KupiÄ™ Crossa/Hard Enduro/Full Cross
• Strona 1 z 1
KupiÄ™ Crossa/Hard Enduro/Full Cross
Witajcie,
Kupię Crossa/Hard Enduro bądź Full Crossa. Cena do 3000. Województwo Dolnośląskie. Z Papierami, silnik max 125ccm. Ew na zamianę skuter Malagutti (Ferrari F1) F10, rok 93 silnik 50ccm. V-Max 80/90km/h. Max prędkość jaką jechałem to ok: 120km/h(gdy był cylinder 70). Kolor czerwony. Zdjęcia mogę wstawić na czyjąś prośbę. Aaa ten motor niema w sobie nic z Ferrari
Oprócz tego że pochodzi z Włoch a inni kierowcy nadali mu taki przydomek ze wzgl na jego prędkość, zryw, wygląd. Były jeszcze inne powody ale już nie pamiętam 
Kupię Crossa/Hard Enduro bądź Full Crossa. Cena do 3000. Województwo Dolnośląskie. Z Papierami, silnik max 125ccm. Ew na zamianę skuter Malagutti (Ferrari F1) F10, rok 93 silnik 50ccm. V-Max 80/90km/h. Max prędkość jaką jechałem to ok: 120km/h(gdy był cylinder 70). Kolor czerwony. Zdjęcia mogę wstawić na czyjąś prośbę. Aaa ten motor niema w sobie nic z Ferrari

- Lion993
- Świeżak
honda
witam jeżeli jesteś dalej zainteresowany kupnem motocykla to mam hondę typ enduro 80cc moc ok 19 - 20 km stan idealny cena 1800 zł jak chcesz fotki to podeślę odpowiedz mi na e-maila kogel@op.pl ponieważ często sprawdzam e-maila pozdrawiam i czekam na odp
- fox199
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości