[Aktualności] Irek Sikora i Andrzej Pawelec...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Irek Sikora i Andrzej Pawelec...
Dyskusja na temat: Irek Sikora i Andrzej Pawelec testowali w Hiszpanii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Irek Sikora i Andrzej Pawelec testowali w Hiszpanii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Irek Sikora i Andrzej Pawelec testowali w Hiszpanii
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Powrót Pawelca to jedna z lepszych wiadomości jeśli chodzi o sezon WMMP 2010. Będzie grubo i mam nadzieję kulturalniej niż za czasów Szkopek vs Pawelec.<br><hr>Observer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miła informacja.....
Super że jeden i drugi będzie startował w Polsce, bardzo barwne postacie MMP, ANDY Z ANDYM będą się cieli, miło będzie obserwować ta walkę.<br><hr>#pit
Super że jeden i drugi będzie startował w Polsce, bardzo barwne postacie MMP, ANDY Z ANDYM będą się cieli, miło będzie obserwować ta walkę.<br><hr>#pit
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no daj Boże, żeby kultura wygrała. ciekawe tylko, czy Pawelec nauczony w Polsce tylko wygrywać zniesie godnie lanie od Meklaua??<br><hr>??Komentatorzy napisał(a):Powrót Pawelca to jedna z lepszych wiadomości jeśli chodzi o sezon WMMP 2010. Będzie grubo i mam nadzieję kulturalniej niż za czasów Szkopek vs Pawelec.<br><hr>Observer<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
myślę że w Pozen poradzi sobie z Meklauem <br><hr>#pitKomentatorzy napisał(a):Powrót Pawelca to jedna z lepszych wiadomości jeśli chodzi o sezon WMMP 2010. Będzie grubo i mam nadzieję kulturalniej niż za czasów Szkopek vs Pawelec.<br><hr>Observer<br>Komentatorzy napisał(a):no daj Boże, żeby kultura wygrała. ciekawe tylko, czy Pawelec nauczony w Polsce tylko wygrywać zniesie godnie lanie od Meklaua??<br><hr>??<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
proteścik?? czy BT nie przejdzieKomentatorzy napisał(a):Powrót Pawelca to jedna z lepszych wiadomości jeśli chodzi o sezon WMMP 2010. Będzie grubo i mam nadzieję kulturalniej niż za czasów Szkopek vs Pawelec.<br><hr>Observer<br>Komentatorzy napisał(a):no daj Boże, żeby kultura wygrała. ciekawe tylko, czy Pawelec nauczony w Polsce tylko wygrywać zniesie godnie lanie od Meklaua??<br><hr>??<br>Komentatorzy napisał(a):myślę że w Pozen poradzi sobie z Meklauem <br><hr>#pit<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja mysle ze nie da rady nawet w Poznaniu, Giabbani w ub.roku 2 razy mu dolozyl, a Meklau jezdi na rowni z Giabbanim. Lepiej by bylo jakby sie ze Szkopkiem poscigal w Stokach, znowu by bylo wesolo-jakies protesciki itp<br><hr>fanKomentatorzy napisał(a):Powrót Pawelca to jedna z lepszych wiadomości jeśli chodzi o sezon WMMP 2010. Będzie grubo i mam nadzieję kulturalniej niż za czasów Szkopek vs Pawelec.<br><hr>Observer<br>Komentatorzy napisał(a):no daj Boże, żeby kultura wygrała. ciekawe tylko, czy Pawelec nauczony w Polsce tylko wygrywać zniesie godnie lanie od Meklaua??<br><hr>??<br>Komentatorzy napisał(a):myślę że w Pozen poradzi sobie z Meklauem <br><hr>#pit<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I to meklau ma rekordy w pozen<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Powrót Pawelca to jedna z lepszych wiadomości jeśli chodzi o sezon WMMP 2010. Będzie grubo i mam nadzieję kulturalniej niż za czasów Szkopek vs Pawelec.<br><hr>Observer<br>Komentatorzy napisał(a):no daj Boże, żeby kultura wygrała. ciekawe tylko, czy Pawelec nauczony w Polsce tylko wygrywać zniesie godnie lanie od Meklaua??<br><hr>??<br>Komentatorzy napisał(a):myślę że w Pozen poradzi sobie z Meklauem <br><hr>#pit<br>Komentatorzy napisał(a):a ja mysle ze nie da rady nawet w Poznaniu, Giabbani w ub.roku 2 razy mu dolozyl, a Meklau jezdi na rowni z Giabbanim. Lepiej by bylo jakby sie ze Szkopkiem poscigal w Stokach, znowu by bylo wesolo-jakies protesciki itp<br><hr>fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości