[Aktualności] Krzysztof Depta - poradzę sobie bez...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Krzysztof Depta - poradzę sobie bez...
Dyskusja na temat: Krzysztof Depta - poradzę sobie bez problemów!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Krzysztof Depta - poradzę sobie bez problemów!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Krzysztof Depta - poradzę sobie bez problemów!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Chyba nie masz chłopaku pojecia o wyscigach... w rookie nie ma ogranicznenia co do przerobek.... jesli chodzi o 2 suwy, bardzo uzaleznione jest to od ,,grubosci portwela"... silnik 2 suwowy jest strasznie podatny na modyfikacje.... wiec tutaj dopiero pojawia sie pole do ,,dłubania"<br><hr>Tomaszeq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak,tylko tuning silnika 2 suwowego jest bez porówniania tańszy niż zgrzebanie czterosuwa.a pozatym 2 suwowe motocykle technologicznie są takie same od paru ładnych lat więc kasa mniejsza za sam motocykl.<br><hr>KrzysiekKomentatorzy napisał(a):Chyba nie masz chłopaku pojecia o wyscigach... w rookie nie ma ogranicznenia co do przerobek.... jesli chodzi o 2 suwy, bardzo uzaleznione jest to od ,,grubosci portwela"... silnik 2 suwowy jest strasznie podatny na modyfikacje.... wiec tutaj dopiero pojawia sie pole do ,,dłubania"<br><hr>Tomaszeq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A Ty chyba nie masz pojęcia o kosztach eksploatowania motocykla , wyraźnie było napisane że klasa 125 cm3 miała by być ograniczona jeżeli chodzi o modyfikacje, koszt wymiany tłoka w takim motocyklu zamyka się w 500 zł , koszt zakupu używanego ok. 5000 zł , 2 komplety opon powinny wystarczyć na cały sezon a nie jak bywa w 600 na kwalifikacje i 2 treningi, koszt całego sezonu nie licząc wpisowych zamykał by się w okolicach 7000 zł to jest niewspółmiernie mniej niż nawet w pretendencie.<br><hr>Wojtek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a i jeszcze jedno gdzie ja napisałem że,w rookie są ograniczenia,napisałem że zasady podobne jak w rookie !! i tyle.a nie specyfikacje motocykla.<br><hr>KRZYSIEK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
LUDZIE ! bohater tego artykułu niema wogóle pojęcia o jakiejkolwiek jaździe po torze, 20- kilku letni gosc poszedł sie scigac z 14 latkami, znam go osobiscie jest strzasznym "zydem" i poszedł tam zeby cos wygrac, bo w innych klasach by sie nie liczył!!<br><hr>BÓG
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wielki szacun dla przedmówcy !!! Szkoda że od razu do Stocków nie idzie. A w hornetach no sorry ale rywalizacji brak :/ (niestety). Chłopak który więcej patrzy za siebie niż przed siebie w czasie wyścigu. Śmiech na sali kolejny mistrz świata lub jak kto woli "maszynka do wygrywania" się pojawił na Poznańskim depo. <br><hr>Obserwator od wielu lat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przecież napisał że nie miał kasy na droższe klasy ty mały człowieku.<br><hr>MisioKomentatorzy napisał(a):LUDZIE ! bohater tego artykułu niema wogóle pojęcia o jakiejkolwiek jaździe po torze, 20- kilku letni gosc poszedł sie scigac z 14 latkami, znam go osobiscie jest strzasznym "zydem" i poszedł tam zeby cos wygrac, bo w innych klasach by sie nie liczył!!<br><hr>BÓG<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A z kim mam przyjemność jeśli raczysz się przedstawić, jeśli znasz mnie osobiście?Komentatorzy napisał(a):LUDZIE ! bohater tego artykułu niema wogóle pojęcia o jakiejkolwiek jaździe po torze, 20- kilku letni gosc poszedł sie scigac z 14 latkami, znam go osobiscie jest strzasznym "zydem" i poszedł tam zeby cos wygrac, bo w innych klasach by sie nie liczył!!<br><hr>BÓG<br>
bo tak ponoć jest ,słucham??
Z TEGO CO WIEM ROK WCZEŚNIEJ WYPRZEDZIŁEM CIĘ W YAMASZKACH JEŚLI DOBRZE KOJARZE .a ty już pewnie jesteś mistrzem Polski?chyba nie.a w cbr jezdziłem w głównej mierze z powodów finansowych.natomast ty jesteś sponsorowany przez tatusia.<br><hr>krzysiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z brakiem rywalizacji w hornet racja,w tym roku ma być inaczej.Ale kwestia tego gdzie się jeździ zależy głównie od grubości portfela w Polsce ,a nie od chęci,jeśli tylko miałbym możliwość pojechałbym w rookie,ale w tamtym sezonie jedyną sensowną opcją była właśnie cbr,ponieważ nagrodą był udział w pucharze horneta. refundowany przez Honde,a pan w jakiej klasie się ściga jeśli wolno zapytać?<br><hr>KrzysiekKomentatorzy napisał(a):Wielki szacun dla przedmówcy !!! Szkoda że od razu do Stocków nie idzie. A w hornetach no sorry ale rywalizacji brak :/ (niestety). Chłopak który więcej patrzy za siebie niż przed siebie w czasie wyścigu. Śmiech na sali kolejny mistrz świata lub jak kto woli "maszynka do wygrywania" się pojawił na Poznańskim depo. <br><hr>Obserwator od wielu lat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stock 600. Powodzenia chłopaku ale lepiej jak się mało mówi a więcej działa a nie na odwrót! A słowa na pewno sobie poradzę można powiedzieć dopiero w momencie zakończenia sezonu i powinny brzmieć "poradziłem sobie" bo pewność można mieć tylko do paru rzeczy na tym świecie.<br><hr>Obserwator od wielu lat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,nie napisałem w w wypowiedzi, że sobie na pewno poradze,tylko ,że powinienem sobie poradzić i chodziło tu o opanowanie motocykla klasy 600ccm.A niestety nie mam wpływu na moderatora ,że ZROBIŁ TAKI NAGŁOWEK ,MI TEŻ SIĘ NIE BARDZO PODOBA ,BO NAPRAWDE GŁUPIO BRZMI!!<br><hr>KRZYSIEKKomentatorzy napisał(a):Stock 600. Powodzenia chłopaku ale lepiej jak się mało mówi a więcej działa a nie na odwrót! A słowa na pewno sobie poradzę można powiedzieć dopiero w momencie zakończenia sezonu i powinny brzmieć "poradziłem sobie" bo pewność można mieć tylko do paru rzeczy na tym świecie.<br><hr>Obserwator od wielu lat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A Ty zapewne jesteś niespełnionym ojcem chłopczyka, który nic nie osiągnął w swojej klasie ale twardo pcha się dalejKomentatorzy napisał(a):LUDZIE ! bohater tego artykułu niema wogóle pojęcia o jakiejkolwiek jaździe po torze, 20- kilku letni gosc poszedł sie scigac z 14 latkami, znam go osobiscie jest strzasznym "zydem" i poszedł tam zeby cos wygrac, bo w innych klasach by sie nie liczył!!<br><hr>BÓG<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widze, że najwiecej do powiedzenia maja te cwaniaki co wszystko maja podane na tacy od tatusia lub innego sponsora! Dajcie Krzyśkowi spokuj, bo chłopak robi to co kocha i robi to b. dobrze, nikt mu w tym nie pomaga. Sam na wszystko zarobił i sam wszystko osiągnął. Jest lepszy od niejednego mądrali który kolejny sezon zalicza w tej samej klasie bez znaczych postepów, wiec w sumie nie dziwie się, że ma tyle "wrogów". Żal mi Was synusiowie "o niespełnionych ambicjach swoich tatusiów";/.<br><hr>Villanella
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dobry katolik musi ktos w kometarzach tylko polaczkowac, niesc zawisc i zazdrosc.
Zachowanie na zasadzie zamiast modlic sie o dwie krowy dla siebie to modlicie sie aby sasiadowi dwie krowy zdechły.
Krzysiek zasluzenie wygral caly CUP i to w cuglach.
I powinnismy sie cieszyc, bo takich kierowcow z takim podejsciem i pasja brakuje w wyscigach.
Ja sie dziwie ze sponsorzy sie do niego nie ustawiaja kolejkami, nie tak jak do innych mniej utalentowanych, bardziej faworyzowanych co sa pchani na sile do przodu, robiac z nich tylko dobry billboard na reklame i wykrzykujac przez megafony na okraglo ich nazwiska a nie LIDERA wyscigu, jak mialo miejsce w wyscigah z udzialem Krzyska, na zasadzie Xsinski jedzie wspaniale bo jest na 5 pozycji a Krzysiek jest amatorem bo prowadzi.
Duzo brakuje nam do zachodu, oj bardzo duzo.<br><hr>Styr
Zachowanie na zasadzie zamiast modlic sie o dwie krowy dla siebie to modlicie sie aby sasiadowi dwie krowy zdechły.
I powinnismy sie cieszyc, bo takich kierowcow z takim podejsciem i pasja brakuje w wyscigach.
Ja sie dziwie ze sponsorzy sie do niego nie ustawiaja kolejkami, nie tak jak do innych mniej utalentowanych, bardziej faworyzowanych co sa pchani na sile do przodu, robiac z nich tylko dobry billboard na reklame i wykrzykujac przez megafony na okraglo ich nazwiska a nie LIDERA wyscigu, jak mialo miejsce w wyscigah z udzialem Krzyska, na zasadzie Xsinski jedzie wspaniale bo jest na 5 pozycji a Krzysiek jest amatorem bo prowadzi.
Duzo brakuje nam do zachodu, oj bardzo duzo.<br><hr>Styr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
każdy zawodnik w Polsce jest na wage złota, plucie tutaj na kogokolwiek jest głupie. nawet michalczewskiemu trzeba dopingować, bo jest częścią tego cyrku. jak nie będzie słabych, mocni będą nijacy bez tła<br><hr>bombelKomentatorzy napisał(a):Jak dobry katolik musi ktos w kometarzach tylko polaczkowac, niesc zawisc i zazdrosc.
Duzo brakuje nam do zachodu, oj bardzo duzo.<br><hr>Styr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nikogo nie obchodzi co pisze jakiś żołądź czy inna szyszka..pan niespełnione ambicje..prostactwo i brak wykształcenia po prostu..niestety nie da się inaczej skomentować.<br><hr>yoshiKomentatorzy napisał(a):LUDZIE ! bohater tego artykułu niema wogóle pojęcia o jakiejkolwiek jaździe po torze, 20- kilku letni gosc poszedł sie scigac z 14 latkami, znam go osobiscie jest strzasznym "zydem" i poszedł tam zeby cos wygrac, bo w innych klasach by sie nie liczył!!<br><hr>BÓG<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl