Zobacz wÄ…tek - R6 czy F4i ?????????
NAS Analytics TAG

R6 czy F4i ?????????

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez mgxrally » 3/2/2010, 21:46

palgumeniedusze napisał(a):
gsx_750_f napisał(a):r6 w klasie 600ccm robi robote , a znowu w klasie 1000ccm to 929 do r1 , gsxr1000 , 1000rr , zx10 to też jest zabawka i zamół w ****.
jednemu sie podoba córka drugiemu tesciowa

czy ja dobrze zrozumialem ze zx10 to zamoł (czyli ze nie jedzie nie ma mocy i ze jest mólem) ???

Wydaje mi się że koledze chodziło ze cebra 929 to muł w stosunku do sportowych litrów...
Suzuki Bandit 600 S - Honda CBR 600 F sport
mgxrally
Świeżak

Postprzez palgumeniedusze » 3/2/2010, 21:57

no chyba tak ...ale i tak z 929 jest co robic :D jak dla mnie w ogole litrowe motocykle to motocykle ktore na polskich drogach nie sa wykorzystywane w 100%
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez warjatron » 3/2/2010, 22:09

jak tos nie umie jezdzic albo kupuje odrazu erlana to nie dziwota, ze go nie wykorzystuje w 100 %.
<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
warjatron
Świeżak

Postprzez limak14 » 3/2/2010, 23:11

warjatron napisał(a):jak tos nie umie jezdzic albo kupuje odrazu erlana to nie dziwota, ze go nie wykorzystuje w 100 %.

Pokaż mi człowieka który na polskich ulicach wykorzysta 170-konny motocykl? Nie ma takiej możliwości. 600tki mają co robić i też ich nie wykorzystasz.
limak14
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gsx_750_f » 4/2/2010, 10:49

poprostu porównywałem 929 do rasowych lytrów kolego palgumenienudze.
sa szaleńcy co te litrowe moto wykozystaja w 100% , ale to trzeba odwagi i umiejętności.
Ja bym nawet go niewykorzystał w 50% , ten ciąg w litrach to jest jak w startującym samolocie odzutowym hehe , trzeba mieć mocny uchwyt
WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
gsx_750_f
Świeżak

Postprzez warjatron » 4/2/2010, 11:24

limak14 napisał(a):
warjatron napisał(a):jak tos nie umie jezdzic albo kupuje odrazu erlana to nie dziwota, ze go nie wykorzystuje w 100 %.

Pokaż mi człowieka który na polskich ulicach wykorzysta 170-konny motocykl? Nie ma takiej możliwości. 600tki mają co robić i też ich nie wykorzystasz.

ja, moj brat, moj dobry ziomek i pare znajomych twarzy z pod kolumny zygmunta.
warjatron
Świeżak

Postprzez Seba_ER5 » 4/2/2010, 11:49

Chyba na prostej :D. A tak serio to trzeba jechac na tor.
No i niezły oftop zrobiliście panowie.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Trener » 4/2/2010, 11:53

limak14 napisał(a):Pokaż mi człowieka który na polskich ulicach wykorzysta 170-konny motocykl? Nie ma takiej możliwości.

znajdzie się pewnie nie jeden , który to robi .
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez Raczek_6 » 4/2/2010, 12:49

Na prostej ?
Czy na krętych uliczkach ?
Z tych których znam wykorzystują na prostych 100%, na krętych 20-30%.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Trener » 4/2/2010, 12:52

Na zakrętach pewnie mniej niż na prostej :D
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez limak14 » 4/2/2010, 13:57

warjatron napisał(a):ja, moj brat, moj dobry ziomek i pare znajomych twarzy z pod kolumny zygmunta.

Na prostej to się zgodzę, bo nie sztuka odkręcić manetkę. A zakręt to już wyzwanie i test posiadanych umiejętności. Także Panowie nie przeceniajcie swoich talentów- wierzę Wam, że potraficie wszystko.
limak14
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez warjatron » 4/2/2010, 16:33

limak14 napisał(a):
warjatron napisał(a):ja, moj brat, moj dobry ziomek i pare znajomych twarzy z pod kolumny zygmunta.

Na prostej to się zgodzę, bo nie sztuka odkręcić manetkę. A zakręt to już wyzwanie i test posiadanych umiejętności. Także Panowie nie przeceniajcie swoich talentów- wierzę Wam, że potraficie wszystko.

ludzie jezeli Wy nie potraficie wykorzystac mocnych sprzetow to przynajmniej nie wmawiajcie innym, ze tego nie potrafia.
nie dziwota ze co chwile ktorys sie zatanaia czy sportowa600 nie bedzie dla niego zamocna skorojezdzic nie umiecie i sie do tego przyznajcie.
to, ze Twoi znajomi nie potrafia jezdic i brak im umiejetnosci, zeby wykorzystac lytrowy sprzet to Wasza bolaczka, ale na Boga Ojca zaklinam Was nie wmawiajcie innym, ze sa takimi pierdolami jak co poniektorzy.
u nas rocznie nawiaj sie na motocyklach - mowie tylko o sezonie, bo zima nikt nie jezdzi - od 15 kkm do 25 kkm, zatem umiejetnosci ltnia na lytrach i nie tylko poparte sa doswiadczeniem i treningiem, ot tyle.
warjatron
Świeżak

Postprzez limak14 » 4/2/2010, 21:39

Zawsze będę przeciwnikiem takich chwalących się ludzi co "wszystko potrafią'.
Nie zaiponowałes mi tym rocznym przebiegiem.

Szacun dla Was koledzy.

Co do znajomych- co mi po ich jeździe?, to nie oni wyprowadzą mnie z zakrętu itp, więc mam to w d.pie co oni potrafią.

Mógłbyś mi przybliżyć kto jest w twojej opinii pierdołą?

I podkreslam, że nie uważam się za człowieka, który jak czegoś nie umie to twierdzi, że jest to także nieosiągalne dla innych. Może się mylę i w Wawie macie takie super drogi, na których można wszystko-ale pamiętam że rok temu jeszcze takich tam nie było.
limak14
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gsx_750_f » 4/2/2010, 23:28

e tam , nie ma sęsu sie kłucić o gówno co kto umie koledzy.
Karzdy umie to co umie , jeden wiecej drugi mniej , a inni niech se robiÄ… co chca .
pierd.olić system , je.bac policje i zaper.dalac na gumie gdzie tylo sie da heheh.
WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
gsx_750_f
Świeżak

Postprzez warjatron » 5/2/2010, 09:12

gsx_750_f napisał(a):e tam , nie ma sęsu sie kłucić o g.... co kto umie koledzy.
Karzdy umie to co umie , jeden wiecej drugi mniej , a inni niech se robiÄ… co chca .
pierd.olić system , je.bac policje i zaper.dalac na gumie gdzie tylo sie da heheh.

no i to jest bardzo dobre podejscie, kto co umie ten o tym wie....
ale slimak draznia mnie takie teskty, gdzie sie chlopcy nasluchaja od starszych kolegow nie bardzo siedzacych w temacie dwoch kolek, ze lytra to sie w Polsce nie da wykorzystac w 100 % - a gdzie sie da, pytam ? Na ksiezycu !
to, ze wiekszosc z Was boi sie zycia, boi sie polskich drog to juz nie moj problem, moze lepiej nie wychodzcie w ogole z domu, bo drogi sa zle.
jesli ktos ma jaja i wie w jakim celu kupil motocykl, jest zdeterminowany i otro zakrecony to uwierz mi nie bedzie sie zalil i narzekal na polskie drogi tylko wsiada na stal odwija manete i łoooognia.
kolejna sprawa, nie mialem na celu imponowanie Ci przebiegami, bo widze, ze w twojej glowie sa one krecone "wokol komina".
pierdolami sa Ci ktorzy maja takie podejscie, ze sie lytra nie da wykorzystac (obs...ncy), sa ci ktorzy boja sie zycia i potrafia tylko narzekac, zamiast dobrze sie bawic i miec frajde z jazdy na moto.
Pamietaj, ze Euro 12 nadzchodzi i drogi coraz lepsze, bo tak jak Ty smigami tylko wokol piaskownicy, zeby mama miala nas ciagle w zasiegu wzroku.
P.S. samochodow tez nie kupuj wiekszych niz 1.0 bo przeciez nie da sie ich na polskich drogach w 100% wykorzystac <hahaha>
warjatron
Świeżak

Postprzez palgumeniedusze » 5/2/2010, 10:54

a ja i tak uwazam ze litrowe sporty maja taki zapas mocy ze nie jest on wykorzystywany na drogach publicznych :D .... ale co z tego? powinni przestac produkowac litry? nie! lepiej miec zapas niz by go zabraklo ....ale i tak to nie zmienia faktu ze zwykly koles na zwyklej drodze nie wykorzysta takiego sprzetu w 100%.... 600 w 100% nie wykorzystasz :D
Ostatnio edytowano 5/2/2010, 11:00 przez palgumeniedusze, łącznie edytowano 1 raz
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez Killaz » 5/2/2010, 11:00

palgumeniedusze napisał(a):a ja i tak uwazam ze litrowe sporty maja taki zapas mocy ze nie jest on wykorzystywany na drogach publicznych :D ....

Ja uważam, że litrowe sporty z całą pewnością nie powinny się na drogach publicznych znajdować :> W każdym razie, kierowcy na litrach zazwyczaj mają małe pojęcie jak wykorzystać potencjał maszyn.
Killaz
Świeżak

Postprzez limak14 » 5/2/2010, 11:04

warjatron napisał(a):kolejna sprawa, nie mialem na celu imponowanie Ci przebiegami, bo widze, ze w twojej glowie sa one krecone "wokol komina".
pierdolami sa Ci ktorzy maja takie podejscie, ze sie lytra nie da wykorzystac (obs...ncy), sa ci ktorzy boja sie zycia i potrafia tylko narzekac, zamiast dobrze sie bawic i miec frajde z jazdy na moto.
Pamietaj, ze Euro 12 nadzchodzi i drogi coraz lepsze, bo tak jak Ty smigami tylko wokol piaskownicy, zeby mama miala nas ciagle w zasiegu wzroku.

Nie czaje o co ci chodziło z tymi przebiegami wokół komina? Ja motocykl używam głownie do celów turystycznych i przebieg rzędu 15tys km nie jest dla mnie obcy-ale uważam że nie ma się tu czym chwalić.

Ok- jestem pierdołą, albo myślącym człowiekiem racjonalnie podchodzącym do stanu nawierzchni i umiejętności niektórych użytkowników, a także przekonania do motocykli.

Co do tej piaskownicy-kolejny dowcip? Fajny...

Skończmy ten off-top. Podsumiowując wypowiedzi można stwierdzić, że ludzi dzielimy na takich którzy:
-potrafią wykorzystać litra
-myślą, że potrafią wykorzystać litra
-myślą inaczej.

Proszę się podpisać pod daną grypę.
Koniec. Jakby co to zapraszam na gg lub na priv- w szczególności Warjat-rona.
limak14
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez piotras224 » 5/2/2010, 20:24

warjatron ile pali ci ta twoja 929 przy jej wykorzystywaniu w 100%??
piotras224
Świeżak

Postprzez warjatron » 7/2/2010, 17:28

limak14 napisał(a):
warjatron napisał(a):kolejna sprawa, nie mialem na celu imponowanie Ci przebiegami, bo widze, ze w twojej glowie sa one krecone "wokol komina".

Nie czaje o co ci chodziło z tymi przebiegami wokół komina? Ja motocykl używam głownie do celów turystycznych i przebieg rzędu 15tys km nie jest dla mnie obcy-ale uważam że nie ma się tu czym chwalić.

Ok- jestem pierdołą, albo myślącym człowiekiem racjonalnie podchodzącym do stanu nawierzchni i umiejętności niektórych użytkowników, a także przekonania do motocykli.

Co do tej piaskownicy-kolejny dowcip? Fajny...

Skończmy ten off-top. Podsumiowując wypowiedzi można stwierdzić, że ludzi dzielimy na takich którzy:
-potrafią wykorzystać litra
-myślą, że potrafią wykorzystać litra
-myślą inaczej.

Proszę się podpisać pod daną grypę.
Koniec. Jakby co to zapraszam na gg lub na priv- w szczególności Warjat-rona.

nie skorzystam z zaproszenia z prostej przyczyny, nie lubie gadac z ludzmi ktorzy naczytali sie jakichs bzdur o zabkach i teraz na sile beda chcieli mnie do tego przekonac.
Stary jak nie umiesz wykorzystac mocnej lytrowej maszyny to twoj problem, i nie prubuj na sile wmawiac innym, ze tego tez nie potrafia.
Co do nastepnego koleszki, ile wleje tyle spali poniewaz moj drogi jakos nigdy mnie nie interere spalanie ani moto a ni samochodu, dkatego ze nie o to mi zupelnie chodzi. latam, wsciekam sie bo mam z tego dobry fun, a na fun nie szczedze kasy.
ale cytajac wasze posty mozna dojsci do jednego prostego wniosku: strasznie nieszczesliwi musicie byc...
warjatron
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê