulozy i czy tak powinno byc? bo z drugiej strony powinien scisle przylegac do ciala!
kombi, a wlasciwie kurtka nieco ogranicza mi ruchy tzn. przy pozycji 75stopni jest ok ale chodzac ruchy sa nieco skrempowane a i rozciagnac sie nie da (w sensie poziomo rece do tylu wypycham

- asswhole
- Świeżak
-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
asswhole napisał(a):A co z Arlenn Ness lub Alpinestars? Wyzsza, nizsza czy ta sama półka co Berik?
Ja mam Arlena i jest super. Ale ma pewien minus. Otóż, kumpel ma Berika i w jego modelu odpina się wewnątrz 'siatka' a u mnie jakoś nie.
Ciężko powiedzieć czy ta sama półka mój Arlen i jego Berik. Ale generalnie firmy są ok.
Arlen i Berik to praktycznie to samo, najwidoczniej kwestia przypadku albo wada w serii... to ta sama firma, szyją to w tych samych fabrykach... Alpinestars ma wyższą cenę (zazwyczaj) ale podobno jakościowo jakoś się specjalnie nie różni.. ogólnie ludzie siedzący bardziej w temacie powiadają żę tylko Dainese jest troche lepsze od reszty
-
gel3k - Świeżak
asswhole napisał(a):Mam pytanie:
kombi, a wlasciwie kurtka nieco ogranicza mi ruchy tzn. przy pozycji 75stopni jest ok ale chodzac ruchy sa nieco skrempowane a i rozciagnac sie nie da (w sensie poziomo rece do tylu wypycham)
nie jestem w temacie a to moj pierwszy kombi skorzany wiec chcialem sie dowiedziec czy sie ulozy i czy tak powinno byc? bo z drugiej strony powinien scisle przylegac do ciala!
Ja na poczatku w kombi ledwo sie ruszalem a teraz jest klasa. Nie boj zaby
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości