Czy zmieści sie cbr 600 RR do VW Sharana???
• Strona 1 z 1
Czy zmieści sie cbr 600 RR do VW Sharana???
Witam, mam takie pytanie, czy zmieści sie cbr 600rr do sharana po wyciągnięciu wszystkich foteli z tyłu? Muszę po moto jechac, a teraz inny transport nie wchodzi w grę...
-
Paleus - Świeżak
-
MaRRiusz - Świeżak
Na bank sie zmieści!
W lutym br. przewoziłem z kumplem FZ 750 z 1989r w galaxy a to jest to samo nadwozie co VW.
Profilaktycznie odkręciliśmy lusterka w FZ ,po wyjęciu foteli włącznie z przednim moto wchodzi pod kątem.
Po wstawieniu i zamocowaniu pasami motocykla montujesz fotel w tylnym rzędzie tak aby siedząc trzymać/kontrolować motocykl.
Ja mam Chyslera G.VoyagerII a tam jeszcze łatwiej bo ma drzwi suwane z obu stron.
W lutym br. przewoziłem z kumplem FZ 750 z 1989r w galaxy a to jest to samo nadwozie co VW.
Profilaktycznie odkręciliśmy lusterka w FZ ,po wyjęciu foteli włącznie z przednim moto wchodzi pod kątem.
Po wstawieniu i zamocowaniu pasami motocykla montujesz fotel w tylnym rzędzie tak aby siedząc trzymać/kontrolować motocykl.
Ja mam Chyslera G.VoyagerII a tam jeszcze łatwiej bo ma drzwi suwane z obu stron.
- hENY
- Świeżak
hehe kolega wyżej przewoził to samo co ja hehe też wiozłem w sharanie Fz 750 z 88r wchodzi na styk i trzeba uważać żeby kierownica nie walnęła o szybę a tak to spoko i najlepiej żeby ktoś na bocznym siedzeniu siedział i kontrolował moto podczas transportu
Komar - WSK 125,175 - Jawa 350 - Yamaha FZ 750 - Suzuki GSXR 1100W - Yamaha R1
-
jarek20 - Świeżak
Spokojnie wejdzie do Sharana, ostatnio wiozłem, tez sharanem Cbr F4i Sport i było totalnie lajtowo.
Wsadzilismy bez problemu, i dojechalismy tez bez problemy, tez trytytke, albo kawalek drutu, żeby scisnac przedni hebel i tyle.
Zostawiasz srodkowe prawe siedzenie, sprzęt wsadzasz pod kontem, do samego konca, sciskasz hebel tyle, + odrecic lusterka, ja nie spinalem zadnymi pasami, bo nie bylo potrzeby.
Pzdr.
Wsadzilismy bez problemu, i dojechalismy tez bez problemy, tez trytytke, albo kawalek drutu, żeby scisnac przedni hebel i tyle.
Zostawiasz srodkowe prawe siedzenie, sprzęt wsadzasz pod kontem, do samego konca, sciskasz hebel tyle, + odrecic lusterka, ja nie spinalem zadnymi pasami, bo nie bylo potrzeby.
Pzdr.
"Prosta droga jest dla szybkich motorów, droga z zakrętami jest dla szybkich kierowców ..."
---
F4i Sport 02r. <-

---
F4i Sport 02r. <-

- fox|
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości