Ile zarabia Pizza-man na skuterze?
• Strona 1 z 1
jak sie dowiadywalem w telepiźdzzie to placili na umowe zlecenie 1zł na godzine + 2zł od kursu. a na umowe o prace to 2zł na godzine +0,34zł od kilometra+1od kursu (ceny oczywiscie brutto i własnym transportem, a na skuter to Ci cos odliczaja i lejesz swoja bajure)
-
sopel - Świeżak
Ciekawe czy ci nieustraszeni na tych czerwonych strzałach mogą sie po robocie patrzeć na motocykl bo mi by się chyba żyć odechciało po całym dniu przeciskania sie przez miasto i to w taką pogode.Respekt chłopaki

-
Majkel - Świeżak
SpeedyG napisał(a):hehe jasne, nawet na lekarstwa by nie zarobił.
powaga tak krzykneli. a jakbys chcial isc na tego co robi pizze to 5,35zł na godzine. A co do tego co rozwozi to w godzine masz z 3-4 kursy. i kazdy klient to jest osobny kurs.
-
sopel - Świeżak
A kit z takÄ… pracÄ…,jeszcze w zime przy -10 czy 15
przy takiej temperaturze i śnieżycy łatwo o jakieś nieszczęście.Nie wsiadłbym na tego skuterka za 1000PLN,jakby płacili ze 2,5 tyś to bym sie zastanowił
No chyba,że ktoś naprawde ma ciężką sytuacje,to wtedy jak nie można znaleźć niczego innego,a potrzebują tutaj,to nie ma wyjścia
Respekt dla nich 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Hm, zakładając, że taki koleś robi około 200 km dziennie, pracuje 8h dziennie i robi około 6 kursów na godzine, pracując przy tym 22 dni w miesiącu too...
1056zł za kursy + 1540zl za km + 352zl za godziny... mhm, to 2948zł na miech. Nie zapominajcie jeszcze o napiwkach (nie wiem jak wy, ja zawsze coś tam sypne
) Za jazde na skucie to chyba nie tak zle?
Ofkoz, jezeli się gdzies nie rypłem i moje założenia są bliskie prawdy...
1056zł za kursy + 1540zl za km + 352zl za godziny... mhm, to 2948zł na miech. Nie zapominajcie jeszcze o napiwkach (nie wiem jak wy, ja zawsze coś tam sypne

-
Czupryna - Świeżak
Wątpie,że teraz w zime robi 200km dziennie i 6 kursów na godzine
A tak ogólnie,za 3 tyś sam bym tam poszedł
Ale nie wydaje mi sie,że to aż tyle wychodzi,chociaż
Wiosną jest to możliwe,ale zimą
Już sam nie wiem...

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Dzisiaj przed akademikiem alcatraz w w-wie widzialem pizza-man'a siedzącego na skuterze gdy na dworzu ok -5 celcjusza jedzącego jogurt z bułką. Kiedys o tym myslalem ale tylko w lato bo w zime to zamach na wlasne zdrowie
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
gdyby sie tak zarabialo to nie byloby zle...
z autopsji (kaszel z 2 lata temu w wakacje) wiem ze nie ma az tylu kursow a o 6 kursach na godzine to mozna pomarzyć...
zreszta byloby to nierealne zalatwic 6 klientow w godz...
a zdarzaly sie tez kursy na zadupie i czlowiek na godz przepadal
w bano placili 3zł za godz + 1,5 za kurs + 0,3 zł za km
średnio wychodzilo gdzies 6-9 zl/godz w zależności od ruchu i napiwków, a tych w Polsce nie mają ludzie ochoty ich dawać
a na skuterze to przejebana robota...
z autopsji (kaszel z 2 lata temu w wakacje) wiem ze nie ma az tylu kursow a o 6 kursach na godzine to mozna pomarzyć...
zreszta byloby to nierealne zalatwic 6 klientow w godz...
a zdarzaly sie tez kursy na zadupie i czlowiek na godz przepadal

w bano placili 3zł za godz + 1,5 za kurs + 0,3 zł za km
średnio wychodzilo gdzies 6-9 zl/godz w zależności od ruchu i napiwków, a tych w Polsce nie mają ludzie ochoty ich dawać

a na skuterze to przejebana robota...
-
Christiano_ - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości