Buty Daytona GoreTEX
• Strona 1 z 1
Buty Daytona GoreTEX
Witam,
Zastanawiam sie nad zakupem tych butow (http://moto.allegro.pl/item791371563_krotkie_buty_daytona_shorty_motocyklowe_37_45.html (otwórz link)), czy ktos z uzytkownikow forum takowe moze posiada? Jak sie spisuja? Czytalem, ze sa nieprzemakalne ze wzgledu na membrane, ale czy to prawda, czy jest w nich zimno i na ile sa bezpieczne.
Dodam od razu, ze kompletuje najpierw sprzet przed zakupem motoru, ktory bedzie z 3 - Hornet, Bandit, ER5 - z naciskiem na Bandita
Dziekuje za opinie.
Pozdrawia i do zobaczenia gdzies na trasie ...
Zastanawiam sie nad zakupem tych butow (http://moto.allegro.pl/item791371563_krotkie_buty_daytona_shorty_motocyklowe_37_45.html (otwórz link)), czy ktos z uzytkownikow forum takowe moze posiada? Jak sie spisuja? Czytalem, ze sa nieprzemakalne ze wzgledu na membrane, ale czy to prawda, czy jest w nich zimno i na ile sa bezpieczne.
Dodam od razu, ze kompletuje najpierw sprzet przed zakupem motoru, ktory bedzie z 3 - Hornet, Bandit, ER5 - z naciskiem na Bandita

Dziekuje za opinie.
Pozdrawia i do zobaczenia gdzies na trasie ...
-
Kamyk_^ - Świeżak
dołączę się do zapytania.
też jestem na etapie szukania butów.
Może się ktoś wypowiedzieć na temat w/w. bucików?
bądź ewentualnie podzielić się doświadczeniem z innymi modelami. smigam na fazerze jakby co.
Dizęki z góry.
też jestem na etapie szukania butów.
Może się ktoś wypowiedzieć na temat w/w. bucików?
bądź ewentualnie podzielić się doświadczeniem z innymi modelami. smigam na fazerze jakby co.
Dizęki z góry.
FZ6S '04
-
AskONE - Świeżak
Dowiedzialem sie od mojego instruktura, ze sa to bardzo dobre buty. Podobno jezdzil on caly sezon ich i nie mial z nimi zadnych problemow. Najwazniejsze, ze nie przeciekaja bo maja membrane, jak np. buty gorskie - a do tego noga w nich oddycha.
Fajnie jak by ktos powiedzial cos o nich, a moze polecil podobne buty do ceny 600-700zl - takie ktore nie przeciekaja i noga w nich oddycha. Bo to nie sztuka kupic "plastikowe" buty, ktore trzymaja wszystko w sobie ...
Pozdrawiam,
Fajnie jak by ktos powiedzial cos o nich, a moze polecil podobne buty do ceny 600-700zl - takie ktore nie przeciekaja i noga w nich oddycha. Bo to nie sztuka kupic "plastikowe" buty, ktore trzymaja wszystko w sobie ...
Pozdrawiam,
-
Kamyk_^ - Świeżak
jak na daytonę fajna cena, więc pewnie warto. jednak dla mnie było szokiem, że potrafią one przeciekać. mnie nie było stać na zakup daytony w cenie sklepowej. kupiłem dużoooo tańsze i generalnie git. natomiast szef kupił sobie daytony z goretexem. po jednym sezonie narzekał, że przeciekają, a w upał wcale nie gwarantują jakiegoś super komfortu termicznego, jak często akcentuje się przy wymienianiu różnic pomiędzy goretxem, a tańszymi membranami.
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości