[Skutery Motowell] Motowell Magnet RS - tanie Audi R8
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
słuchajcie kola bo ma racje.ja też go mam 1rok i tak akum. do wyjebania.wada fabryczna do usunięcia(przez to zamula) plastiki zaczęły pękać. ALE po zmianie modułu 70 spoko lecz powyżej wibracje odkręcają śruby .przód mocny-wiem bo się zagapiłem i tył auta destroyd a na skuterze nic.Komentatorzy napisał(a):Polecam, używam go od pół roku żadnych uszkodzeń wszystko w idealnym stanie !!<br><hr>pb<br>Komentatorzy napisał(a):po roku zacnie się sypać.wiem bo mam.<br><hr>rs<br>
no ale co po chińczyku wymagać...5 tyś to trochę lepszy powinien być.<br><hr>MAGNET RS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak szanujesz tak masz, ogólnie skuter ładny właśnie przymierzam do jego kupna. Czytałem opinie na temat tego skutera i powiem że ok.90% ludzi poleca ten skuter.<br><hr>SebastianM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam go osobiście 5 lat jest odblokowany i sie w nim jeszcze nic nie stało, wiec nie pierdolcie ze sie rozsypuje po roku. Na czeaci wydalem w ciagu 5 lat 15 zł na fajke od świecy<br><hr>DawidrsKomentatorzy napisał(a):Polecam, używam go od pół roku żadnych uszkodzeń wszystko w idealnym stanie !!<br><hr>pb<br>Komentatorzy napisał(a):po roku zacnie się sypać.wiem bo mam.<br><hr>rs<br>Komentatorzy napisał(a):słuchajcie kola bo ma racje.ja też go mam 1rok i tak akum. do wyjebania.wada fabryczna do usunięcia(przez to zamula) plastiki zaczęły pękać. ALE po zmianie modułu 70 spoko lecz powyżej wibracje odkręcają śruby .przód mocny-wiem bo się zagapiłem i tył auta destroyd a na skuterze nic.
no ale co po chińczyku wymagać...5 tyś to trochę lepszy powinien być.<br><hr>MAGNET RS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polecam ten skuter, można sobie po śniegu pognać: <a href="http://foto.scigacz.pl/gallery/testy_skuterow/Jazda_skuterem_zima/tam_zmierzaj_Magnet_RS.jpg" target="blank" class="link">http://foto.scigacz.pl/gallery/testy_skuterow/Jazda_skuterem_zima/tam_zmierzaj_Magnet_RS.jpg</a>
W ogóle jakim cudem ja go nie zajechałem po takim czasie to ja nie wiem ale te kilka lat już działa przy drobnych naprawach
<br><hr>Albert

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości