Kombinezon na naked'a
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kombinezon na naked'a
Witam wszystkich.
Po dwoch sezonach dojrzalem juz do tej decyzji - bedzie chyba kombik 2 czesciowy
Na zimne dni mam komplet tekstyla, na cieple/upalne dni meshowa kurteke tekstylna lub krotka skore i jeansy na moto. Z czasem przyznaje racje "starszym stazem", ze jednak skora to skora
Latam FZ6N i zastanawiam sie czy nie bede wygladal troszke glupkowato na swoim sprzecie w kombinezonie ze sliderami
Zima szaleje za oknem wiec nadal trwaja wyprzedaze i mozna wyrwac cos w dobrej kasie
Prosba do Was o pomoc w tym temacie - mam dwie opcje:
- dokupuje proste spodnie do swoje krotkiej skory 4SR (model NAKED);
- kupuje cale kombi 2 czesciowe (Berik, Tschul).
Z gory dzieki za pomoc
Po dwoch sezonach dojrzalem juz do tej decyzji - bedzie chyba kombik 2 czesciowy

Latam FZ6N i zastanawiam sie czy nie bede wygladal troszke glupkowato na swoim sprzecie w kombinezonie ze sliderami

Prosba do Was o pomoc w tym temacie - mam dwie opcje:
- dokupuje proste spodnie do swoje krotkiej skory 4SR (model NAKED);
- kupuje cale kombi 2 czesciowe (Berik, Tschul).
Z gory dzieki za pomoc

Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
Na pewno dziwnie wyglądać nie będziesz, w końcu co to kogo obchodzi?Nie raz widziałem kogoś na power cruiserze w kombi ze sliderami
To co wybierzesz, to chyba już całkowicie kwestia indywidualna co wolisz.Mam dwu częściowego tschula i za te cenę nic lepszego bym nie dostał...

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
niwy napisał(a):Co to za pytania?? Napisz do Bravo jak nie wiesz jak się ubrać.
istotnie wniosles wiele do tematu az szkoda, ze zaliczamy sie do tej samej grupy czyt. motocyklistow...
Wszystkim innym dziekuje za pomoc - pewnie bedzie kombiak

Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
Slidery zwykle można odpiąć na mieście i tak za bardzo kolana nie przytrzesz, chyba że na rondzie. Kombi będzie napewno ok, możesz ewentualnie wybrac w jakichś mniej krzykliwych kolorach, choć naked o sportowym charakterze to i kombi sportowe pasuje. Bierz co ci się podoba i wygodnie się czujesz i nie przejmuj się tym co myślą inni, bo to TY jeździsz a nie inni..
-
Kurt - Świeżak
Wybacz 4est ale niwy ma trochÄ™ racji...
dopuki nie kupujesz różowego kombi to nie zastanawiaj się jak będziesz wyglądał tylko czy jest bezpieczne, wygodne i jakie będzie przeznaczenie.
co kogo obchodzi co sobie ktoś pomyśli??
Jak masz kasę to inwestuj w Berika, jak chcesz oszczędzić to dokup tyko spodnie do kurtki. Rozumiem że jeansowe już masz więc tyle Ci wystarczy.
pzdr
dopuki nie kupujesz różowego kombi to nie zastanawiaj się jak będziesz wyglądał tylko czy jest bezpieczne, wygodne i jakie będzie przeznaczenie.
co kogo obchodzi co sobie ktoś pomyśli??
Jak masz kasę to inwestuj w Berika, jak chcesz oszczędzić to dokup tyko spodnie do kurtki. Rozumiem że jeansowe już masz więc tyle Ci wystarczy.
pzdr
- sebasbox
- Świeżak
sam na z750 kupulem kombi 2-czesciowe ze sliderami itd. i bede sie czul w nim bardzo dobrze jadac na nim
gdybym mial ladne dzinsy to moze bym sie zastanowil nad sama kurtka

gdybym mial ladne dzinsy to moze bym sie zastanowil nad sama kurtka

- xede
- Świeżak
- xede
- Świeżak
leff napisał(a):zeby rzepy nie lapaly syfu
Wydaje mi się że chodziło o pytanie po co odpinać slidery w mieście

Chyba w niczym nie przeszkadzajÄ… podczas jazdy, przynajmniej mi

zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości