kolektor wydechowy rozgrzewa sie do czerwonosci
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
takie wgnioty nie powinny wpływać na przepływ spalin i tak - nie da się tego wyciągnąć przy zachowaniu niskich kosztów takiej operacji. Da się ale cena przewyższy akcesoryjny nowy układ do niego.
Ewidentnie nie w tym leży problem przegrzewania się. Tak jak inni piszą skład mieszanki - tu masz problem lub dobrałeś świece o jakiejś innej ciepłocie niż powinny być do twojego moto. Albo mix tego.
Ewidentnie nie w tym leży problem przegrzewania się. Tak jak inni piszą skład mieszanki - tu masz problem lub dobrałeś świece o jakiejś innej ciepłocie niż powinny być do twojego moto. Albo mix tego.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
miałem dysze od mieszanki wykręcona o 2,5 obrotu, i wczoraj wykręciłem o jakieś 1/3 obrotu i chyba problem rozwiązany, zrobiłem wczoraj ok 5 km zajechałem pod garaż i go przegazowałem i nic..kolektor nie robił się czerwony,poczekam na ładniejszą pogodę i kiedy rozgrzeje bardziej yamaszkę i będę wiedział, ale jak się nie zrobił wczoraj po jeździe czerwony to powinno być dobrze
- art20
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości