Buty Alpinestars
• Strona 1 z 1
Buty Alpinestars
mam dylemat pomiedzy s-mx 5 i s-mx R, oba te modele mozna teraz wychaczyc za mniej jak 900zł i pytanie czy ktos mial okazje jezdzic jakis czas w nich
Generalnie oba sprawdza sie na sporcie, a zalezy mi zeby byly wygodne podczas jazdy. I jeszcze jedno pytanie czy oba modele sa przewidziane do sprzedazy w sezonie 2010 

III sezon - Ducati Monster 620 Dark - 60 KM , 53 NM
- topgear68
- Świeżak
S-MX R jest modelem wyższym od S-MX 5 i siłą rzeczy jest nieco droższy i lepszy od tanszego;)
S-MX R w okolicach 900-950 zł natomiast S-MX 5 mozna znalezc od 800 zł.
S-MX R jest przede wszystkim atrakcyjniejszy z wygladu i posiada dodatkowo system zapiecia taki jak w najwyzszych modelach ALPINESTARS tzn. zapadkowy pasek, który pozwala sobie ustawić szerokość buta.
Wg mnie lepszym wyborem jest S-MX R.
Oba buty są wygodne i nie sa ekstremalnie twarde, takze w zupelnosci zapewnia wzgledny komfort dla osoby z aspiracjami sportowymi.
S-MX R w okolicach 900-950 zł natomiast S-MX 5 mozna znalezc od 800 zł.
S-MX R jest przede wszystkim atrakcyjniejszy z wygladu i posiada dodatkowo system zapiecia taki jak w najwyzszych modelach ALPINESTARS tzn. zapadkowy pasek, który pozwala sobie ustawić szerokość buta.
Wg mnie lepszym wyborem jest S-MX R.
Oba buty są wygodne i nie sa ekstremalnie twarde, takze w zupelnosci zapewnia wzgledny komfort dla osoby z aspiracjami sportowymi.
JAMAHA ERŁAN 

-
michal392 - Świeżak
Konio napisał(a):a czym sie roznia np S-MX 4 od tych 5?
obejrzyj sobie ten filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=Da2UkMOKogY
III sezon - Ducati Monster 620 Dark - 60 KM , 53 NM
- topgear68
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe