[biblioteka] Prezes PZM Andrzej Witkowski o...
• Strona 1 z 1
[biblioteka] Prezes PZM Andrzej Witkowski o...
Dyskusja na temat: Prezes PZM Andrzej Witkowski o sezonie 2009 - cz. I
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Prezes PZM Andrzej Witkowski o sezonie 2009 - cz. I
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Prezes PZM Andrzej Witkowski o sezonie 2009 - cz. I
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
To troche komiczne ze p. prezes chwali się sukcesami osiągniętymi nie dzięki działalności PZM, tylko w dużym stopniu pomimo działalności PZM...
<br><hr>Observer

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sukces ma zawsze wielu....<br><hr>ciekawniśKomentatorzy napisał(a):To troche komiczne ze p. prezes chwali się sukcesami osiągniętymi nie dzięki działalności PZM, tylko w dużym stopniu pomimo działalności PZM...<br><hr>Observer<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No właśnie a jak a w tym zasługa PZM?
Czy w związku z tym powstają nowe miejsca treningowe, szkółki, pomoc dla klubów na organizację zawodów, stypendia dla najlepszych? Spójrzcie na kalendarz 2010 nikt nie chce organizować enduro bo PZM przeznacza śmieszne środki! Jak mamy trenować tę dyscyplinę skoro jezdzimy Croscountry chyba w Czechach!?<br><hr>Maciek S.
Czy w związku z tym powstają nowe miejsca treningowe, szkółki, pomoc dla klubów na organizację zawodów, stypendia dla najlepszych? Spójrzcie na kalendarz 2010 nikt nie chce organizować enduro bo PZM przeznacza śmieszne środki! Jak mamy trenować tę dyscyplinę skoro jezdzimy Croscountry chyba w Czechach!?<br><hr>Maciek S.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wydali zgodę na start! Mało?Komentatorzy napisał(a):No właśnie a jak a w tym zasługa PZM?
Czy w związku z tym powstają nowe miejsca treningowe, szkółki, pomoc dla klubów na organizację zawodów, stypendia dla najlepszych? Spójrzcie na kalendarz 2010 nikt nie chce organizować enduro bo PZM przeznacza śmieszne środki! Jak mamy trenować tę dyscyplinę skoro jezdzimy Croscountry chyba w Czechach!?<br><hr>Maciek S.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co to za pi@#$lenie panie prezesie chwali sie pan osiagnieciami zawodnikow ktorym PZM nie za bardzo pomoglo. Co PZM zrobil dla sportów motocyklowych???
Gdzie Przygoniak w endurocrossie???? panie cos pan??!!<br><hr>Zed
Gdzie Przygoniak w endurocrossie???? panie cos pan??!!<br><hr>Zed
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten wywiad to bzdura! Jako stały czytelnik Ścigacz.Pl czuję się obrażony, że będę musiał znosić kolejne wydania. PZM to zakała polskiego sportu motorowego, jak PZPN polskiej piłki nożnej! Jak PZPN, tyle, że media w d*** mają tę niszę. O sporcie motorowym zrobiło się głośno ostatnio, gdy wyszło, że Ministerstwo Sportu nie da nagród dla drużyny w żużlu, bo zdobyli Puchar Świata, a nie Mistrzostwo. Jak TVN, podał, że w piłkę korupcyjną też by wygrali Puchar Świata, to zaczęto działać. Nie chcę tu pisać o poszkodowaniu zawodników motorowych, którzy nie dostaną emerytury, bo nie łapią się w dyscypliny olimpijskie. Mamy wielu żużlowców z tytułami, którzy są dziś kalekami, a kraj ma ich w du…! Bo na Igrzyskach nie byli, bo nie mogli!!!!!!!!!!! Jeśli mówię nieprawdę, do serwis poda moje IP do PZM, żeby mnie pozwali! W następnych częściach będzie ściemnianie. Autor działu WMMP (WMMP diament......) Miał racje w jednym temacie, że potrzeba rewolucji i federacji motocyklowej! Precz z Witkowskim i jego lizusami! g.... robicie! Jesteście dupkami, ale nie w mojej ocenie, ale w tym co robicie! Dbacie o stołki. Znam was dobrze, bo jestem w tej „mafii”. W d*** mamy sport, kasę na sport. Ważniejsi są rzeczoznawcy, którzy powinni zarabiać na sport! Pan Witkowski to cykor, który liże dupę tym klubą, które mają wiele głosów!<br><hr>czytelnik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie postawi się AW w walce o WMMP, bo poznański okręg ma wiele głosów, popiera Orlen Team bo to nie jego koszt. Tak samo, jak Obłudzki czy Błażusiak. Golob? Ilu jeszcze? Kurowski? Może cham, ale szczery, co z nim? Zawieszamy! Ogarnijcie się! Zróbcie komórki dyscyplin, dajcie po 200pln fachowcom! Idę w zakład, że za te 200 PRAWDZIWI fachowcy pomogą dyscypliną, które kochają. Jeśli taki Świderek, Kurowski czy kto tam jeszcze na was pluje nie pomoże za taką kasę to padł świat. Ma wrażenie, że dziś oni społecznie walcząc z wami pokazują drogę! Tylko czy Wy tego chcecie? Chyba nie, bo na takim portalu jak ten głosy fachowców idą do śmieci. Stołki? Brawo panie Prezesie, bijemy rekord? Trochę Panu jeszcze brakuje na tym stanowisku! W wyborach powszechnych na urząd Prezydenta RP lub do sejmu naiwnie głosuję na „najlepszych”. Ale marzy mi się kandydat, który zrobi wiele dobrego myśląc o tym, że właśnie za to znów wygra, a nie za lizanie 4 liter i populizm Stać Pana na to? Proszę portal o nie wsadzanie reszty wywiadu w Polecane, wiemy, co tam jest, a szkoda przewijania wartościowych publikacji!<br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):Ten wywiad to bzdura! Jako stały czytelnik Ścigacz.Pl czuję się obrażony, że będę musiał znosić kolejne wydania. PZM to zakała polskiego sportu motorowego, jak PZPN polskiej piłki nożnej! Jak PZPN, tyle, że media w d*** mają tę niszę. O sporcie motorowym zrobiło się głośno ostatnio, gdy wyszło, że Ministerstwo Sportu nie da nagród dla drużyny w żużlu, bo zdobyli Puchar Świata, a nie Mistrzostwo. Jak TVN, podał, że w piłkę korupcyjną też by wygrali Puchar Świata, to zaczęto działać. Nie chcę tu pisać o poszkodowaniu zawodników motorowych, którzy nie dostaną emerytury, bo nie łapią się w dyscypliny olimpijskie. Mamy wielu żużlowców z tytułami, którzy są dziś kalekami, a kraj ma ich w du…! Bo na Igrzyskach nie byli, bo nie mogli!!!!!!!!!!! Jeśli mówię nieprawdę, do serwis poda moje IP do PZM, żeby mnie pozwali! W następnych częściach będzie ściemnianie. Autor działu WMMP (WMMP diament......) Miał racje w jednym temacie, że potrzeba rewolucji i federacji motocyklowej! Precz z Witkowskim i jego lizusami! g.... robicie! Jesteście dupkami, ale nie w mojej ocenie, ale w tym co robicie! Dbacie o stołki. Znam was dobrze, bo jestem w tej „mafii”. W d*** mamy sport, kasę na sport. Ważniejsi są rzeczoznawcy, którzy powinni zarabiać na sport! Pan Witkowski to cykor, który liże dupę tym klubą, które mają wiele głosów!<br><hr>czytelnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
grubooo, ale jak sie składa wszystkie informacje, to cos w tym jest!<br><hr>ciekawniśKomentatorzy napisał(a):Ten wywiad to bzdura! Jako stały czytelnik Ścigacz.Pl czuję się obrażony, że będę musiał znosić kolejne wydania. PZM to zakała polskiego sportu motorowego, jak PZPN polskiej piłki nożnej! Jak PZPN, tyle, że media w d*** mają tę niszę. O sporcie motorowym zrobiło się głośno ostatnio, gdy wyszło, że Ministerstwo Sportu nie da nagród dla drużyny w żużlu, bo zdobyli Puchar Świata, a nie Mistrzostwo. Jak TVN, podał, że w piłkę korupcyjną też by wygrali Puchar Świata, to zaczęto działać. Nie chcę tu pisać o poszkodowaniu zawodników motorowych, którzy nie dostaną emerytury, bo nie łapią się w dyscypliny olimpijskie. Mamy wielu żużlowców z tytułami, którzy są dziś kalekami, a kraj ma ich w du…! Bo na Igrzyskach nie byli, bo nie mogli!!!!!!!!!!! Jeśli mówię nieprawdę, do serwis poda moje IP do PZM, żeby mnie pozwali! W następnych częściach będzie ściemnianie. Autor działu WMMP (WMMP diament......) Miał racje w jednym temacie, że potrzeba rewolucji i federacji motocyklowej! Precz z Witkowskim i jego lizusami! g.... robicie! Jesteście dupkami, ale nie w mojej ocenie, ale w tym co robicie! Dbacie o stołki. Znam was dobrze, bo jestem w tej „mafii”. W d*** mamy sport, kasę na sport. Ważniejsi są rzeczoznawcy, którzy powinni zarabiać na sport! Pan Witkowski to cykor, który liże dupę tym klubą, które mają wiele głosów!<br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Nie postawi się AW w walce o WMMP, bo poznański okręg ma wiele głosów, popiera Orlen Team bo to nie jego koszt. Tak samo, jak Obłudzki czy Błażusiak. Golob? Ilu jeszcze? Kurowski? Może cham, ale szczery, co z nim? Zawieszamy! Ogarnijcie się! Zróbcie komórki dyscyplin, dajcie po 200pln fachowcom! Idę w zakład, że za te 200 PRAWDZIWI fachowcy pomogą dyscypliną, które kochają. Jeśli taki Świderek, Kurowski czy kto tam jeszcze na was pluje nie pomoże za taką kasę to padł świat. Ma wrażenie, że dziś oni społecznie walcząc z wami pokazują drogę! Tylko czy Wy tego chcecie? Chyba nie, bo na takim portalu jak ten głosy fachowców idą do śmieci. Stołki? Brawo panie Prezesie, bijemy rekord? Trochę Panu jeszcze brakuje na tym stanowisku! W wyborach powszechnych na urząd Prezydenta RP lub do sejmu naiwnie głosuję na „najlepszych”. Ale marzy mi się kandydat, który zrobi wiele dobrego myśląc o tym, że właśnie za to znów wygra, a nie za lizanie 4 liter i populizm Stać Pana na to? Proszę portal o nie wsadzanie reszty wywiadu w Polecane, wiemy, co tam jest, a szkoda przewijania wartościowych publikacji!<br><hr>czytelnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bijecie pianę o nic! Oni są jak kaczki, plujcie, a oni myślą ze deszcz pada! Olejcie to, ale tego belkotu nie ma co publikować <br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Ten wywiad to bzdura! Jako stały czytelnik Ścigacz.Pl czuję się obrażony, że będę musiał znosić kolejne wydania. PZM to zakała polskiego sportu motorowego, jak PZPN polskiej piłki nożnej! Jak PZPN, tyle, że media w d*** mają tę niszę. O sporcie motorowym zrobiło się głośno ostatnio, gdy wyszło, że Ministerstwo Sportu nie da nagród dla drużyny w żużlu, bo zdobyli Puchar Świata, a nie Mistrzostwo. Jak TVN, podał, że w piłkę korupcyjną też by wygrali Puchar Świata, to zaczęto działać. Nie chcę tu pisać o poszkodowaniu zawodników motorowych, którzy nie dostaną emerytury, bo nie łapią się w dyscypliny olimpijskie. Mamy wielu żużlowców z tytułami, którzy są dziś kalekami, a kraj ma ich w du…! Bo na Igrzyskach nie byli, bo nie mogli!!!!!!!!!!! Jeśli mówię nieprawdę, do serwis poda moje IP do PZM, żeby mnie pozwali! W następnych częściach będzie ściemnianie. Autor działu WMMP (WMMP diament......) Miał racje w jednym temacie, że potrzeba rewolucji i federacji motocyklowej! Precz z Witkowskim i jego lizusami! g.... robicie! Jesteście dupkami, ale nie w mojej ocenie, ale w tym co robicie! Dbacie o stołki. Znam was dobrze, bo jestem w tej „mafii”. W d*** mamy sport, kasę na sport. Ważniejsi są rzeczoznawcy, którzy powinni zarabiać na sport! Pan Witkowski to cykor, który liże dupę tym klubą, które mają wiele głosów!<br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Nie postawi się AW w walce o WMMP, bo poznański okręg ma wiele głosów, popiera Orlen Team bo to nie jego koszt. Tak samo, jak Obłudzki czy Błażusiak. Golob? Ilu jeszcze? Kurowski? Może cham, ale szczery, co z nim? Zawieszamy! Ogarnijcie się! Zróbcie komórki dyscyplin, dajcie po 200pln fachowcom! Idę w zakład, że za te 200 PRAWDZIWI fachowcy pomogą dyscypliną, które kochają. Jeśli taki Świderek, Kurowski czy kto tam jeszcze na was pluje nie pomoże za taką kasę to padł świat. Ma wrażenie, że dziś oni społecznie walcząc z wami pokazują drogę! Tylko czy Wy tego chcecie? Chyba nie, bo na takim portalu jak ten głosy fachowców idą do śmieci. Stołki? Brawo panie Prezesie, bijemy rekord? Trochę Panu jeszcze brakuje na tym stanowisku! W wyborach powszechnych na urząd Prezydenta RP lub do sejmu naiwnie głosuję na „najlepszych”. Ale marzy mi się kandydat, który zrobi wiele dobrego myśląc o tym, że właśnie za to znów wygra, a nie za lizanie 4 liter i populizm Stać Pana na to? Proszę portal o nie wsadzanie reszty wywiadu w Polecane, wiemy, co tam jest, a szkoda przewijania wartościowych publikacji!<br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):grubooo, ale jak sie składa wszystkie informacje, to cos w tym jest!<br><hr>ciekawniś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć. Doskonale znamy opinię wielu osób ze środowiska motocyklowego na temat PZM. Wiemy że część z nich jest rzeczywiście bardzo krytyczna, do wielu z nich sam bym się przychylił. Niemniej jednak uznaliśmy, że musimy dać prawo zabrania głosu każdej ze stron dyskusji o polskim sporcie motocyklowym. Mam nadzieję, że to przyniesie pozytywne skutki.<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Ten wywiad to bzdura! Jako stały czytelnik Ścigacz.Pl czuję się obrażony, że będę musiał znosić kolejne wydania. PZM to zakała polskiego sportu motorowego, jak PZPN polskiej piłki nożnej! Jak PZPN, tyle, że media w d*** mają tę niszę. O sporcie motorowym zrobiło się głośno ostatnio, gdy wyszło, że Ministerstwo Sportu nie da nagród dla drużyny w żużlu, bo zdobyli Puchar Świata, a nie Mistrzostwo. Jak TVN, podał, że w piłkę korupcyjną też by wygrali Puchar Świata, to zaczęto działać. Nie chcę tu pisać o poszkodowaniu zawodników motorowych, którzy nie dostaną emerytury, bo nie łapią się w dyscypliny olimpijskie. Mamy wielu żużlowców z tytułami, którzy są dziś kalekami, a kraj ma ich w du…! Bo na Igrzyskach nie byli, bo nie mogli!!!!!!!!!!! Jeśli mówię nieprawdę, do serwis poda moje IP do PZM, żeby mnie pozwali! W następnych częściach będzie ściemnianie. Autor działu WMMP (WMMP diament......) Miał racje w jednym temacie, że potrzeba rewolucji i federacji motocyklowej! Precz z Witkowskim i jego lizusami! g.... robicie! Jesteście dupkami, ale nie w mojej ocenie, ale w tym co robicie! Dbacie o stołki. Znam was dobrze, bo jestem w tej „mafii”. W d*** mamy sport, kasę na sport. Ważniejsi są rzeczoznawcy, którzy powinni zarabiać na sport! Pan Witkowski to cykor, który liże dupę tym klubą, które mają wiele głosów!<br><hr>czytelnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
okrągły stół.....<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Ten wywiad to bzdura! Jako stały czytelnik Ścigacz.Pl czuję się obrażony, że będę musiał znosić kolejne wydania. PZM to zakała polskiego sportu motorowego, jak PZPN polskiej piłki nożnej! Jak PZPN, tyle, że media w d*** mają tę niszę. O sporcie motorowym zrobiło się głośno ostatnio, gdy wyszło, że Ministerstwo Sportu nie da nagród dla drużyny w żużlu, bo zdobyli Puchar Świata, a nie Mistrzostwo. Jak TVN, podał, że w piłkę korupcyjną też by wygrali Puchar Świata, to zaczęto działać. Nie chcę tu pisać o poszkodowaniu zawodników motorowych, którzy nie dostaną emerytury, bo nie łapią się w dyscypliny olimpijskie. Mamy wielu żużlowców z tytułami, którzy są dziś kalekami, a kraj ma ich w du…! Bo na Igrzyskach nie byli, bo nie mogli!!!!!!!!!!! Jeśli mówię nieprawdę, do serwis poda moje IP do PZM, żeby mnie pozwali! W następnych częściach będzie ściemnianie. Autor działu WMMP (WMMP diament......) Miał racje w jednym temacie, że potrzeba rewolucji i federacji motocyklowej! Precz z Witkowskim i jego lizusami! g.... robicie! Jesteście dupkami, ale nie w mojej ocenie, ale w tym co robicie! Dbacie o stołki. Znam was dobrze, bo jestem w tej „mafii”. W d*** mamy sport, kasę na sport. Ważniejsi są rzeczoznawcy, którzy powinni zarabiać na sport! Pan Witkowski to cykor, który liże dupę tym klubą, które mają wiele głosów!<br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Cześć. Doskonale znamy opinię wielu osób ze środowiska motocyklowego na temat PZM. Wiemy że część z nich jest rzeczywiście bardzo krytyczna, do wielu z nich sam bym się przychylił. Niemniej jednak uznaliśmy, że musimy dać prawo zabrania głosu każdej ze stron dyskusji o polskim sporcie motocyklowym. Mam nadzieję, że to przyniesie pozytywne skutki.<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ta okrągły, ale kto tam usiądzie? na h... Stajecie, pokazujecie drogę a pzm olewa<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Ten wywiad to bzdura! Jako stały czytelnik Ścigacz.Pl czuję się obrażony, że będę musiał znosić kolejne wydania. PZM to zakała polskiego sportu motorowego, jak PZPN polskiej piłki nożnej! Jak PZPN, tyle, że media w d*** mają tę niszę. O sporcie motorowym zrobiło się głośno ostatnio, gdy wyszło, że Ministerstwo Sportu nie da nagród dla drużyny w żużlu, bo zdobyli Puchar Świata, a nie Mistrzostwo. Jak TVN, podał, że w piłkę korupcyjną też by wygrali Puchar Świata, to zaczęto działać. Nie chcę tu pisać o poszkodowaniu zawodników motorowych, którzy nie dostaną emerytury, bo nie łapią się w dyscypliny olimpijskie. Mamy wielu żużlowców z tytułami, którzy są dziś kalekami, a kraj ma ich w du…! Bo na Igrzyskach nie byli, bo nie mogli!!!!!!!!!!! Jeśli mówię nieprawdę, do serwis poda moje IP do PZM, żeby mnie pozwali! W następnych częściach będzie ściemnianie. Autor działu WMMP (WMMP diament......) Miał racje w jednym temacie, że potrzeba rewolucji i federacji motocyklowej! Precz z Witkowskim i jego lizusami! g.... robicie! Jesteście dupkami, ale nie w mojej ocenie, ale w tym co robicie! Dbacie o stołki. Znam was dobrze, bo jestem w tej „mafii”. W d*** mamy sport, kasę na sport. Ważniejsi są rzeczoznawcy, którzy powinni zarabiać na sport! Pan Witkowski to cykor, który liże dupę tym klubą, które mają wiele głosów!<br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Cześć. Doskonale znamy opinię wielu osób ze środowiska motocyklowego na temat PZM. Wiemy że część z nich jest rzeczywiście bardzo krytyczna, do wielu z nich sam bym się przychylił. Niemniej jednak uznaliśmy, że musimy dać prawo zabrania głosu każdej ze stron dyskusji o polskim sporcie motocyklowym. Mam nadzieję, że to przyniesie pozytywne skutki.<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):okrągły stół.....<br><hr>Łukasz Świderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl