Mam problem z CBR 954 nie chce odpalić
• Strona 1 z 1
Mam problem z CBR 954 nie chce odpalić
Witam
Mam problem z Cbr 954 a mianowicie nie chce odpalić.
Wczoraj jezdziłem było wszystko OK, dzisiaj chciałem przejechać się a tu nie chce gadać.
Akumulator jest OK, pompa paliwa chodzi bo ją słychać lampka od Hiss miga cały czas, rozrusznik kręci coś jakby chciał załapać ale nie łapie. Jeśli chodzi o świece to raczej nie mogły paść bo jest +2 stopnie C, wczoraj jak zgasiłem ją to była plusowa temperatura i silnik był nagrzany.
Co to może być proszę o wszelkie rady, porady i sugestie bo chyba rozstroju nerwowego dostane jak nie naprawię.
Mam problem z Cbr 954 a mianowicie nie chce odpalić.
Wczoraj jezdziłem było wszystko OK, dzisiaj chciałem przejechać się a tu nie chce gadać.
Akumulator jest OK, pompa paliwa chodzi bo ją słychać lampka od Hiss miga cały czas, rozrusznik kręci coś jakby chciał załapać ale nie łapie. Jeśli chodzi o świece to raczej nie mogły paść bo jest +2 stopnie C, wczoraj jak zgasiłem ją to była plusowa temperatura i silnik był nagrzany.
Co to może być proszę o wszelkie rady, porady i sugestie bo chyba rozstroju nerwowego dostane jak nie naprawię.
- maciek1985
- Świeżak
Kolego ,jak bys byl tak dobry i napisac gdzie sa tak dobre warunkie (gdzie smigasz) by pojezdzic na moto ,bylbym wdzieczny,bo juz nie moge patrzec jak moto stoi.
A co do Twojego problemu,to standardowo ladowanie,proba odpalenia,jesli nie zalapie,odkrecasz swieczki,sprawdzasz iskre,kolor swiec
A co do Twojego problemu,to standardowo ladowanie,proba odpalenia,jesli nie zalapie,odkrecasz swieczki,sprawdzasz iskre,kolor swiec
-
macs - Bywalec
a pare dni temu była plusowa temperatura wiec postanowiłem sie przewieżć.
Co do problemu to się sam naprawił jak to mi to trudno wytułmaczyć
Co do problemu to się sam naprawił jak to mi to trudno wytułmaczyć
- maciek1985
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości