Kupno kasku z UK..warto? a może motobazar?
• Strona 1 z 1
Kupno kasku z UK..warto? a może motobazar?
Witam szukam kasku na nowy sezon i przeglÄ…dam oferty na allegro i ebay...interesujÄ… mnie kaski HJC R1 lub FG15,FS 10
W PL R1 mam za ok.400-550zl zależy od malowania...
W UK za ~550zl mam juz FS10 oczywiscie zalezy od kursu walut...
Slyszalem ze moze byc problem z rozmiarami UK/PL ale podejrzewam ze polowa kaskow na allegro pochodzÄ… z UK.
W PL mierzylem R1 M i pasowal idealnie (57cm obwod glowy)
A i co do UK mam tam znajomych i mozliwe ze by mi przywiezli do PL przed sezonem...
Jest jeszcze opcja zeby poczekac na moto bazar 28 lutego we Wroclawiu, tylko komletnie nie orientuje siÄ™ jak tam wygladaja ceny...
W PL R1 mam za ok.400-550zl zależy od malowania...
W UK za ~550zl mam juz FS10 oczywiscie zalezy od kursu walut...
Slyszalem ze moze byc problem z rozmiarami UK/PL ale podejrzewam ze polowa kaskow na allegro pochodzÄ… z UK.
W PL mierzylem R1 M i pasowal idealnie (57cm obwod glowy)
A i co do UK mam tam znajomych i mozliwe ze by mi przywiezli do PL przed sezonem...
Jest jeszcze opcja zeby poczekac na moto bazar 28 lutego we Wroclawiu, tylko komletnie nie orientuje siÄ™ jak tam wygladaja ceny...
-
Boguc - Świeżak
ja kupowalem HJC na helmetcity i nie zauwazylem aby rozmiarowka odbiegala od oferty w sklepach w PL
jak w UK wychodzi taniej a jeszcze masz transport za free to bierz i sie nie zastanawiaj
jak w UK wychodzi taniej a jeszcze masz transport za free to bierz i sie nie zastanawiaj
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
ale JAKBY cos bylo nie tak to troche lipa odsylac go do UK.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Na motobazarze we wroclawiu mozna kupic prawdziwe rodzynki za bardzo ciekawa cene. To szczegolnie dotyczy jesiennych wyprzedazy, gdzie mozna sie dogadac z handlarzami nawet na 30-40% rabatu. Luty to jeszcze dosc dobry termin, na pozniejsze motobazary osobiscie odradzam sie wybierac.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
na dzien dzisiejszy sytuacja wyglada tak ze zawijam kask z UK
jak by ktos tez chcial to kumpel jedzie do PL w lutym i moze przywiesc co nieco
cena...to co na Ebay +- 50zl czym wiecej chetnych tym taniej
HJC R1 jest za ok. 300zl

jak by ktos tez chcial to kumpel jedzie do PL w lutym i moze przywiesc co nieco

cena...to co na Ebay +- 50zl czym wiecej chetnych tym taniej

HJC R1 jest za ok. 300zl

-
Boguc - Świeżak
omerx z tego co sie orientuje to w Lesznie podobno jest jakis fajny sklepich z ciuchami na moto...lece w lutym poszukac jakiejs kurtaly i rekawic u Ciebie w miescie
A co do przymierzenia, to ja juz mierzylem R1 i pasuje M, ale dzisiaj jeszcze przymierzylem IS16 i jest S....tylko ze IS16 cena byla 750zl a z UK bedzie za ok.550...mysle ze rozmiar bedzie pasowal jak tutaj mierzylem i bylo ok
niwy szukaj wybieraj i daj znac, moj ziomek jedzie do Bialej Podl to bedzie napewno przez Wawe lecial to by Ci podrzucil pod sam dom
kumpel wbija w na poczatku lutego takze jak cos zastanawiajcie siÄ™

A co do przymierzenia, to ja juz mierzylem R1 i pasuje M, ale dzisiaj jeszcze przymierzylem IS16 i jest S....tylko ze IS16 cena byla 750zl a z UK bedzie za ok.550...mysle ze rozmiar bedzie pasowal jak tutaj mierzylem i bylo ok

niwy szukaj wybieraj i daj znac, moj ziomek jedzie do Bialej Podl to bedzie napewno przez Wawe lecial to by Ci podrzucil pod sam dom

kumpel wbija w na poczatku lutego takze jak cos zastanawiajcie siÄ™

-
Boguc - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości