Gogle narciarskie będą pasować??
• Strona 1 z 1
Gogle narciarskie będą pasować??
Mam pytanie, tylko kurde bez spamu prosze i tylko konkret odpowiedzi
Mianowicie, nigdzie niemogę spotkać gogli motocrossowych, które pasowałyby na okulary korekcyjne, a nawet jeśli to w masakrycznych cenach
I teraz pytanie: Czy tego typu gogle pasujÄ… do kasku motocrossowego?
http://www.totu.pl/cena/1399292-salice-996-da
Tylko bez tekstów typu: ''Kup sobie soczewki'' ; ''Jeździj bez okularów/gogli'' Bo nad tym się zastanawiałem niestety nieda rady
Pozdro i prosze o odpowiedź, bo już niewiem czy specjalnie nikt nieodpowiada na moje tematy czy poprostu nikt nie ma na ten temat zdania
Pozdro

Mianowicie, nigdzie niemogę spotkać gogli motocrossowych, które pasowałyby na okulary korekcyjne, a nawet jeśli to w masakrycznych cenach

I teraz pytanie: Czy tego typu gogle pasujÄ… do kasku motocrossowego?
http://www.totu.pl/cena/1399292-salice-996-da
Tylko bez tekstów typu: ''Kup sobie soczewki'' ; ''Jeździj bez okularów/gogli'' Bo nad tym się zastanawiałem niestety nieda rady

Pozdro i prosze o odpowiedź, bo już niewiem czy specjalnie nikt nieodpowiada na moje tematy czy poprostu nikt nie ma na ten temat zdania

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
-
sopel - Świeżak
Ale pytanie czy będą pasować do kasku profilem takie narciarskie gogle?
Bo bez gogli to mozna się tylko potem zatok nabawić, albo jezcze jakiejs innej choroby
Jednak niewiewiem czy te czy inne, bo wydają mi się za słabe
Macie może jakieś motocrossowe tylko na okulary, bo szukałem ale niestety niema 
Bo bez gogli to mozna się tylko potem zatok nabawić, albo jezcze jakiejs innej choroby

Jednak niewiewiem czy te czy inne, bo wydają mi się za słabe

-
Tak, bo to są gogle na okulary korekcyjne, dlatego je wybrałem, zwykłe też zakładałem i w sumie jakby kupić jakieś większe też by uszło, ale trochę cisnęły i sprawiało to duży dyskomfort.
Niestety ten model odpada, pisze tam, że należy stosować w temperaturze do 20*C, pozatym jak zauważyłem, szybka jest podatna na zarysowania, a to już duży minus
Niezna ktoś takiego sklepu gdzie mógłbym kupić gogle typowe już motocrossowe? Obojętnie czy to internetowy, czy normalny
Dzięki za pomoc
Niestety ten model odpada, pisze tam, że należy stosować w temperaturze do 20*C, pozatym jak zauważyłem, szybka jest podatna na zarysowania, a to już duży minus

Niezna ktoś takiego sklepu gdzie mógłbym kupić gogle typowe już motocrossowe? Obojętnie czy to internetowy, czy normalny

Dzięki za pomoc
-
Mam znajomych którzy mają sklep i serwis motocyklowy, właściciel uprawiał motocross jako zawodnik, może coś doradzi. No i syn mojego klienta startuje w zawodach to i jego podpytam 

-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości