Zobacz wÄ…tek - Numery motoru Kawasaki KMX 125 - dziwny wyglad
NAS Analytics TAG

Numery motoru Kawasaki KMX 125 - dziwny wyglad

Enduro, Cross
_________

Numery motoru Kawasaki KMX 125 - dziwny wyglad

Postprzez Lisnot » 29/11/2009, 15:30

Witam. Zamierzam kupić kawe kmx 125 ale numery pod koniec są dziwnie wybite. Sprzedawca twierdzi ze to normalne w tych motorach ale mi sie nie chce do końca w to wierzyć. Generalnie wszystko sie zgadza, nie pokoi mnie jedynie jak są te numery pod koniec wybite. Proszę o rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam. Jak by co to moge wyslac zdjecie na e-maila bo nie wiem czy sie załaduje na forum.
Off road it's my life.
Lisnot
Świeżak

Postprzez Hamulec » 29/11/2009, 15:39

...dziwnie wybite. Możesz to lepiej sprecyzować. Niewyrażne czy co, czy nr na nunerze itp.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
Hamulec
Bywalec

Postprzez Lisnot » 29/11/2009, 15:53

Piersze numery wygladaja na wybite fabrycznie natoomiast kolejne na jakas reczna robote, sa grubsze i mniej czytelne. Podaj e-mail to wysle fotke.daja na fabrycznie wybite natomiast kolejne na jaks reczna robote, sa grubsze i mniej czytelne. Podaj e-maila to wysle fotke
Off road it's my life.
Lisnot
Świeżak

Postprzez Hamulec » 29/11/2009, 15:55

Lisnot ja chyba nie wiele Ci pomogę, bo nie przywiązuję wagi do numerów i papierów w fullcrossach, a jedynie co mnie obchodzi to + - rok. prod. , żebym wiedział jakie części zamawiać. W związku z Twoją prośbą pozwolę sobie ( chyba Landrys25 się nie obrażi) napisz do naszego moda Landrysa25. Wiem, że on się na tym zna i może Ci jakoś pomoże.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
Hamulec
Bywalec

Postprzez Lisnot » 29/11/2009, 16:01

Dzieki. Ja ta kawe chce zarejestrowac dla tego tez patrze na numery zeby mi nie truli potem zycia :)
Off road it's my life.
Lisnot
Świeżak

Postprzez henio12323 » 29/11/2009, 16:14

włąsnie to jest enduro wiec numery ramy są równie ważne jak stan techniczny :P bez numerów nie zarejestrujesz legalnie. są 2 wyjasnienia. albo tak pierwsze numery są to numery seryjne informacyjne o moto i fabryce. a ostatnie moze byc to model i rok prod. lub rzeczywiscie ktos kupił jakies papiery czy cos albo rama mu pekła to kupił inną numery sie nie zgadzały to zaspawał zeszlifowal i nabił nowe. raczej jak sie zgadza nikt ci nic nie powie. ale lepiej sie upewnic. a czy ktos na forum przypadkiem nie miał kmxa ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez Lisnot » 29/11/2009, 16:20

Nie wiem, póki co nie znalazłem jeszcze takiej osoby a do nich przede wszystkim kieruje moje pytanie. Napisałem tez do naszego admina Landryssa25 może on coś pomoże.
Off road it's my life.
Lisnot
Świeżak

Postprzez Manhatan » 30/11/2009, 19:33

Spisz na miejscu nr. ramy, następnie zadzwoń do Kawasaki - niech zweryfikują. Cała operacja zajmie raptem 5 min, a Ty będziesz miał pewność czy moto jest oryginał czy numery rzeczywiście były przebijane. Szczerze wątpię.

Pzdr.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê