BEST- BIMM jakies opinie?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
BEST- BIMM jakies opinie?
Zna ktos ten komis w ogole? Jezeli tak slyszal ktos jakiekolwiek opinie na temat sprzedawanych tam motocykli?
F.U.P.H. "BEST-BIMM"
AUTO-MOTO KOMIS
Częstochowa ul. Drogowców 43
F.U.P.H. "BEST-BIMM"
AUTO-MOTO KOMIS
Częstochowa ul. Drogowców 43
- pawel1988
- Świeżak
no to jak ja bym sie tam wybral....myslalem ze jak taki duzy komis to raczej staraja sie dbac o opinie. A moze ktos kojarzy jakies sprawdzone, gdzie pojade i bede mial pewnosc ze moto nie jest pospawane z 3. Odleglosc malo istotna. Jak mozecie podajcie jakies namiary.
- pawel1988
- Świeżak
W mojej okolicy kojarzę tylko jeden który zbiera pochlebne opinie: http://motonita.otomoto.pl/
niestety ceny raczej wyższe, a stargować idzie nie wiele.
niestety ceny raczej wyższe, a stargować idzie nie wiele.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
- maciek1985
- Świeżak
Ja znam tylko jeden, www.motocyklon.pl z tym że teraz to raczej dzwoń.
Powiedzą Ci całą prawdę o mot jakie mają, bez żadnego koloryzowania faktów.
Kupiłem u nich Hornet 07, wszystko co mówili jest prawdą.
Powiedzą Ci całą prawdę o mot jakie mają, bez żadnego koloryzowania faktów.
Kupiłem u nich Hornet 07, wszystko co mówili jest prawdą.
Użądlony
- emwu
- Świeżak
http://www.motorakowski.pl/
Mogę dodać do listy, polecić.
Sam kupowałem tam kilka motocykli i kilku znajomych tam kupowało, jak coś było z motocyklem to mówią.
Po za tym sprowadzają też całe i ładne, oraz duży + motocykl jest już po przeglądzie.
Mogę dodać do listy, polecić.
Sam kupowałem tam kilka motocykli i kilku znajomych tam kupowało, jak coś było z motocyklem to mówią.
Po za tym sprowadzają też całe i ładne, oraz duży + motocykl jest już po przeglądzie.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
www.moto-top.pl Kraków ul. Wielicka. Troche wyższe ceny ale motocykle są ich warte.
- MOTORMANN
- Świeżak
Oo... z Moto-Top mam juz o wiele lepsze skojazenia.
Kiedys ogladalem u nich VFR i nic nie kryli ze stanem motocykla, mozanbylo sie wypytac o wszystkie szczegoliki. Moze 500km bym w ciemno nie jechal, ale zadzwonic i obgadac telefonicznie jak najbardziej mozna... i wtedy zadecydowac czy jechac po moplik 500km czy nie.
Na pewno warto sie nimi zainteresowac.
Kiedys ogladalem u nich VFR i nic nie kryli ze stanem motocykla, mozanbylo sie wypytac o wszystkie szczegoliki. Moze 500km bym w ciemno nie jechal, ale zadzwonic i obgadac telefonicznie jak najbardziej mozna... i wtedy zadecydowac czy jechac po moplik 500km czy nie.
Na pewno warto sie nimi zainteresowac.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
Best Bimm czy jak to tam leci to nic specjalnego. Bylem tam ostatnio z racji ze nie mam daleko jakies 30 km . Niektore motocykle stoja tam juz grubo ponad rok czasu jak i nie wiecej.. ceny zajebi...cie wysokie, a stan i przebiegi motocykli daja dużo do życzenia.;] odradzam w 100%!!
Yamaha Aerox - > Aprilia RS 125 -> Yamaha R6 RJ05 

- piotrek19
- Świeżak
proponuje założyć nowy temat np "Nie polecane firmy i komisy zajmujące się handlem motocyklami" lub coś w tym stylu.
Jest bardzo dużo firm które zajmują sie handlem motocyklami a często to co próbują "wypchnąć" to przeraża.
Moim zdaniem w obecnej chwili takich cwaniaczków co handlują złomem jest dużo więcej niż było 7 lat temu jak szukałem motocykla.
Jest bardzo dużo firm które zajmują sie handlem motocyklami a często to co próbują "wypchnąć" to przeraża.
Moim zdaniem w obecnej chwili takich cwaniaczków co handlują złomem jest dużo więcej niż było 7 lat temu jak szukałem motocykla.
- maciek1985
- Świeżak
Witam .Jestem z okolic Łodzi więc mam niedaleko do Częstochowy.
Wybrałem się do tego komisu w listopadzie 2009r, gdyby nie moja żona to chłopaczkowi z obsługi poprostu dał bym w pysk
za zachwalanie na allegro super stanu tych zajechanych Motocykli
---zwłaszcza 2szt CBR929!!!!!!!!!!Dosłownie szrot!!!!!!!!Nie polecam i omijać dużym łukiem!!!!!!!!!!!!!
Wybrałem się do tego komisu w listopadzie 2009r, gdyby nie moja żona to chłopaczkowi z obsługi poprostu dał bym w pysk

...o-o
-
tomaszek128 - Świeżak
a coś na temat tego komisu
http://www.adammotocykle.pl/index.php
http://www.adammotocykle.pl/index.php
- walek809
- Świeżak
Chłopaki a moto-raj z Rzeszowa? Bo ceny nawet nawet maja. Ktos cos slyszal? widze ze sprowadzaja z Włoch motocykle.
oraz http://www.kodo-moto.com/??
oraz http://www.kodo-moto.com/??
- pawel1988
- Świeżak
pawel1988 napisał(a):Chłopaki a moto-raj z Rzeszowa? Bo ceny nawet nawet maja. Ktos cos slyszal? widze ze sprowadzaja z Włoch motocykle.
Tak ja słyszałem przez telefon zapewnienia gościa o idealnym stanie jego motocykli i żebym po R1 już przyjeżdzał bo mogę nie dojechać bo takie zainteresowanie. Na miejscu okazało się żę żadnej igły bez wkładu nie ma a R1 stoi do dzisiaj.
Więc Paweł 1988 powiem tak opisy koleś ma piękne fotki motocykli ceny jak za igiełki też i nic więcej. Jeśli już byś jeżdził po podkarpaciu za motocyklem to możesz wstąpić do takiego gościa do Sędziszowa ma przystepne ceny czasem okazje trochę kombinowane motocykle ale to jak wszędzie.
- maciek1985
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2