Jest lekki problem.....
• Strona 1 z 1
Jest lekki problem.....
Witam, wszystkich. Mam delikatny problem, a mianowicie chodzi o to iż posiadam 1200zł około - musze kupic w tym sezonie buty i rękawice. I teraz pojawia się mały problem gdyż Firma RetBike napewno ją znacie wypuszcza na rynek kurtkę i spodnie oraz buty w kompklecie za cenę uwaga 699zł. Pytanie czy kupić ten komlecik i spokojnie starczy na rękawiczki czy kupić buty i kombinezon skórzany? za cenę około 1200zł całość. Co poradzicie w tej kwesti.
http://retbike.pl/index2.php?kat=akces&id_akces=20
adresik do linku z peromocjÄ… Pozdrawiam.
http://retbike.pl/index2.php?kat=akces&id_akces=20
adresik do linku z peromocjÄ… Pozdrawiam.
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać........
Honda CBR 600 F4i Sport
Honda CBR 600 F4i Sport

- bloodthristy
- Świeżak
Witam ja również noszę się z zakupem stroju na motor ale po rozważeniu wszystkich za i przeciw kupię produkt jakiejś zachodniej firmy - co by tu nie mówić opinie nt Retbike są różne pochlebne i mniej - zazwyczaj bywa tak że prawda jest gdzies po środku.
Uważam że wydatek powyżej 1000 zł to już spory kawałek forsy i lepiej być zadowolonym z dokonanego zakupu.
Kup sprawdzone ciuchy dobrej markowej firmy - lepiej wydać raz forsę poorządnie niż później żałować wydanej kasy i być niezadowolonym z zakupionego produktu.
Wierz mi że kupując cokolwiek nie ma nic za darmo, zazwyczaj jest tak że cena warunkuje jakość produktu - wiem to z własnego doświadczenia zawodowego jak i osobistego.
PZDR
Bart
Uważam że wydatek powyżej 1000 zł to już spory kawałek forsy i lepiej być zadowolonym z dokonanego zakupu.
Kup sprawdzone ciuchy dobrej markowej firmy - lepiej wydać raz forsę poorządnie niż później żałować wydanej kasy i być niezadowolonym z zakupionego produktu.
Wierz mi że kupując cokolwiek nie ma nic za darmo, zazwyczaj jest tak że cena warunkuje jakość produktu - wiem to z własnego doświadczenia zawodowego jak i osobistego.
PZDR
Bart
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- rosomak2000
- Świeżak
Re: Jest lekki problem.....
bloodthristy napisał(a):musze kupic w tym sezonie buty i rękawice. I teraz pojawia się mały problem gdyż Firma RetBike napewno ją znacie wypuszcza na rynek kurtkę i spodnie oraz buty w kompklecie za cenę uwaga 699zł. .
Ja nie widzę problemu skoro za te 699zł masz więcej niż byś chciał (kurtke i spodnie) to za 500zł w kupnie rękawic będziesz tak przebierał że napewno jakieś znajdziesz.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Mam w domu komplet firmy RetBike (ojciec w tym jeździ , ale ja czasem też). Do turystyki jak najbardziej ok, bo w tych ciuchach nie jest za gorąco, woda się nie wlewa nawet podczas dużych opadów, nie wieje. Jakieś protektory to ma ale wyglądają jak ze styropianu, także przy dużych prędkościach może to niestety nie dać odpowiedniej ochrony. Ojciec jeździ turystycznie dosyć poczciwą BMW R80rt, nie przekraczając 150 km/h. I w tej sytuacji świetnie się to sprawdza. Buty od RetBike również są bardzo ok, wygodne, nieprzemakalne, ale też nie mają ślizgaczy żadnych z boku. Także komplet idealny do spokojnej turystyki. A rękawice za 500 zł to już chyba sobie znajdziesz... pozdrawiam!
p.s. mówisz o kombinezonie skórzanym, więc chyba jeździsz sportowo. za 1200 zł nie kupisz kombinezonu i butów. może buty i rękawice to tak. dobry kombinezon (czytaj taki który chroni przy dużych prędkościach Twój tyłek) kosztuje 2 razy tyle co masz. dobrze się zastanów bo to jednak sporo kasy i szkoda wtopić.
p.s. mówisz o kombinezonie skórzanym, więc chyba jeździsz sportowo. za 1200 zł nie kupisz kombinezonu i butów. może buty i rękawice to tak. dobry kombinezon (czytaj taki który chroni przy dużych prędkościach Twój tyłek) kosztuje 2 razy tyle co masz. dobrze się zastanów bo to jednak sporo kasy i szkoda wtopić.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
to prawda-dobrze sie zastanów bo to spora sumka.ja osobiście polecał bym ci skórzany kombinezon.ale najlepije dwu częściowy.zawsze jakąś kombinacje nawet w gorący dzień przeprowadzisz.mieszkam niedaleko Lublina.w Lublinie jest firma Tarbor produkująca skórzaną odzież dla motocyklistów.mają w ofercie skórzany kombinezon .skóra grubości 1.2 mm,protektory też są .całkiem fajny.ale to już od ciebie zależy do czego ma służyć ubiór-szybkiej jazdy czy turystyki.pozdrawiam.
GSX-R 750 Srad
- Frycio
- Świeżak
-----
Fajnei dzięki za odpwoiedz powiem szczseerze że mam kombinezon dwu cześciowy firmy Dainese i też dodatkowo jedną skórę samą kurteczkę tez Dainese fajne się w tym jeździ wygodne i wogóle. A ten komlecik za 699 to kupię chyba tak do spokojniejszej jazdy w ciepłe dni, z żonką
Pozdrawiam

Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać........
Honda CBR 600 F4i Sport
Honda CBR 600 F4i Sport

- bloodthristy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości