Karta Motorowerowa
• Strona 1 z 1
Karta Motorowerowa
Witam!
Mam pewne pytanie.
Jestem aktualnie w 1 klasie technikum.W szkole w gimanzjum mogłem zdac na karte motorowerowa ale nie robiłem tego.Teraz posatnowiłęm ze to zrobie więć poszedłem na policje,powiedziano mi ze karte to tylko w szkole.U mnie w technikum nie ma takiego czegos jak zdawanie na karte motorowerową.Więc co robić ?POtrzebna jest mi ta karta a niemam gdzie zdac. Pytanie moje takie: Gdzie mógłbym zdać tę karte motorowerową??
Mam pewne pytanie.
Jestem aktualnie w 1 klasie technikum.W szkole w gimanzjum mogłem zdac na karte motorowerowa ale nie robiłem tego.Teraz posatnowiłęm ze to zrobie więć poszedłem na policje,powiedziano mi ze karte to tylko w szkole.U mnie w technikum nie ma takiego czegos jak zdawanie na karte motorowerową.Więc co robić ?POtrzebna jest mi ta karta a niemam gdzie zdac. Pytanie moje takie: Gdzie mógłbym zdać tę karte motorowerową??
- Yazda
- Świeżak
Ja zdaje w normalnym ośrodku jazdy tam gdzie uczą na A1,B itd.Więc musiałbyś tam się popytać czy jest taka mozliwość.
Serce bije w tempie obrotów maszyny. | | Romet 50t-1--->Peugeot XP6--->???? | | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/XP_50/97810
-
Fedor16 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości