Aprilia RS 50/80
• Strona 1 z 1
Aprilia RS 50/80
Napiszcie coś o tym ścigaczu. jakie ma przuśpieszenie ( 50 i 80cm ), prędkość maksymalną, ile ma koni. Jak go można maksymalnie przerobić aby miał lepsze osiągi, itd. Czy jest wart zakupu.
Jeszcze jedno pytanie, u mnie w mieście jeżdża ścigacze 50`siątki, gdy nią koleś przyśpiesza robi dużo hałasu, a praktycznie stoi w miejscu, czy tak samo jest z Aprilią RS ?? Proszę o szybkie odpowiedzi gdyż mam możliwość zakupu tego ścigacza, i muszę szybko dać odpowiedź. Z góry wielkie dzięki
Jeszcze jedno pytanie, u mnie w mieście jeżdża ścigacze 50`siątki, gdy nią koleś przyśpiesza robi dużo hałasu, a praktycznie stoi w miejscu, czy tak samo jest z Aprilią RS ?? Proszę o szybkie odpowiedzi gdyż mam możliwość zakupu tego ścigacza, i muszę szybko dać odpowiedź. Z góry wielkie dzięki

- snowby
- Świeżak
RS-ka... to chodzi jak skuter
Jak za ok 3000-4000zł za roczek 97 to nawet spoko. Mocy to ma nieco ponad 10 kucy[50] i koło 15[80]. V-max 80 - 120 nawet do 140 ponoć da sie bujnąć
. Jak jest z użytkowaniem nie powiem gdzyż nie miałem okazji pojeździć, ani nie znam nikogo kto miałby taki sprzęt

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Co za róznica? To wciąż moto, w którym szybko zabraknie Ci mocy, khem... raczej nie poczujesz mocy, no chyba, że masz 14 lat, 1,50m wzrostu i 45 kg wagi, to może wystarczy.
Napisz coś o sobie to nie będziemy zgadywać, ale generalnie to ciężko nazwać ścigaczem
Napisz coś o sobie to nie będziemy zgadywać, ale generalnie to ciężko nazwać ścigaczem
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Już bym wolał kupić jakiegoś crossa czy enduro niż wydać na nowy model kupe kasy i zero przyjemności z tego. Nie ma co się oszukiwać motorower to motorower, nawet jak odblokujesz to nie daje takiej przyjemności co normalny motocykl, no ale to już wybiera każdy indywidualnie. Najgorszy w tych maszynach jest dźwięk bzzzz...Pozdrawiam.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
No..masz trudne pytania ale...RSka 125 na pewno da wiecej frajdy niz jakikolwiek motorower. Oblokowana RS ma 30KM, choć nadal brzmi jak kosiarka do trawy-nawet najmłodsza:/ Sa jeszcze Honda NSR125, Cagiva Mito (ogień sprzet jak dla nastolatka a wygląd Ducati. Generalnie jest w czym wybierac i to raczej zależy od twoich osobistych preferencji. Daruj sobie jednak 50tki czy 80tki bo szybko stracisz zainteresowanie a za rok to bedziesz nawet głupio na tych piździkach wyglądał.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
RSV125 ładna jest CB125 też niczego sobie
Co do Aprilii - słyszałem [ale tylko słyszałem, bo nie wiem jak to sie w praktyce sprawdza] że te ich silniczki w RS i AF1 to sie sypią jak crossy 2T, co sezon, może dwa trzeba wymieniac tłok i pierścionki. Taką tendence można nawet zauważyć jak sie na allegro czyta - połowa "Brak tłoka i pierścieni" lub "Tłok i pierścienie do wymiany".
A jak już przy tych 50/80 jesteśmy to co możecie ciekawego powiedzieć o RG80 z 95 roku? Planuje na wakacje robote złapać i po wakacjach może coś zakupić? za 3000 to już sie piękną kupi, a za 2500 całkiem całkiem
Zda to sie na 1,5 sezonu?
//Nie mówcie mi, żebym crossa kupił bądź enduro jakieś, bo mnie na to nie stać, a starsi wręcz nienawidzą jednośladów ;]
Co do Aprilii - słyszałem [ale tylko słyszałem, bo nie wiem jak to sie w praktyce sprawdza] że te ich silniczki w RS i AF1 to sie sypią jak crossy 2T, co sezon, może dwa trzeba wymieniac tłok i pierścionki. Taką tendence można nawet zauważyć jak sie na allegro czyta - połowa "Brak tłoka i pierścieni" lub "Tłok i pierścienie do wymiany".
A jak już przy tych 50/80 jesteśmy to co możecie ciekawego powiedzieć o RG80 z 95 roku? Planuje na wakacje robote złapać i po wakacjach może coś zakupić? za 3000 to już sie piękną kupi, a za 2500 całkiem całkiem

//Nie mówcie mi, żebym crossa kupił bądź enduro jakieś, bo mnie na to nie stać, a starsi wręcz nienawidzą jednośladów ;]

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
NIe kupujcie Włoskich motorowerów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simsonów tęz nie kupujcie nie jest to takie dobre jak mówi częśc zmotoryzowanego społeczeństwa :]
Simsonów tęz nie kupujcie nie jest to takie dobre jak mówi częśc zmotoryzowanego społeczeństwa :]
TheBill !!!!!
- krzysiek_trabant
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości