[AktualnoÅ›ci] Moto2 – wstÄ™pna lista zespołów
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] Moto2 – wstÄ™pna lista zespołów
Dyskusja na temat: Moto2 – wstÄ™pna lista zespołów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto2 – wstÄ™pna lista zespołów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto2 – wstÄ™pna lista zespołów
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Czyli całkowita rezygnacja z przedstawicielstwa fabryk, dla mnie to słaby pomysł, drugim nie najlepszym postulatem jest ta pojemność, aż nazbyt kojarząca się z drogowymi motocyklami, a to w końcu mają być prototypy! W tym momencie z racji na jasność przepisów WSBK wyprzedza ten cały cyrk o lata świetlne. I dobrze. Jedyne co mnie skłania do oglądania motogp w przyszłym roku to Ben Spies.<br><hr>Rabarabar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie to, że nie będzie fabryk, jest najlepszym posunięciem, bo wtedy prywatne teamy nie miałyby szans, tak jak obecnie w MotoGP!<br><hr>rYśKomentatorzy napisał(a):Czyli całkowita rezygnacja z przedstawicielstwa fabryk, dla mnie to słaby pomysł, drugim nie najlepszym postulatem jest ta pojemność, aż nazbyt kojarząca się z drogowymi motocyklami, a to w końcu mają być prototypy! W tym momencie z racji na jasność przepisów WSBK wyprzedza ten cały cyrk o lata świetlne. I dobrze. Jedyne co mnie skłania do oglądania motogp w przyszłym roku to Ben Spies.<br><hr>Rabarabar<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości