[Aktualności] Kuba Sudoł - maszynka do wygrywania
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Kuba Sudoł - maszynka do wygrywania
Dyskusja na temat: Kuba Sudoł - maszynka do wygrywania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kuba Sudoł - maszynka do wygrywania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kuba Sudoł - maszynka do wygrywania
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Ciekaw jestem jeżeli chłopak pojedzie w 600 to kto zdąbędzie puchar debiutanata roku. Bo i Sudoł i Korobacz i Passek i może jeszcze Wielebski są bardzo szybkimi rookies. Ciekawie się zapowiada rywalizacja w tej klasie<br><hr>umcyk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
debiutant, sredutinat, pierdzisz, debil, obszczymór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***, (jestem z tej relacji to mni nie usuną) klsa stk 600 jest dla młodych polaków, żeby się rozwijali, ścigacz daje tej klasie marketing jak nie innej). jeśli jakiś tata, chce coś "pomogać" to nich się ujawni. dam mu po ryju<br><hr>swiderekKomentatorzy napisał(a):Ciekaw jestem jeżeli chłopak pojedzie w 600 to kto zdąbędzie puchar debiutanata roku. Bo i Sudoł i Korobacz i Passek i może jeszcze Wielebski są bardzo szybkimi rookies. Ciekawie się zapowiada rywalizacja w tej klasie<br><hr>umcyk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy jest ktoś kto zrozumiał twoją wypowiedź?????Komentatorzy napisał(a):Ciekaw jestem jeżeli chłopak pojedzie w 600 to kto zdąbędzie puchar debiutanata roku. Bo i Sudoł i Korobacz i Passek i może jeszcze Wielebski są bardzo szybkimi rookies. Ciekawie się zapowiada rywalizacja w tej klasie<br><hr>umcyk<br>Komentatorzy napisał(a):debiutant, sredutinat, pierdzisz, debil, obszczymór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***, (jestem z tej relacji to mni nie usuną) klsa stk 600 jest dla młodych polaków, żeby się rozwijali, ścigacz daje tej klasie marketing jak nie innej). jeśli jakiś tata, chce coś "pomogać" to nich się ujawni. dam mu po ryju<br><hr>swiderek<br>
prosimy po polsku<br><hr>umcyk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podszyć się pode mnie może każdy,gratuluję pomysłu.Post był prawie tak fajny jak moje pisarstwo niestety autor zapomniał,że moim idolem jest Churchill i poległ...<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Ciekaw jestem jeżeli chłopak pojedzie w 600 to kto zdąbędzie puchar debiutanata roku. Bo i Sudoł i Korobacz i Passek i może jeszcze Wielebski są bardzo szybkimi rookies. Ciekawie się zapowiada rywalizacja w tej klasie<br><hr>umcyk<br>Komentatorzy napisał(a):debiutant, sredutinat, pierdzisz, debil, obszczymór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***, (jestem z tej relacji to mni nie usuną) klsa stk 600 jest dla młodych polaków, żeby się rozwijali, ścigacz daje tej klasie marketing jak nie innej). jeśli jakiś tata, chce coś "pomogać" to nich się ujawni. dam mu po ryju<br><hr>swiderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl