jakie czesci niezbedne do dopuszczenia motorynki do ruchu
• Strona 1 z 1
jakie czesci niezbedne do dopuszczenia motorynki do ruchu
czesc!!!
sluchajcie chcem zarejestrowac moja motorynke (a pozniej moze sprzedac) ale chcem troche nia pojezdzic i musze wiedziec co jest potrzebne do dopuszczenia do ruchu wiem ze swiatla ale to mam neiwiem jak jest z klaksonem z swiatlami dlugie krotkie i z kierunkowskazami wiem ze motorynki nie miala ich montowanych oryginalnie i co z licznikiem bo przecierz w zadnej drynie nie dziala no chyba ze cyfrowy ale trzeba go montowac??
prosze napisz cie wszystkiei czesci i elementy ktore musze miec czekam za kazda odpowiedz z gory dziekuje
a i dodam ze motorynka ma bezterminowy przeglad chcem wiedziec czego jakby policja wymaga i tego typu rzeczy
sluchajcie chcem zarejestrowac moja motorynke (a pozniej moze sprzedac) ale chcem troche nia pojezdzic i musze wiedziec co jest potrzebne do dopuszczenia do ruchu wiem ze swiatla ale to mam neiwiem jak jest z klaksonem z swiatlami dlugie krotkie i z kierunkowskazami wiem ze motorynki nie miala ich montowanych oryginalnie i co z licznikiem bo przecierz w zadnej drynie nie dziala no chyba ze cyfrowy ale trzeba go montowac??
prosze napisz cie wszystkiei czesci i elementy ktore musze miec czekam za kazda odpowiedz z gory dziekuje
a i dodam ze motorynka ma bezterminowy przeglad chcem wiedziec czego jakby policja wymaga i tego typu rzeczy
Ostatnio edytowano 26/12/2009, 22:47 przez filipmen, łącznie edytowano 1 raz
- filipmen
- Świeżak
Jesli chcesz zarajestrowac motorynke ktora rejestrujesz od podstaw tzn nie ma ona badan technicznych to musisz miec komplet swiatel czyli krótkie i długie. do tego swiatlo stopu i kierunku (swiatla awaryjne nie sa wymagane) Oczywiscie z przodu i z tylu. Musz tez posiadac sygnał dzwiekowy czyli klakson. Obowiazkowy jest rowniez predkosciomiez,
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
google jest twoim przyjacielem..
http://www.zspigdabrowa.republika.pl/in ... orower.htm
ale te boczne odblaski sobie daruj zaden simson ich nie mial.
http://www.zspigdabrowa.republika.pl/in ... orower.htm
ale te boczne odblaski sobie daruj zaden simson ich nie mial.
- DangerZone
- Świeżak
dzieki wielkie czyli widac predkosciomierz nie potrzebny i krotie dlugie siatla tez wiec kupie se jeszcze klakson lusterko lewe mam odblsk i lapke z tylu mam przednie swiatlo dobrze ze kirunkowskazy sa niepotrzebne
- filipmen
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości