Rękawice firmy M.Line
• Strona 1 z 1
Rękawice firmy M.Line
Jestem dość młodą osobą , która jeszcze nie jeździ motorem ale może w przyszłości. Narazie jeżdzę motorowerem a dokładniej to Simsone enduro .Ale nie po to piszę ostatnio kupiłam sobie rękawiczki firmy M.line na zimę , ale niestety jestem rozczarowana nimi, bo jeszcze tak zimno nie jest a mi ręce przy prędkości do 60km/h prawie przmarzają do kierownicy .Przy rękawiczkach (przy metce) była przczepiona taka kartka i pisało na niej BREATHABILITY TEST i niewiem czy ten test trzeba zrobić żeby one (te rękawiczki) były ciepłe ,ja niejeżdżę niewiadomo jak daleko do pół godziny jazdy. Na tej metce jest chyba jakaś instrukcja ale jest ona po angielsku napisana i niewiem co i jak . Jeżeli ktoś chce to mogę mu napisać cały ten tekst co jest napisany ( niejest on długi)
Możę ktoś posiada jeszcze takie rękawiczki i jest mu w nich ciepło jeżeli ma to napiszcię .
Bardzo proszę pomóżcie mi !!!
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź
Pata
Możę ktoś posiada jeszcze takie rękawiczki i jest mu w nich ciepło jeżeli ma to napiszcię .
Bardzo proszę pomóżcie mi !!!
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź
Pata
- Pata 14
- Świeżak
-
leff - ZlyCzlowiek
1. wystaw na allegro
2. nie oczekuj od nas tłumaczenia tekstu - wygoogluj słownik itp
3. windstopper jest po to, żeby go założyć pod rękawiczki które teraz masz. Czy to rozwiąże Twój problem- nie wiem. Minus jest taki, że rękawiczki trochę Ci się rozciągną...
4. inna opcja to założenie rękawiczek zimowych w których na co dzień chodzisz - oczywiście gorsze czucie, ale cieplej. Możesz je też założyć pod, albo na obecne rękawiczki motocyklowe. Kombinuj.
5. podgrzewane manetki
6. handbary
2. nie oczekuj od nas tłumaczenia tekstu - wygoogluj słownik itp
3. windstopper jest po to, żeby go założyć pod rękawiczki które teraz masz. Czy to rozwiąże Twój problem- nie wiem. Minus jest taki, że rękawiczki trochę Ci się rozciągną...
4. inna opcja to założenie rękawiczek zimowych w których na co dzień chodzisz - oczywiście gorsze czucie, ale cieplej. Możesz je też założyć pod, albo na obecne rękawiczki motocyklowe. Kombinuj.
5. podgrzewane manetki
6. handbary
-
Kamusial - Bywalec
http://sklep.scigacz.pl/knox-gloves-rek ... 21441.html
Knox lub
http://sklep.scigacz.pl/oxford-rekawicz ... 21383.html Oxford. Polecam. A kupujÄ…c teraz, dostaniesz jeszcze smycz Åšcigacz.pl.
Pozdrawiam,
Michał
Knox lub
http://sklep.scigacz.pl/oxford-rekawicz ... 21383.html Oxford. Polecam. A kupujÄ…c teraz, dostaniesz jeszcze smycz Åšcigacz.pl.

Pozdrawiam,
Michał
-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości