[AktualnoÅ›ci] Pakiety do WMMP – GRANDys Duo i..
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] Pakiety do WMMP – GRANDys Duo i..
Dyskusja na temat: Pakiety do WMMP – GRANDys Duo i Suzuki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pakiety do WMMP – GRANDys Duo i Suzuki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pakiety do WMMP – GRANDys Duo i Suzuki
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Suzuki robi ofensywę do tego trampety szkopkow, a co konkurencja? Myśle, ze fajnie, ze importerzy oprócz pucharkow chcą pomagać tym z wmmp i nie tylko tym z czuba <br><hr>Lisek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myśle ze ostatni pakiet jest bez sensu, wszystko kupując nie u Grandysa wychodzi w granicach 24-26 tyś zł. On sobie życzny 35,500, moim zdaniem szuka głubich ;]<br><hr>przyjaciel ;]
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chętnie kupię u Ciebie 20 kompletów slików Dunlopa za 26 tys. zł. Rozumiem, że u ciebie jest taniej niż w Dunlopie? Chyba, że bierzesz opony od Mariana-to przepraszamKomentatorzy napisał(a):Myśle ze ostatni pakiet jest bez sensu, wszystko kupując nie u Grandysa wychodzi w granicach 24-26 tyś zł. On sobie życzny 35,500, moim zdaniem szuka głubich ;]<br><hr>przyjaciel ;]<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciekawe określenie "głubich"...przyznam się szczerze że szukałem w słowniku języka polskiego,ale nie mogłem znaleźć. Można zatem zaufać takiemu ekspertowi jak ty, że pozostałe pakiety są cool !? czy też dla "głubich" ???<br><hr>matrixKomentatorzy napisał(a):Myśle ze ostatni pakiet jest bez sensu, wszystko kupując nie u Grandysa wychodzi w granicach 24-26 tyś zł. On sobie życzny 35,500, moim zdaniem szuka głubich ;]<br><hr>przyjaciel ;]<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciekawe określenie "głubich"...przyznam się szczerze że szukałem w słowniku języka polskiego,ale nie mogłem znaleźć. Można zatem zaufać takiemu ekspertowi jak ty, że pozostałe pakiety są cool !? czy też dla "głubich" ???<br><hr>matrixKomentatorzy napisał(a):Myśle ze ostatni pakiet jest bez sensu, wszystko kupując nie u Grandysa wychodzi w granicach 24-26 tyś zł. On sobie życzny 35,500, moim zdaniem szuka głubich ;]<br><hr>przyjaciel ;]<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stomil olsztyn, ale w cenie nettoKomentatorzy napisał(a):Myśle ze ostatni pakiet jest bez sensu, wszystko kupując nie u Grandysa wychodzi w granicach 24-26 tyś zł. On sobie życzny 35,500, moim zdaniem szuka głubich ;]<br><hr>przyjaciel ;]<br>Komentatorzy napisał(a):chętnie kupię u Ciebie 20 kompletów slików Dunlopa za 26 tys. zł. Rozumiem, że u ciebie jest taniej niż w Dunlopie? Chyba, że bierzesz opony od Mariana-to przepraszam<br><hr>fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mozna to krecic jak sie chce, ceny nie sa zadnym szalem, w porownaniu z tym jest pakiet BMW dozo tanszy.<br><hr>co za roznica kto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesteś żałosno śmieszny!! (jest takie stwierdzenie u miodka) omało w bmw cup sie nie zapisałem, 2 kolegów poległo! ceny codziennie zmieniają się z brutto na netto! te same opony w suzuki są tańsze o 200 pln. bmw oszukuje ludzi, okrada, ja musze do mp i propozycja suzuki mnie przekunuje!<br><hr>1.39,4Komentatorzy napisał(a):Mozna to krecic jak sie chce, ceny nie sa zadnym szalem, w porownaniu z tym jest pakiet BMW dozo tanszy.<br><hr>co za roznica kto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie sprawdzalem obecnych cen BMW. Znam tylko te z wrzesnia, ktore byly oferowane na treningu u Pawelca. Porownujac te ceny z cenami Grandysa, jest widoczna roznica. Przede wszystkim jesli chodzi o motocykl. Ceny opon sa w Polsce tak czy inaczej zlodziejskie. Ogolny Problem w Polsce to brak konkurencji. Ale z drogiej strony mieszkamy w Europie i czesci mozna wszedzie zamowicKomentatorzy napisał(a):Mozna to krecic jak sie chce, ceny nie sa zadnym szalem, w porownaniu z tym jest pakiet BMW dozo tanszy.<br><hr>co za roznica kto<br>Komentatorzy napisał(a):jesteś żałosno śmieszny!! (jest takie stwierdzenie u miodka) omało w bmw cup sie nie zapisałem, 2 kolegów poległo! ceny codziennie zmieniają się z brutto na netto! te same opony w suzuki są tańsze o 200 pln. bmw oszukuje ludzi, okrada, ja musze do mp i propozycja suzuki mnie przekunuje!<br><hr>1.39,4<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ceny w bmw już nic nie mają wspólnego z tym co było w zeszłym roku. koledzy popłacili zaliczki i nie mają jak się wycofać. części można kupować wszędzie, ale jak można na skróty to po co kombinować? w usa dopiero jest tanio, ale jak coś rozwalę to w życiu sie paczki niedoczekam. dlatego wolę taki pakiet z polski. <br><hr>1.39,4Komentatorzy napisał(a):Mozna to krecic jak sie chce, ceny nie sa zadnym szalem, w porownaniu z tym jest pakiet BMW dozo tanszy.<br><hr>co za roznica kto<br>Komentatorzy napisał(a):jesteś żałosno śmieszny!! (jest takie stwierdzenie u miodka) omało w bmw cup sie nie zapisałem, 2 kolegów poległo! ceny codziennie zmieniają się z brutto na netto! te same opony w suzuki są tańsze o 200 pln. bmw oszukuje ludzi, okrada, ja musze do mp i propozycja suzuki mnie przekunuje!<br><hr>1.39,4<br>Komentatorzy napisał(a):Nie sprawdzalem obecnych cen BMW. Znam tylko te z wrzesnia, ktore byly oferowane na treningu u Pawelca. Porownujac te ceny z cenami Grandysa, jest widoczna roznica. Przede wszystkim jesli chodzi o motocykl. Ceny opon sa w Polsce tak czy inaczej zlodziejskie. Ogolny Problem w Polsce to brak konkurencji. Ale z drogiej strony mieszkamy w Europie i czesci mozna wszedzie zamowic<br><hr>niestety tylko 1:40
<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CENY MOŻE SĄ ZNANE ALE DO KOŃCA NIE WIDOMO KTO MOŻE JECHAĆ A KTO NIE?! ZAPEWNE ZALEZY TO OD TEGO ILU CHĘTNYCH SIĘ ZNAJDZIE!!<br><hr>kandytad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiadomo?? zawodnicy na suzuki, tak tu napisali chyba?<br><hr>ciekawniśKomentatorzy napisał(a):CENY MOŻE SĄ ZNANE ALE DO KOŃCA NIE WIDOMO KTO MOŻE JECHAĆ A KTO NIE?! ZAPEWNE ZALEZY TO OD TEGO ILU CHĘTNYCH SIĘ ZNAJDZIE!!<br><hr>kandytad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to może zadzwoń i sprawdź, tylko nie pisz, że numeru telefonu nie ma w artykule. <br><hr>fanKomentatorzy napisał(a):CENY MOŻE SĄ ZNANE ALE DO KOŃCA NIE WIDOMO KTO MOŻE JECHAĆ A KTO NIE?! ZAPEWNE ZALEZY TO OD TEGO ILU CHĘTNYCH SIĘ ZNAJDZIE!!<br><hr>kandytad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale pakiet BMW to chyba do pucharu, a to dla zawodników Suzuki w wmmp<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Mozna to krecic jak sie chce, ceny nie sa zadnym szalem, w porownaniu z tym jest pakiet BMW dozo tanszy.<br><hr>co za roznica kto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości