Zobacz wątek - <i>[Yamaha YZF-R1]</i> Yamaha YZF R1 (2004-2008) - podium...
NAS Analytics TAG

[Yamaha YZF-R1] Yamaha YZF R1 (2004-2008) - podium...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2010, 11:06

Wiem dlaczego jesteście tak cięci na te drobne błedy Łukasza "Boczo" Poprostu żal wam dupe ściska że chłopak robi to co lubi ! Wytyczanie błędu tupu "napisał zamiast ę - e " jest moim zdaniem nie wskazane. Jest to język internetowy i często o tym zapominamy bo tak jest szybciej. Ostatnio bardzo podobają mi sie jego artykuły a co najwazniejsze widac ze chłopak ma sporą wiedze na temat motocykli ... <br><hr>flames of lov
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2010, 11:15

Komentatorzy napisał(a):Ja to mam wrazenie, ze ten kult r1 jest tylko wsrod Slowian i Arabusow. Jak sie czyta np amerykanskie albo brytyjskie fora sportowo/wyscigowe to yamahy sa w zdecydowanej mniejszosci. Najwiecej suzuki potem dlugo nic i honda, a reszta to juz marny odsetek. Mozliwe jednak, ze w tym roku sie cos zmieni. Chociaz nowego krola raczej bym upatrywal w bmw niz w mocno przereklamowanej nowej r1.<br><hr>pozdro<br>
Nowym krolem jest zdecydowanie KAwasaki ZX10R jeśli chodzi o motocykle seryjne. Wprawiony jeździec objeżdza spokojnie R1, Gsxr, I CBR - chociaz ten motocykl jest bardziej przyjazdny do jazdy ;) <br><hr>pararara
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2010, 12:16

Moje zdanie jest takie ze R1 od 1998r do 2008r spokojnie trzymało sie czołowej stawki elity. Juz niebede debatowac czy GSXR1000 jest lepszy czy nie. Bo kazdy ma swoje zdanie! Wiem za to ze w 2009 roku wyszła najwieksza kaszana która diametralnie zerwała wieź z legendarna r1! I powinna sie nazywac juz inaczej bo psuje renome i legende poprzednich modeli. Niewiem moze RV 1 albo cos w tym stylu bo gang tego motocykla pozostawia wiele do zyczenia! Za to w poprzednich modelach gang przyprawiał o dreszczyk! (mhmm) <br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2010, 23:11

Komentatorzy napisał(a):Moje zdanie jest takie ze R1 od 1998r do 2008r spokojnie trzymało sie czołowej stawki elity. Juz niebede debatowac czy GSXR1000 jest lepszy czy nie. Bo kazdy ma swoje zdanie! Wiem za to ze w 2009 roku wyszła najwieksza kaszana która diametralnie zerwała wieź z legendarna r1! I powinna sie nazywac juz inaczej bo psuje renome i legende poprzednich modeli. Niewiem moze RV 1 albo cos w tym stylu bo gang tego motocykla pozostawia wiele do zyczenia! Za to w poprzednich modelach gang przyprawiał o dreszczyk! (mhmm) <br><hr>Ghost<br>
Nie wiem czym jezdzisz ale chyba jakims ogarem!! nie wiesz co gadasz nowa R1!! to jest motocykl prosto z toru widac ze pojecia nie masz!<br><hr>a
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/2/2010, 23:13

Komentatorzy napisał(a):myślę ze w Polsce r1 cieszy się takim powodzeniem ze względu na wygląd który po prostu robi wrażenie. większość motocyklistów z całego świata podzieliłaby pewnie moje zdanie ze gsxr 1000 jest lepszym sprzętem niż r1<br><hr>antoni200koni<br>
Hahaha nie wiem gdzie gsxr mialem to gowno nigdy wiecej!! a R1 to klasyka i najlepszy motor szczegolnie nowa!!<br><hr>Marek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2010, 00:44

jezdze CBR 900RR i mam pojecie gdyż miałem okaze pojazdzic kilkoma modelami R1 i moje zdanie jest takie ze ty nigdy toru nie widziałes. Nie jestem kierowcą torowym tylko drogowym! i wykorzystuje motocykl w warunkach drogowych! a jak ty jestes takim zapalonym kierowca wyscigowym to zycze ci udanego sezonu 2010 ;) Swoje zdanie wypowiedziałem masz prawo sie z tym zgodzic lub nie! Ot Co!<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez wm10589 » 3/2/2010, 12:06

osobiście sam jeżdzę R1 z 2003 i jestem mega zadowolony z niej, a co do nowej R1 to wizualnie podoba mi się, a dźwięk z wydechów hhm... trzeba będzie przyzwyczaić się do nowego dźwięku (na konto poprwy pracy silnika)
wm10589
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2010, 12:07

kij w mrowisko.
Chlopcy, dla informacji, motocykl to nie tylko silnik i nic Wam 200KM nie da, jesli zawieszenie nie da rady przenisc tej mocy na asfalt. Chcecie wiedziec jaki motocykl jest dobry (mowie tu o wyscigach) to zajzyjcie do wynikow mistrzostw swiata. Poza tym, wiele zalezy od kierowcy i jego stylu jazdy. Jednemu pasuje bardziej Yamaha, innemu Suzuki. Na ulicy te motocykle i tak nie maja nic do szukania.<br><hr>Guma #48
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2010, 18:37

dobry tekst, teraz sie przyznac kto ma jakie buty na moto<br><hr>dres na erlanie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2010, 01:02

Komentatorzy napisał(a):myślę ze w Polsce r1 cieszy się takim powodzeniem ze względu na wygląd który po prostu robi wrażenie. większość motocyklistów z całego świata podzieliłaby pewnie moje zdanie ze gsxr 1000 jest lepszym sprzętem niż r1<br><hr>antoni200koni<br>
Podzielam zdanie kolegi GSX-R 1000 bije na leb konkurencje. Yamaha jest przereklamowana - dobrze wyglada na podjezdzie lub przed domem natomiast prowadzi sie jak taczka do gnoju.<br><hr>Yamaha sztucznie promowana.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2010, 01:02

Podzielam zdanie kolegi GSX-R 1000 bije na leb konkurencje. Yamaha jest przereklamowana - dobrze wyglada na podjezdzie lub przed domem natomiast prowadzi sie jak taczka do gnoju.<br><hr>Yamaha sztucznie promowana.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2010, 01:03

Komentatorzy napisał(a):kij w mrowisko.
Chlopcy, dla informacji, motocykl to nie tylko silnik i nic Wam 200KM nie da, jesli zawieszenie nie da rady przenisc tej mocy na asfalt. Chcecie wiedziec jaki motocykl jest dobry (mowie tu o wyscigach) to zajzyjcie do wynikow mistrzostw swiata. Poza tym, wiele zalezy od kierowcy i jego stylu jazdy. Jednemu pasuje bardziej Yamaha, innemu Suzuki. Na ulicy te motocykle i tak nie maja nic do szukania.<br><hr>Guma #48<br>
to kup sobie rometa ogara 900 zalosny trollu<br><hr>lol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2010, 12:14

Najlepszy motór to kasawaki nindża zielone ! Mam takiego od dwuch rokóf i wygrywam ze wszystkimi EMZETKAMI w okolicy. Ostatnio tylko mnie kumpel na jawie 350 po kapitalce objechał :( <br><hr>no
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2010, 19:01

"lol" a ty sobie kup nowy mózg bo masz tak samo poprzestawiane czopy jak ta nowa R1.! krytyka cie boli... to se ketonal weź!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/2/2010, 16:27

Komentatorzy napisał(a):Najlepszy motór to kasawaki nindża zielone ! Mam takiego od dwuch rokóf i wygrywam ze wszystkimi EMZETKAMI w okolicy. Ostatnio tylko mnie kumpel na jawie 350 po kapitalce objechał :( <br><hr>no <br>
Zapomniałeś zrobić błędy w słowach "najlepszy", "zielone", "wszystkimi", "kumpel", "objechał". A tak na poważnie, to jak masz takie głupoty pisać, to lepiej się zastanów, czy przypadkiem to kogoś nie urazi. Nie chcę wyjść na jakiegoś przewrażliwionego, czy coś (wiem, że to jest napisane dla żartów) - ale to mnie po prostu "zabolało".

Pozdrawiam<br><hr>TomekR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/2/2010, 10:07

Komentatorzy napisał(a):Najlepszy motór to kasawaki nindża zielone ! Mam takiego od dwuch rokóf i wygrywam ze wszystkimi EMZETKAMI w okolicy. Ostatnio tylko mnie kumpel na jawie 350 po kapitalce objechał :( <br><hr>no <br>
Pierw to się pisać naucz a później pogadamy ANALFABETO !!!!<br><hr>kwaku
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/2/2010, 10:11

Przez rok użytkowałem YZF-R1 z 2007. Zrobiłem nią przez kilka miesięcy 11 tys. km i stwierdzam, że to świetny sprzęt, ale.. No właśnie, moim zdaniem nie jest to sprzęt do codziennego użytku. Pozycja jak na super-sporta jest może do zaakceptowania, ale trudno uznać ją za wygodną (za co nie można mieć pretensji - w końcu to super-sport, a nie turystyk), osiągi są niewiarygodne, ale wymaga to wysokiego kręcenia, co na dłuższą metę jest męczące. Za to sprzęt jest wykonany perfekcyjnie, spasowanie, jakość materiałów, to moim zdaniem I klasa. Można usiąść na ławce, podziwiać i już tylko to daje całą masę satysfakcji. Podsumowując: świetny motocykl, tyle, że nie do codziennego użytku, no i chyba tak ma być.<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/2/2010, 14:41

Jeżdżę taka Yamahą 2005 rok juz trzeci sezon. Znajomi maja i GSXRy i CBRy. Kto czym jeździ to jego osobista sprawa i sprawa gustu. A o gustach nie będziemy tu dyskutować. Ale ogólnie to motocykl jest świetnie dopracowany w każdym szczególe. Nie ma żadnych zagmatwanych rozwiązań. Większość czynności serwisowych mozna bez problemu wykonać samemu. Pozycja jest wygodna jak na supersporta, ma najlepsze oświetlenie w tej klasie motocykli, i zawieszenie które dokładnie oddaje nawierzchnię. Na tym modelu nie zostaniesz w tyle za gościem na K8, który jest już lepiej dopasowaną maszyną. Ogólnie polecam i zmieniam na R1 2009, ale to już jest zupełnie inny motocykl który zostawia wszystkie inne gdzieś obok... Kto sie raz nim przejechał wie o czym mówię.<br><hr>doktorek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2010, 19:17

Nie czaje niektórych komentów typu "prowadzi sie jak taczka do gnoju" (Widać wprawa do tych spraw jest ale do jazdy tym sprzętem brak) Przejezdziłem juz 2 sezony R1 i jestem zadowolony. Oczywiscie może zaraz się pojawic komentarz że " zadowolony moge być z jazdy taczką do gnoju" :D Ale jezdziłem już wieloma maszynami i jakoś nie zszokowała mnie ich wygoda i przyspieszenie. No ale, każdy chwali to co ma i co mu się podoba no i ewentualnie na co go stać. Nie ma idealnej maszyny która uderzy we wszystkie gusty i myśle że taka chamska krytyka nie jest tu na miejscu. Moim osobistym zdaniem każda maszyna coś w sobie ma, myślę że każdy kierowca ścigów się ze mną zgodzi :)
Pozdrawiam wszystkich którzy latają a nie siędzą przed kompem i piszą o rzeczach o których nie mają pojęcia.<br><hr>R1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/2/2010, 15:59

Komentatorzy napisał(a):Nie czaje niektórych komentów typu "prowadzi sie jak taczka do gnoju" (Widać wprawa do tych spraw jest ale do jazdy tym sprzętem brak) Przejezdziłem juz 2 sezony R1 i jestem zadowolony. Oczywiscie może zaraz się pojawic komentarz że " zadowolony moge być z jazdy taczką do gnoju" :D Ale jezdziłem już wieloma maszynami i jakoś nie zszokowała mnie ich wygoda i przyspieszenie. No ale, każdy chwali to co ma i co mu się podoba no i ewentualnie na co go stać. Nie ma idealnej maszyny która uderzy we wszystkie gusty i myśle że taka chamska krytyka nie jest tu na miejscu. Moim osobistym zdaniem każda maszyna coś w sobie ma, myślę że każdy kierowca ścigów się ze mną zgodzi :)
Pozdrawiam wszystkich którzy latają a nie siędzą przed kompem i piszą o rzeczach o których nie mają pojęcia.<br><hr>R1<br>
Zgadzam się z moim przedmówcą w 100%.
Hamskie komentarze tego typu to przeważnie jakies dzieci w wieku szkolnym w którym się o czymś marzy o czymś chce się podyskutowac a że może ma się małą wiedze na ten temat lub (jeszcze gorzej) nie ma wcale to właśnie jest tak jak widac... Zwróci ktoś takiemu uwagę to się się pierw małolat zezłości a potem zwyzywa. Nie ma co się wdawac w rozmowę i brac co pod uwagę to najlepsze rozwiązanie. Co do moto to tak ja kolega wyżwej napisał każdy ma tam jakieś swoje wymażone... a każda marka (model) ma jakieś swoje zalety i wady, które jednym odpowiadają inni zaś krytykują. I tak to juz jest na tym swiecie że wszystkim nie dogodzisz. Dlatego każdy kupuje to co mu odpowiada, na co go stac.
Pozdrawiam wszystkich sezon już niedługo ;) do zobaczenia na drodze... :)<br><hr>Frutel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl