Zobacz wÄ…tek - V-Strom, chwalebnie
NAS Analytics TAG

V-Strom, chwalebnie

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

V-Strom, chwalebnie

Postprzez Hube » 30/1/2007, 11:30

Czołem Panie i Panowie,

Pewnie polecą w moją stronę kosy za ten temat na ogólnym, ale muszę się pochwalić, że właśnie odebrałem V-Stroma 1000. Po przywózce, chyba z dwie godziny w garażu się na niego gapiłem i to w godzinach pracy... Pomimo podłej aury wystał w garażu całe 2 dni i przedwczoraj wieczorem już musiałem się przejechać. Zajebiste uczucie! I wbijać w mżawkę, w pieprzone 3 Celsjusze i ludzi, co patrzą na moto w styczniu jak na fatamorganę.

Życzę Wam podobnych wrażeń i i banana na gębie przez cały wieczór.

Pozdro
Hube
DL1000 -> Yamaha MT01 -> Hayabusa
Hube
Świeżak

Postprzez spazz » 30/1/2007, 11:45

gratulacje niech ci sluzy
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Hube » 30/1/2007, 12:50

spazz napisał(a):gratulacje niech ci sluzy

Dzięki spazz, oby jak najdłużej i najbezpieczniej...

Pzdr
Hube
Świeżak

Postprzez koralgol44 » 30/1/2007, 16:34

No ja sie zastanawiam dlaczego ludzie kupuja takie uniwersalne maszyny.Frajda jest na 2 kolach zawsze,to fakt,ale ja zdecydowanie preferuje specjalizacje.No bo takim v stormem 1000 to w teren srednio , na asfalt to 4garki rzadza, a na turystyka to ,no moze ok,ale czy aby na pewno kupiles go tylko z mysla o toczeniu sie weekendowo z balastem?
sam smigam ktm640 lc4 supermoto.jak mam chetke na teren to mu zakladam inne kola i wio!i na tym to sie rzadzi az milo.ale poza miasto to 4garki jak nic.jakis wygodny sport-touring typu thundercat na traske,albo fireblade albo r1 na krotsze ale ostr e szalenstwa.w kazdym razie dl1000 czy varadero lub cos w tym temacie kojarzy mi sie z emerytura.tez tak macie?ale oczywiscie gratuluje , bo podstawa to 2 kola, gaz i jaazda, a nie jakies tam pier... kolargola;)
koralgol44
Świeżak

Postprzez Leitho » 30/1/2007, 16:44

no misiu koralgolku to sie napisales...
mowisz ze na droge to 4 garki, a co powiesz o ducati ?
thundercat na traske ? :|
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez koralgol44 » 30/1/2007, 17:07

hej leitho!
no mi np. thundercat na traske pasi bo dosc prosto sie na nim siedzi(porownujac do wspolczesnych r6,rr itp.) i do tego jest calkiem duzy,wiec dla moich 186cm jest dosc wygodny.no i mniej wibruja 4garki zawsze co moze byc wazne przy dlugiej jezdzie...
co do ducatti i 2 garkow to nic powiedziec nie moge bo to akurat indywidualna sprawa i taki tez charakter miala moja poprzednia wypowiedz.zgadzam sie ze dac na ducati czadu mozna rownie dobrze, co na 4 garkach,ale na 4ech jakos mi prywatnie lepiej sie smiga.
poza tym w ostatnich 2 latach walnalem jakies 60tysi na 2 garkach(wprawdzie rownoleglych ale zawsze(gpz500 i cb500) i mam chwilowo uraz do liczby 2:))
a rozpisuje sie bo mi w pracy nudno :x
pozdro
koralgol44
Świeżak

Postprzez Hube » 30/1/2007, 17:12

Dzięki chłopaki...

koralgol44 , wiesz stary, ja mam 2 metry wzrostu i na innych moto wyglądam jak na kocie, a Strom jest duży i wysoki. Nie chciałem cruisera, tak z założenia, a poza tym mają za nisko kiere i obijałem manetkami o kolana. V-Strom to świadomy wybór, tym bardziej z litrem między nogami radzi sobie rewelacyjnie. Bedzie czesto jeździł w miaście a uwierz mi, że typowe streety, pomimo, że podobają mi się mocno, są dla mnie niewygodne i zwyczajnie małe :) DL1000 jest naprawdę ok jak na turystyka i do miasta.

Jak będziesz kiedy w Poznaniu, napisz dam Ci pojechać to moze zmienisz zdanie.

Pozdro
Hube
Świeżak

Postprzez koralgol44 » 30/1/2007, 17:26

hej hube!
2 metry to rzeczywiscie wiele determinuje.
ja lubie wszystko na 2 kolach tyle ze jak widze cos co stylizacja przypomina choc troche enduraki to mi odrazu wgrywa sie obrazek mojego z deka anorektycznego(jak moja laska mowi) ktm'a ktorego mam od wrzesnia/pazdziernika i nie moge sie nim teraz nacieszyc.wole po prostu cos lzejszego.
ale chetnie sie brykne na v-stormie.z wrocka nie mam daleko...
tak w ogole to mam teraz wrazenie ze w poznaniu to chyba dosc sporo matocykli smiga w porownaniu do reszty miast w pl. czy to tylko ja?zapuszcze jutro ten temat bo musze z pracy uciekac,hehehe .
pozdro
koralgol44
Świeżak

Postprzez suszek » 30/1/2007, 17:35

salution mam zapytanie? czy moze ktos sie orjetuje jakie kulko z przodu ma yamaha fzx75 bo dostalem dzis taka w prezecie i niema przedniego kola i tylnego hamulca pozdrawia suszek
BAJKERSKA Rodzinka...........

Peti- V-MAX to juz minelo
teraz 1100 GSX-R
suszek
Świeżak

Postprzez Speki » 30/1/2007, 23:15

Bardzo fajnie,cieszymy sie razem z Toba.
Dlugooooooooooooooo....wytrzymales patrzac sie na ten motocyk.
W mojej okolicy kreca sie maszynki caly rok,wzaleznosci jak pogoda dopisuje.Ja jezdze(tak jak dzisiaj rano)do -2.Musi byc sucho.Jako tako.
Tylko muj B12 za bardzo nie trawi takich temperatur a do tego jeszcze mgla.Niewiem czy to normalne.Nigdzie nie umie sie dowiedziec.
Na 500 Suzi bylo duzo lepiej.
Speki
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê