Zobacz wÄ…tek - CPI sx 85.
NAS Analytics TAG

CPI sx 85.

Enduro, Cross
_________

CPI sx 85.

Postprzez maka_33 » 12/1/2010, 19:46

Witam. Kolega zobaczyl na allegro motor marki CPI sx i nic o nim nie wie, niestety ja tez. Poprosil abym popytal na forach o tej marce. A wiec :
- Z jakiego kraju pochodzi CPI?
- Czy jest to wytrzymaly srzet?.

Jesli ktos cos wie o tym motorze prosze o odpowiedzi.
maka_33
Świeżak

Postprzez Killaz » 12/1/2010, 20:16

Marka tajwańska, produkcja w Chinach, ale jest to często spotykane ze względu na niskie koszty. Ogólnie skutery tej marki są dobrej jakości, nie jest to jakiś szmelc to się rozleci po paru tys. km, więc o awaryjność bym się nie obawiał, nie wiem tylko jakie doświadczenie mają w enduro, ale ufam, że przyłożyli się do jego budowy.
W zasadzie wolałbym coś bardziej markowego i zaufanego. A jeśli chcesz się zapytać właścicieli, to na YouTube szukaj takowych, którzy zamieścili filmiki ze swoimi SX'ami czy na PJ.
Killaz
Świeżak

Postprzez henio12323 » 12/1/2010, 20:42

cudo to napewno nie jest ;D pewnie mocniejsze jak te wszystkie chińskie sprzęty. ja akurat doswiadczenia z nimi nie miałem. słyszałem o skuterach ale tego duzo nie jeździ a z tego co pamiętam to silniki w skuterach pochodziły z japonskich skuterów... o ile sie nie pomyliłem. przede wszystkim zadaj sobie pytanie ;D czy jest sens kupic sprzęt za tą kase czy lepiej dac tyle samo na starszy sprawdzony sprzęt lub dołożyc troche i kupic jakis lepszy sprzęt który jest po prostu sprawdzony ? sam czytając ten post dopiero dowiedziałem się że cpi robi cos w teren.. po 2 pytanie ważniejsze czy są do tego ogólno dostepne częsci zamienne ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez maka_33 » 13/1/2010, 19:03

dobra dzieki :D przekaze koledze ;P
maka_33
Świeżak

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê