Triumph TT 600
• Strona 1 z 1
Triumph TT 600
Witam nie wiedziałem gdzie umieścić więc piszę tu
Jestem w trakcie wyboru motocykla i szukam informacji na temat Triumpha TT 600 mile widziane opinie użytkowników Triumphów
Jeszcze chodzą mi po głowie Honda CBR 600 F3/F4 i Yamaha Thundercat . Do wydania mam ok 8 tys.
p.s. na jednym z forów kolesie mi powiedzieli , że Triumph to klasa sama w sobie i to Japończycy powinni się od niego uczyć bo gdy Triumph robił motocykle to oni kobiety do pługa zapinali i pole orali
czy jest w tym prawda....

Jestem w trakcie wyboru motocykla i szukam informacji na temat Triumpha TT 600 mile widziane opinie użytkowników Triumphów

Jeszcze chodzą mi po głowie Honda CBR 600 F3/F4 i Yamaha Thundercat . Do wydania mam ok 8 tys.
p.s. na jednym z forów kolesie mi powiedzieli , że Triumph to klasa sama w sobie i to Japończycy powinni się od niego uczyć bo gdy Triumph robił motocykle to oni kobiety do pługa zapinali i pole orali

- PiLu23
- Świeżak
f3/4 to zdecydowanie bardziej sprawdzone konstrukcje.Również z częściami nie będzie problemu w przeciwieństwie do triumpha.8k zł, to trochę za mało na f4 w w miarę dobrym stanie, ale f3 na pewno powinieneś za tą kwotę znaleźć.Nie módl się, bo to tylko forum... 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Triumph to marka z tradycjami, niektorzy tweirdza, ze najbardziej bezawaryjna na swiecie. TT fajny bajor, 3 gary, calkiem inny dzwiek, i nie tak oblatany jak hundy i jamahy, bierz anglika i sie nawet nie zastanawiaj, a o czesci to sie nie martw, bo w Etiopi nie mieszkamy 

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
-
maciek.046 - Bywalec
Nie wiem zbyt wiele o tym modelu.
W standardzie dostajesz w pełni regulowane zawieszenie i heble w stalowym oplocie. Dodatkowo to pierwsza 600 z wtryskiem paliwa. Ma cztery gary. Silnik jest mocno nadkwadratowy co ma swoje wady jak i zalety.
A tu masz kilka zdań o tt600:
http://www.motocykl-online.pl/testy/Tri ... a_650_2004
W standardzie dostajesz w pełni regulowane zawieszenie i heble w stalowym oplocie. Dodatkowo to pierwsza 600 z wtryskiem paliwa. Ma cztery gary. Silnik jest mocno nadkwadratowy co ma swoje wady jak i zalety.
A tu masz kilka zdań o tt600:
http://www.motocykl-online.pl/testy/Tri ... a_650_2004
...jak mawiał Sofronow.
-
igor_z1 - Świeżak
Napisałem że sory i nie wyskakujcie mi z google bo spędziłem ładnych kilka godzin w necie na poszukiwaniach info o motocyklu . Jeśli chodzi o f4 to mógłbym dać kilka złotówek więcej ale nie wiem czy jest sens bo one się cenią to już lepiej f4i .
Jestem bardziej za TT jeszcze oglądałem ducati 750 SS też fajny sprzęt
Jestem bardziej za TT jeszcze oglądałem ducati 750 SS też fajny sprzęt

- PiLu23
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości