buty BERIK GPX
• Strona 1 z 1
buty BERIK GPX
Witam
Co myslicie o bucikach firmy BERIK GPX
Moze ktos mial taki model i podzieli sie opinia
http://moto.allegro.pl/item865005063_be ... klowe.html
POZDRO
Co myslicie o bucikach firmy BERIK GPX
Moze ktos mial taki model i podzieli sie opinia
http://moto.allegro.pl/item865005063_be ... klowe.html
POZDRO
- berlusconi
- Świeżak
Mam te buty i jedynie do czego mogę się przyczepić to, że są tam dwa małe wybrzuszenie od środka buta przy palcach (tam co śrubkami mocuje się slider ). I tylko mam tak w lewym bucie
. Przeszedłem się większy kawałek w nich i mialem burchel ładny na małym paluszku hyhy
ale te buty są do jazdy a nie do chodzenia i zwiedzania i podczas jazdy mi to wcale nie przeszkadza. Noga bardziej mi się poci w butach zimowych jak w tych podczas ciepłego dnia
.

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Ogolnie buty wygodne,ochrona na dobrym poziomie. Mialem w nich szlifa przy ok 50 km/h na asflacie i spisaly sie rewelacyjnie (nawet mocno nie ucierpialy) Przy nastepnej glebie ok 80 km/h (wlecialem do rowu) rowniez spisaly sie dobrze (troche ucierpial mi piszczel ale to kwestia leciutko za krotkeigo ochraniacza butow i spodni) Buty nie sa az tak mega sztywne i da sie w nich troche pochodzic,ladny wyglad, wymienne slidery. Zamki moglby chodzic troche lepiej. Po roku uzytkowania jedne wyskoczyl i musial pojsc do naprawy. W porach zimowych spisywaly sie bardzo dobrze. W czasie deszczu gdy byly zaimpregnowane dawaly sobie calkiem niezle rade. W czasie upalow bylo w nich troche cieplo (czesto nie zamykalem ich na zamek tylko na sam rzep co zwiekszalo wentylacje ale obnizalo bezpieczenstwo) jednak brak fabrycznej wentylacji nie jest mega dokuczliwy poniewaz maja niezla membrane pokryta jonami srebra (czyli w skrocie nie smierdza tak mocno bo kilku godzinach jazdy ;p) Ogolnie bardzo dobry produkt ze sredniej polki cenowej. Wiadomo nie sa to wyzsze modele SIDI czy Alpinstarsa, ale jak masz tylko taka kase to smialo je bierz 

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Powiem krótko miałem i sprzedałem . Miałem tak samo jak Fikol mocowanie sliderów to jakas katastrofa próbowałem coś z tym zrobić skracałem śrubki od slidera myslałem że coś poprawi absolutnie tak są zalane elementy że obcierają w chodzeniu że szok . twarde jak drewniaki , totalny syf . Latem wręcz saunna ,zero wentylacji . Teraz wiem co znaczy dobry but i przedewszystkim wygodny.
Berk niech lepiej robi kombinezony ,a z butami da sobie spokój.
nie kupuj tego syfu chłopie bo się zawiedziesz .
Berk niech lepiej robi kombinezony ,a z butami da sobie spokój.
nie kupuj tego syfu chłopie bo się zawiedziesz .
- P-iotras
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości