Zobacz wÄ…tek - kombinezon TSCHUL
NAS Analytics TAG

kombinezon TSCHUL

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

kombinezon TSCHUL

Postprzez rash1 » 22/1/2010, 18:16

Witam! Mam pytanie odnośnie kombinezonu marki TSCHUL. Troszkę sobie poczytałem na forum o kombiakach tej marki i większość wypowiada się że ciuch dobrej jakości w adekwatnej cenie. Konkretnie chodzi mi o model 727 i 107. Z tego co jest napisane różnica polega na tym że 727 ma garb i dodatkowe 3 kieszenie zewnętrzne. Różnica w cenie to 100zł a jak mam kupić coś lepszego to wole już dołożyć tą skromną kwotę. Czy garb rzeczywiście tak dużo daje? Co byście polecili? No i jeszcze jedna kwestia gdzie w Warszawie bądź okolicy znajdę sklep z marką TSCHUL żebym mógł sobie przymierzyć kombinezonik bo nie chcę ryzykować bezprzymiarkowego kupna przez internet. Z góry wielkie dzięki. I jeszcze jedna sprawa czym sie kierować przy kupnie, gyż byłby to pierwszy kombik.
rash1
Świeżak

Postprzez Konio » 22/1/2010, 20:29

Ja posiadam model 728 i jestem zadowolony. Kombi uratowalo mi bardzo du** w wypadku... Czy garb potrzebny? Kto wie czy bez garbu bym jeszcze chodzil... Ogranicza on ruch glowy do tylu, a ja wyladowalem na niej wiec mozliwe ze mialbym polamany kregoslup gdyby nie on :) Co do sklepu to mozesz miec ciezko ale chyba jakos niedlugo masz na sluzewcu moto bajzel i ja tam dokladnie zakupilem swojego tschula w cenie lepszej jak na alledrogo 8) Ogolnie polecam 8) pozdro
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez rash1 » 22/1/2010, 20:52

Zostaje jeszcze wymiar kombiaka, z tego co wyczytałem to jeżeli kombinezon nie jest "na wymiar" to lepiej jest wziąć ciut ciaśniejszy niż miałby być luźniejszy bo się trochę rozbije od noszenia, czy tak?? W których miejscach trzeba konkretnie zwrócić uwagę na to jak leży itp.?? A czy ten moto bazar nie jest w tę niedzielę, to chyba przy puławskiej?? Ile wejściówka może kosztować bo na stronie niestety nie ma ;(
rash1
Świeżak

Postprzez Konio » 22/1/2010, 21:15

a wejsciowka to centy chyba 10zl czy 15. Na ci zwrocic uwage? no kurde sam nie wiem mi sprzedawca doradzal. Na poczatku ledwo moglem chodzic w kombi bo byl bardzo ciasny a teraz mam idealnie dopasowany :)
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez rash1 » 22/1/2010, 21:43

dzięki za pomoc, jak bym mógł to dał bym sog'a ;)
rash1
Świeżak

Postprzez Konio » 22/1/2010, 22:25

a pewnie dostane warna xD Joke

przypomnialo mi sie ze sprzedawca mowil zeby przybrac taka pozycje jak na moto i zeby bylo wygodnie :) faktycznie jak czlowiek sie pochyli troche zegnie nogi itp to i w nowce jest lepiej 8)
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości

na górê