Zobacz wÄ…tek - Blachy do Suzy gs500 f
NAS Analytics TAG

Blachy do Suzy gs500 f

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Blachy do Suzy gs500 f

Postprzez Czupryna » 19/1/2007, 12:25

Witam wszystkich zainteresowanych tematem.
Od kilku dni intryguje mnie jedna rzecz- mam okazje kupić niebieskie gs500f (z 2004 r) ale niestety jest bez blaszek. I teraz pytanie- gdzie moge dostać zestaw blach w potrzebnym mi kolorze? Myslicie, że dealer może cos takiego posiadać w swoim asortymencie? Na zdrowy rozsądek powinien, gdyz przecież każdy może crashować i org blaszki połamać...
Tylko błagam, nie piszcie odpowiedzi na zasadzie- nie wiem gdzie kupić blachy, ale mam do sprzedania bluze adidasa i spodnie z 4 paskami.
Co ja na to poradze, że nie podobają mi się nake'dy? ;)
Czupryna
Świeżak

Postprzez siekson » 19/1/2007, 16:24

czy piszac "zestaw BLACH" nasz ma mysli PLASTIKOWE owiewki??
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 19/1/2007, 16:28

tez sie glowilem wlasnie... a moze to chodzi o metalowe owiewki do tej specjalnej wersji gs500 panzerkampfwagen?
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Czupryna » 19/1/2007, 16:50

Sorx za niesprecyzowanie pytania :) Pisząc blachy miałem na myśli plastiki dodawane do gs'ów od 2003 roku. Nie chodzi mi o samą owiewke tylko o owiewke zintegrowaną z osłonami silnika itp. Coś takiego:
http://www.motoselvira.com/motos/nuevas ... 500fk6.jpg
Z gory dzieki za odpowiedz
Czupryna
Świeżak

Postprzez siekson » 19/1/2007, 18:05

Owiewki boczne kupisz u kazdego dilera suzuki. Tylko ze pewnie bedzie cholernie drogo. Oczywiscie mozna tez poszukac na ebayu itp. Tam na pewno bedzie taniej.
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Inku » 19/1/2007, 18:06

Czupryna napisał(a):Sorx za niesprecyzowanie pytania :) Pisząc blachy miałem na myśli plastiki dodawane do gs'ów od 2003 roku. Nie chodzi mi o samą owiewke tylko o owiewke zintegrowaną z osłonami silnika itp. Coś takiego:
http://www.motoselvira.com/motos/nuevas ... 500fk6.jpg
Z gory dzieki za odpowiedz

Czupryna naprawdę ciężko zrozumieć o co Ci chodzi. :x Chodzi Ci o boczną owiewkę + kapę na impulsator(prawą pokrywę silnika) Nie wiem co masz na myśli "owiewkę zintegrowaną z osłonami silnika". Tam owiewka nie jest z niczym zintegrowana. Jak odkręcisz owiewki to ujrzysz starego gołego GSa. Najlepiej obejrzyj jakiegoś GS500F na żywo to nie będziesz miał żanych wątpliwości.
KapÄ™ dostaniesz w serwisie albo zaspawaj starÄ….
Boczną owiewkę dostaniesz również w serwisie i jeśli dobrze pamiętam to koszuje ona chyba 800zł.

Dla uściślenia - wersja GS 500F wychodzi dopiero od 2004r. więc nie wiem skąd wziąłeś 2003. Wcześniej były nakedy z akcesoryjnymi owiewkami. Fabryczne dopiero od 04r.

Zeby ta "okazja" bez owiewek nie okazała się chybioną inwestycją. Części w serwisie są naprawdę drogie. Więc nie wierz w opowieści typu: "Panie, włożysz 5 stów i będzie igła" Zapodaj zdjęcie tego co chcesz kupić.
Inku
Bywalec

Postprzez Czupryna » 19/1/2007, 18:42

Faktycznie, pomyliłem się, 500f wychodzi od 2004 :) I, tak jak pisalem, moto jest z tego samego roku. Niestety, nie mam fotek, ale wszystko wygląda ok. Przebieg z rzędu 14tys km, podobno na bierząco serwisowany, miał raz wymienianą tylnią opone, przednia jest od nowości. Martwi mi jedynie brak plastików, będe musiał troche pociągnąć właściciela za język (obawiam się, że moto zaliczył ślizg i plastiki poszły się jeb***).
Koleś sprzedaje moto ponieważ (jak twierdzi) chce sie przerzucić na coś mocniejszego...
A apropo owiewek, zadzwonie w pon do salonu suzy, bo na stronie niestety nie ma na ten temat żadnego info.

PS: A apropo owiewki- trudności ze sprecyzowaniem "elementu" wynikały z mojej niewiedzy ;) Chodziło mi o plastiki, czyli, jakiego by słowa nie próbować użyć, pytając o "owiewke zintegrowaną z oslonami silnika" mialem na mysli... owiewke :lol: Wybaczcie, ale jeszcze nie miałem zajęc praktycznych, narazie sama teoria 8)

Edit: Jak jest owiewka po angielsku ? :roll:
Czupryna
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości

na górê