Co wybrać. Hebo czy malossi?
• Strona 1 z 1
Co wybrać. Hebo czy malossi?
Witam. Mam mały dylemat. Posiadam speeda2 AC z 2003r. Po bardzo lekkim tuningu- Wydech LeoVince Hand Made TT, Kit polini sport albo for race 50 [ma ok. 7 KM] i chyba jest zablokowany na module- leci równiutkie 80.
I teraz mam zamiar kupić dzwon i sprzęgło, bo są trochę zużyte. Zastanawiam się nad sprzęgłami Hebo [N] lub Malossi Fly . Nad dzwonami zastanawiałem się nad Polini Evolution (starsza wersja ta za 170zł), Polini Speedbell (koszt ok. 100zł) i jeszcze Malossi [Wing bell] (koszt ok. 190zł). I proszę o waszą ocenę i jakieś + i - tych produktów. Na części typu NASRAKU nie patrze, bo myślę że to niema sensu- jak kupić to porządne.
Pzd[/b]
I teraz mam zamiar kupić dzwon i sprzęgło, bo są trochę zużyte. Zastanawiam się nad sprzęgłami Hebo [N] lub Malossi Fly . Nad dzwonami zastanawiałem się nad Polini Evolution (starsza wersja ta za 170zł), Polini Speedbell (koszt ok. 100zł) i jeszcze Malossi [Wing bell] (koszt ok. 190zł). I proszę o waszą ocenę i jakieś + i - tych produktów. Na części typu NASRAKU nie patrze, bo myślę że to niema sensu- jak kupić to porządne.
Pzd[/b]
- dabek-1910
- Świeżak
A żeś się szczegółów czepił ^^. Niech Ci będzie. Moc jaką można osiągnąć na tym kicie to około 7KM Zadowolony? 

- dabek-1910
- Świeżak
A może ktoś napisze swoje własne zestawienie porządnego dzwona+sprzęgła za rozsądną cenę?? Jakieś cechy charakterystyczne produktów? 

- dabek-1910
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm