Yamaha X-Max 125 2008 - Tuning
• Strona 1 z 1
Yamaha X-Max 125 2008 - Tuning
Witam posiadam yamahe X-max o pojemności 125cc z 2008roku. Mam pytanie co mogę zmienić w niej aby poprawić osiągi a szczególnie przyspieszenie słyszałem że wariator może pomóc czy to prawda? I gdzie mogę dostać ewentualnie taki wariator? I który byłby najlepszy? 

Yamaha X-Max 125cc 4T 08
-
Tyfusiasty - Świeżak
Nie nabijaj sobie postów.
sklep.mieloch.pl i tam wybierzesz sobie skuter i będziesz miał ładnie opisane jakie są części do niego, jakich firm itp.
Chociaż szczerze ci powiem, że "ulepszanie" 4T nie wiele co daje.
sklep.mieloch.pl i tam wybierzesz sobie skuter i będziesz miał ładnie opisane jakie są części do niego, jakich firm itp.
Chociaż szczerze ci powiem, że "ulepszanie" 4T nie wiele co daje.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Gdybym mógł gdzieś znaleźć coś na temat yamahy x-max 125 to bym tu nie pisał na mielochu nie ma nic do tego skutera bo już tam patrzyłem dlatego pytam na forum i nie zależy mi na nabijaniu postów tylko na wiedzy.
i dzięki za instalacje lpg.... Więc słyszałem o wariatorach polini i malossi ale z tego co czytałem chyba malossi będzie lepszy ale nie wiem gdzie go dostać, na mielochu pisałem na forum nikt nie odpowiedział. I mam pytanie czy jest gdzieś blokada na tym skuterze jeśli to coś pomoże jest on z niemiec. Przejechane ma ponad 1000km.

Yamaha X-Max 125cc 4T 08
-
Tyfusiasty - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości