Numery motoru Kawasaki KMX 125 - dziwny wyglad
• Strona 1 z 1
Numery motoru Kawasaki KMX 125 - dziwny wyglad
Witam. Zamierzam kupić kawe kmx 125 ale numery pod koniec są dziwnie wybite. Sprzedawca twierdzi ze to normalne w tych motorach ale mi sie nie chce do końca w to wierzyć. Generalnie wszystko sie zgadza, nie pokoi mnie jedynie jak są te numery pod koniec wybite. Proszę o rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam. Jak by co to moge wyslac zdjecie na e-maila bo nie wiem czy sie załaduje na forum.
Off road it's my life.
-
Lisnot - Świeżak
...dziwnie wybite. Możesz to lepiej sprecyzować. Niewyrażne czy co, czy nr na nunerze itp.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Piersze numery wygladaja na wybite fabrycznie natoomiast kolejne na jakas reczna robote, sa grubsze i mniej czytelne. Podaj e-mail to wysle fotke.daja na fabrycznie wybite natomiast kolejne na jaks reczna robote, sa grubsze i mniej czytelne. Podaj e-maila to wysle fotke
Off road it's my life.
-
Lisnot - Świeżak
Lisnot ja chyba nie wiele Ci pomogę, bo nie przywiązuję wagi do numerów i papierów w fullcrossach, a jedynie co mnie obchodzi to + - rok. prod. , żebym wiedział jakie części zamawiać. W związku z Twoją prośbą pozwolę sobie ( chyba Landrys25 się nie obrażi) napisz do naszego moda Landrysa25. Wiem, że on się na tym zna i może Ci jakoś pomoże.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
włąsnie to jest enduro wiec numery ramy są równie ważne jak stan techniczny
bez numerów nie zarejestrujesz legalnie. są 2 wyjasnienia. albo tak pierwsze numery są to numery seryjne informacyjne o moto i fabryce. a ostatnie moze byc to model i rok prod. lub rzeczywiscie ktos kupił jakies papiery czy cos albo rama mu pekła to kupił inną numery sie nie zgadzały to zaspawał zeszlifowal i nabił nowe. raczej jak sie zgadza nikt ci nic nie powie. ale lepiej sie upewnic. a czy ktos na forum przypadkiem nie miał kmxa ?

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Spisz na miejscu nr. ramy, następnie zadzwoń do Kawasaki - niech zweryfikują. Cała operacja zajmie raptem 5 min, a Ty będziesz miał pewność czy moto jest oryginał czy numery rzeczywiście były przebijane. Szczerze wątpię.
Pzdr.
Pzdr.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości