Owiewki...
• Strona 1 z 1
Owiewki...
tak sobie siedziałem i się zacząłem zastanawiać czy da się przerobić moto?? ale nie chodzi na streeta czy coś tylko powiedzmy w CBRke F1 ubrać w plastiki F2?? I zastanawiam sie czy dużo jest przerabiania czy będą normalnie pasować
albo jeszcze lepięj w F3
I jeszcze czy da się np wachacz od F2 albo co można włożyć w F1 z F2? Co o tym myślicie??

- Ironek
- Świeżak
Ja też mam pytanie,tak z ciekawości. Czy np. do Nsr 125 F (ta bez owiewek) można do niej zamontowac boczne owiewki + czacha od tej zwykłej???
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Re: Owiewki...
Ironek napisał(a):tak sobie siedziałem i się zacząłem zastanawiać czy da się przerobić moto?? ale nie chodzi na streeta czy coś tylko powiedzmy w CBRke F1 ubrać w plastiki F2?? I zastanawiam sie czy dużo jest przerabiania czy będą normalnie pasowaćalbo jeszcze lepięj w F3
I jeszcze czy da się np wachacz od F2 albo co można włożyć w F1 z F2? Co o tym myślicie??
Bleee,a widziales kiedys przeróbke Mercedesa W124 na okulara?
Jak to wyglÄ…da?

Nie dosc ze roboty z tym tyle,to jeszcze efekt marny

-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
no ale wersja F różni sie tym tylko że nie ma owiewek no to po załozeniu wyglądała by tak jak normalna
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości