[Aktualności] Casey Stoner - pasuje mi powrót do...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Casey Stoner - pasuje mi powrót do...
Dyskusja na temat: Casey Stoner - pasuje mi powrót do 1000cc
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Casey Stoner - pasuje mi powrót do 1000cc
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Casey Stoner - pasuje mi powrót do 1000cc
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Ta! I będę wyżej latał jak Honda kiedyś! Głupie gadanie, bo tak wypada. Akurat ten chłopak na litrze bez elektroniki będzie w tv z okazji dzwonow<br><hr>Lisek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
amen<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Ta! I będę wyżej latał jak Honda kiedyś! Głupie gadanie, bo tak wypada. Akurat ten chłopak na litrze bez elektroniki będzie w tv z okazji dzwonow<br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Teeeeeeej!! Lisek!! Ty Frajerze!! Ile Ty masz do powiedzenia!! I to w każdym temacie!! Może tak podpiszesz się ze Ty to:...........?? Ciekawe czy ciągle bedziesz taką moto-encyklopedią!!! Kretynie.<br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):Ta! I będę wyżej latał jak Honda kiedyś! Głupie gadanie, bo tak wypada. Akurat ten chłopak na litrze bez elektroniki będzie w tv z okazji dzwonow<br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja to: Lisek Tomasz, lat 31, Katowice , posiadam cbr600 rocznik2002. Wyścigi oglądam od kilku lat, dwa razy byłem na treningach w Poznaniu , pisze co myśle i wyrazam swoje zdanie, chyba wolno? A ty czytelniku?!<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Ta! I będę wyżej latał jak Honda kiedyś! Głupie gadanie, bo tak wypada. Akurat ten chłopak na litrze bez elektroniki będzie w tv z okazji dzwonow<br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Teeeeeeej!! Lisek!! Ty Frajerze!! Ile Ty masz do powiedzenia!! I to w każdym temacie!! Może tak podpiszesz się ze Ty to:...........?? Ciekawe czy ciągle bedziesz taką moto-encyklopedią!!! Kretynie.<br><hr>czytelnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bijcie się! Mięso będzie! A tak poważnie, to popieram Liska w pierwszej wypowiedzi. Spędziłem kilka lat na GP i prawda jest taka, że odnajdą się tam Rossi, Copirossi, Lorenzo (bo to dynamit, który jeszcze nie explodował), a reszta dzieciaków wychowanych na elektronice zostanie z tyłu. Nie mówię, że zginą, bo oni są wspaniali i się ogarną, ale........ <br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Ta! I będę wyżej latał jak Honda kiedyś! Głupie gadanie, bo tak wypada. Akurat ten chłopak na litrze bez elektroniki będzie w tv z okazji dzwonow<br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Teeeeeeej!! Lisek!! Ty Frajerze!! Ile Ty masz do powiedzenia!! I to w każdym temacie!! Może tak podpiszesz się ze Ty to:...........?? Ciekawe czy ciągle bedziesz taką moto-encyklopedią!!! Kretynie.<br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Ja to: Lisek Tomasz, lat 31, Katowice , posiadam cbr600 rocznik2002. Wyścigi oglądam od kilku lat, dwa razy byłem na treningach w Poznaniu , pisze co myśle i wyrazam swoje zdanie, chyba wolno? A ty czytelniku?!<br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapomniałem dodać, ze jestem magistrem transportu i firma zeslala mnie na Warszawke na kilka miechow. Scigacz to moje zimowe latanie<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Ta! I będę wyżej latał jak Honda kiedyś! Głupie gadanie, bo tak wypada. Akurat ten chłopak na litrze bez elektroniki będzie w tv z okazji dzwonow<br><hr>Lisek<br>Komentatorzy napisał(a):Teeeeeeej!! Lisek!! Ty Frajerze!! Ile Ty masz do powiedzenia!! I to w każdym temacie!! Może tak podpiszesz się ze Ty to:...........?? Ciekawe czy ciągle bedziesz taką moto-encyklopedią!!! Kretynie.<br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Ja to: Lisek Tomasz, lat 31, Katowice , posiadam cbr600 rocznik2002. Wyścigi oglądam od kilku lat, dwa razy byłem na treningach w Poznaniu , pisze co myśle i wyrazam swoje zdanie, chyba wolno? A ty czytelniku?!<br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl